kızlar iki gün önce sevgilimden ayrıldım aldatıldım.. o yüzden bugün canım sıkıldı sinirden yarım muz yedim
çok korkuyorum bu yüzden kilo almaktan(
kızlar cok hastayım giremiorum nete haberiniz olsun
dünkü menüm
sabah domates salatalık maydonozdan salata 2 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğlen közlenmiş patlıcandan oturtma yogurt
ara 2 tane burçak bisküvi
akşam 1 porsiyon haşlanmıs et salata 1 dilim kepek ekmeği
ara yok
45 dk yürüyüş yürürken bir park gördüm.oradaki aletlerle 10-15 dk çalıştımbugun daha fazla yapmayı planlıyorum
off canım biraz sıkkın...kaç gündür 1 gr bile veremedim...vücudum neye bu kadar direniyo anlamadım...ne yapmalıyım sizce...:44::44:
kızlar iki gün önce sevgilimden ayrıldım aldatıldım.. o yüzden bugün canım sıkıldı sinirden yarım muz yedim
zaten çok dikkat ediyorum hızlı vermiyim diye...acaba fazla mı dikkat ediyorum diye düşündüm:))
ben ilk kilo almaya böyle başladım...aman diyim sen benim yaptığım hataya düşme sakın...bak ne güzel başladın bırakma sakın...hayatta senden daha önemli bişey olmamalı...istediğin kiloya indığınde aynadaki görüntüne odaklan...değer mi bir erkek için...hele hele seni aldatan ve kıymetini bilmeyen bir erkek için...sen ver kilolarını çık karşısına bırak ne kaybettiğini görünce kafasını duvarlara vuran o olsun...diyetini bozup sen olma...
Bence sürekli tartılmayı bırak önce. Çünkü mutlaka + çıkıyorsun yada kilo veremiyorsun moralin bozuluyor. Bir hafta boyunca hiç tartılma.
yok canım benim ögle yemegi yerine sandviç yiyorum...
sandiviç ögle yemeginin yerine geçti..
okulda olunca öyle yiyorum
off canım biraz sıkkın...kaç gündür 1 gr bile veremedim...vücudum neye bu kadar direniyo anlamadım...ne yapmalıyım sizce...:44::44:
nasılsınız kızlar,
ben bugünde halsizim ya, noluyo bana bilmiyorum
adet öncesi herhalde şişkinliğimde var :44:
çok halsizimmmm bu dukan amca öldürdü beni bide çocuklar o kadar hareketli ki sınıfta mahvoduuummm:))bide nöbetçiyim ve daha günümün bitmesine 3 saat var ben daha şimdiden bittim(
dünkü menüm
sabah domates salatalık maydonozdan salata 2 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğlen közlenmiş patlıcandan oturtma yogurt
ara 2 tane burçak bisküvi
akşam 1 porsiyon haşlanmıs et salata 1 dilim kepek ekmeği
ara yok
45 dk yürüyüş yürürken bir park gördüm.oradaki aletlerle 10-15 dk çalıştımbugun daha fazla yapmayı planlıyorum
kızlar cok hastayım giremiorum nete haberiniz olsun
dayanamıyorum ki...cumaya kadar 1 kilo versem başka bişey istemem26:
selam fistiklaarrrrr
benim bugünkü menüm
Sabah :herzamanki gibi yulaf süt
Öglen:6-7 tane üzüm sarmasi,3 dilim tam tahilli kepek ekmegi,beyaz peynir,domates yesil sogan ve bir dilim hindi füme.
Aksam:yine yulaf süt
yaaaa kizlar ben hala adet olmadim sisdim catladim artik,guatr im var ondanmi yoksa sprayl den mi bilmem sinir oldum insallah cuma arti cikmam vallah rahat veremiyorum bu yüzden oldugum yerde sayiyorum o kadar ac kalmama ragmen Eki Görüntüle 392811 Eki Görüntüle 392811
haaa iki litre su hedefledim iciyorum daha ve spor yapicam yine yarim saat.
Afiyet olsun.
Kİlo konusunda hiç takma regli yeterki bbozmadan devam et bu hafta artı çıkarsa haftaya daha çok eksi çıkar.
yok canım benim ögle yemegi yerine sandviç yiyorum...
sandiviç ögle yemeginin yerine geçti..
okulda olunca öyle yiyorum[/Q
yaninda mesela meyve götürebilrsin daha faydali olurEki Görüntüle 392828
canım çok zorlamışsın sanırım kendini üç saat ne demek
sen bu hızla gidersen haftaya mezun olursun :)) maşallah
Listemi yazayım ...
sabah
sebzeli menemen 1dilim çavdar ekmeği 1 bardak meyve çayı
ara
yarım elma
öğlen
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa , bir kaşık esmer pirinç pilavı
ara
2 ceviz 1 hurma
akşam
bir kase sebze corbası , 3 parça ızgara tavuk ..
yarım saat b-fit
yarım saat slim6
2.5 litre su
2kupa yeşil çay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?