Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar iki gün önce sevgilimden ayrıldım aldatıldım.. o yüzden bugün canım sıkıldı sinirden yarım muz yedim
çok korkuyorum bu yüzden kilo almaktan (

canım üzme kendini hayatında yeni bir sayfa açmaya çalış.yeni zayıf çıtır bir görünümle yeni insanlarla.söylemesi kolay diyeceksin ama kendini yemeye içmeye verirsen daha da kötü hissedeceksin

kızlar cok hastayım giremiorum nete haberiniz olsun

Geçmiş olsun canım. Umarım çok önemli bişeyin yoktur.

Afiyet olsun çok güzel bir menü olmuş canım.

off canım biraz sıkkın...kaç gündür 1 gr bile veremedim...vücudum neye bu kadar direniyo anlamadım...ne yapmalıyım sizce...:44::44:

Bence sürekli tartılmayı bırak önce. Çünkü mutlaka + çıkıyorsun yada kilo veremiyorsun moralin bozuluyor. Bir hafta boyunca hiç tartılma.

kızlar iki gün önce sevgilimden ayrıldım aldatıldım.. o yüzden bugün canım sıkıldı sinirden yarım muz yedim

Sen zayıflayıp karşısına çıktığın zaman bak ne hale gelecek o. Yarım muzdan bişey olmaz. Ama dikkatli ol. Ve onun seni çıtır halinle gördüğün düşün ve hırslan. Onun o anki yüzünü hayal et. Eminim pişman olacak.

Aynen katılıyorum canım sana.

Hiç sinirini bozma canım ne güzel ki şimdiden olmuş ileride olsa çok daha zor olacaktı senin için.
Seninle alakası olmadığını unutma.
O sevgilinin hamurunun bozuk olmasından tamamen.
Bir şey olmaz yarım muzdan korkma..

Bence sürekli tartılmayı bırak önce. Çünkü mutlaka + çıkıyorsun yada kilo veremiyorsun moralin bozuluyor. Bir hafta boyunca hiç tartılma.

dayanamıyorum ki...cumaya kadar 1 kilo versem başka bişey istemem26:

Son düzenleme:
yok canım benim ögle yemegi yerine sandviç yiyorum...
sandiviç ögle yemeginin yerine geçti..
okulda olunca öyle yiyorum

Okulda yanına kuru meyve veya küçük kutu yoğurtlardan götürsen ya da nesfit falan ..

off canım biraz sıkkın...kaç gündür 1 gr bile veremedim...vücudum neye bu kadar direniyo anlamadım...ne yapmalıyım sizce...:44::44:

Sürekli tartılırsan moralin çok bozulur haftada 1 tartıl bence.

nasılsınız kızlar,
ben bugünde halsizim ya, noluyo bana bilmiyorum
adet öncesi herhalde şişkinliğimde var :44:

Adet döneminde çok daha güzel kilo verebiliyorsun dikkat edersen unutma şekercim.

çok halsizimmmm bu dukan amca öldürdü beni bide çocuklar o kadar hareketli ki sınıfta mahvoduuummm:))bide nöbetçiyim ve daha günümün bitmesine 3 saat var ben daha şimdiden bittim(

yulaf kepeği kullanıyor musun ben saf proteini kepeksiz yapınca çok zorlanıyordum bugün mesela kıymalı ekmek falan yaptım pek güzel oldu hiç halsizliğim yok.

Gayet güzel olmuş prensesim spor da çok iyi olmuş.

kızlar cok hastayım giremiorum nete haberiniz olsun

Geçmiş olsunn ..

dayanamıyorum ki...cumaya kadar 1 kilo versem başka bişey istemem26:

Bak canım şuan bizim 13. takımda kimse kalmadı sürekli tartılan. Herkes cuma sabahını bekliyor tartılmak için. Ve emin ol çok işee yarıyor. Hemen tartıyı göremeyeceğin ve çabuk ulaşamayacağın bir yere kaldır. Bu işine yarar. Cumaya kadar tartılma. Cuma çok mutlu olacaksun.

selam fistiklaarrrrr

benim bugünkü menüm

Sabah :herzamanki gibi yulaf süt
Öglen:6-7 tane üzüm sarmasi,3 dilim tam tahilli kepek ekmegi,beyaz peynir,domates yesil sogan ve bir dilim hindi füme.
Aksam:yine yulaf süt

yaaaa kizlar ben hala adet olmadim sisdim catladim artik,guatr im var ondanmi yoksa sprayl den mi bilmem sinir oldum insallah cuma arti cikmam vallah rahat veremiyorum bu yüzden oldugum yerde sayiyorum o kadar ac kalmama ragmen Eki Görüntüle 392811 Eki Görüntüle 392811

haaa iki litre su hedefledim iciyorum daha ve spor yapicam yine yarim saat.

Afiyet olsun.
Kİlo konusunda hiç takma regli yeterki bbozmadan devam et bu hafta artı çıkarsa haftaya daha çok eksi çıkar.

Listemi yazayım ...
sabah
sebzeli menemen 1dilim çavdar ekmeği 1 bardak meyve çayı
ara
yarım elma
öğlen
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa , bir kaşık esmer pirinç pilavı
ara
2 ceviz 1 hurma
akşam
bir kase sebze corbası , 3 parça ızgara tavuk ..

yarım saat b-fit
yarım saat slim6
2.5 litre su
2kupa yeşil çay
..

İyi akşamlar kızlaar.
Sabahtan beri yurtta elektrik yoktu giremedim nete bi türlü.
Yinede fazla kalamicam yarın sınavım var ona çalışmam gerek.
Ondan sonra 1 sınavım kalıyo rahatım çok şükür :)

Menümüde yazayım.

Sabah:
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
4 yşil zytin
1 tatlı kaşığı bal
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Ara:
5 badem

Öğlen:
1 kase k-fleks

Ara:
4 diyet bisküvi

Akşam:
1 kase tavuk suyu çorbası
k yk taze fasülye
2 yk yoğurtlu ıspanak

Spor:1 saat yürüyüş
1,5 litrede su.

Harika bi menü.
Böyle gidersen tez zamanda kavuşacaksın hedefine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…