Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uffffff tebrikler:))))Mesajı okuduğumdan beri kek kokusu burnumda((

krepini tavsiye ederim..hem tok tutuyo hemde lezzetli oluyo

egzersiz güzelde canım, yediklerime çok dikkat edemiyorum
televiyon çekerken bile yapabilirsiniz egzersiz canım, ben müzik kanalını açıyorum mekik çekiyorum, kayrada hop üstüme atlıyo bende jimnastik diyo :))

Bende çok iyi egzrsiz yapıyodum canımsabak cardio akşam plates haftada bi gün halk dansı hepsine koşuşturuyodum ama baktımsadece kas yapıyorum(((sonra bide çok spor yapıyorum diye çok yemeye başladım :)))baktım hızla kilo alıyorumbıraktım şimdi sadece 1 saat tempolu yürüyüş yapıcam yarından itibaren inşalllah:))

arkadaşlar ben dukanın kitabını okudum...okumayıp merak eden varsa yardımcı olabilirim...aslında oğlum rahat bıraksa bölgesel incelme hareketleri var kitapta onları yazıcam ama malesef eşim yok ve oğlum durmuyo..

Üzüm sarması? Bildiğimiz yaprak sarması mı yoksa onun şekerli üzüm pestilinden yapılan bir sarması var ondan mı? Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun

Afiyet olsun canım. Güzel menü.

Aradaki diyet bisküvi hariç menün gayet güzel olmuş canım. Onun yerine kuru meyvelerden yiyebilirdin. Bu arada böyle aralarda ayranda çok iyi oluyor. Çok tok tutuyor.

Afiyet olsun canım. Bisküvileri söylemişsin zaten

Sanırım dukan yapıyordun. Ne kadar atak yapacaksın?

Hataların farkındasın canım. O zaman bişey söylemeye gerek yok. Bak takımdaki herkesin menüleri düzene girmeye başladı. İnşallah ilerleyen zamanlarda dah güzel olacak menüler.

burger dedgn ne canm cok fazla bildgmiz burgerse

Canım dördü 300 kaloriyaçok mu ya(((yarına tavuk göğsü yapiiim bari

Yok canım çok değil bence. Dukan yapıyorsun normal. Bundan daha az yesen zaten çok zor olurdu senin için. Ama biliyorsun bol su içmen lazım. Proteinin atılması için gerekliymiş.

bugünkü menüm

sabah:1 kuru incir,2 kuru kayısı,1 bardak ılık su
1 dilim ekmek,2 zeytin,biraz peynir

öğle:1 dilim tost ekmeği üzerine peynir sürdüm,1bardak şekersiz çay

ara:1dilim kek,1 dilim börek,1 kaşık kısır (bize misafir geldi, ay çok pişmanım!!!!!)

akşam:1 kaşık bakla,1 dolma(bu yemeklerde günlerdir bitemedi tövbe tövbe hala yiyorum)

bugün hiç olmadı hiç.farkındayım

Olmamış, en güzelide olmadığının farkında olman. Olan olmuş artık üzülme. Bundan sonra yemezsin olur biter. Afiyet olsun.

ben ilk kilo almaya böyle başladım...aman diyim sen benim yaptığım hataya düşme sakın...bak ne güzel başladın bırakma sakın...hayatta senden daha önemli bişey olmamalı...istediğin kiloya indığınde aynadaki görüntüne odaklan...değer mi bir erkek için...hele hele seni aldatan ve kıymetini bilmeyen bir erkek için...sen ver kilolarını çık karşısına bırak ne kaybettiğini görünce kafasını duvarlara vuran o olsun...diyetini bozup sen olma...[/QUOTE]

asla değmez asla!!!!!!!!!!
tamam canım inş. verecegim az yemeye devam edecegim kendim için yeni bir ben daha mutlu bir ben için inş. verecegiz tatlım bu kiloları başaracagızz

Hemen soruyorum tatlım:)))benim testimde atak 3 gün çıktı yarın tamamlıyorumama seyir 97 gün çıktı yani testte 3 kısım var ingilizce olduğu için çok çözemedim de sanırım seyir ve güçlendirmeyi aynı anda almış Ben şimdi kaçgün seyir yapiiiiiimmm???

melikecim, olmamış ama toparlarsın takma kafana
yarın benimde misafirim var, börek kısır kek bende yememek için elimden geleni yapıcam
bu arada yarın ve perşembe mesajları sen kontrol ediceksin biliyorsun değilmi

iyigeceler kızlar, ben yatıyorum 5 te kalkar oğlum

selam kızlarr

iletime cevap yazan herkese çok teşekkür ederim hepinize tek tek cevap verecektim ama uzun olur belki kural dışıdır diye yapmadım tek mesajda toplu yazayım dedim..
evet beni aldatana degmez..
evet çıtır olmak hatta suan bile eskiye göre bir kaç kilo verdim bu bile bana muhteşem huzur veriyor ah bir de daha çok versem eminim ki herşey Allahın izniyle çok daha süper olacakç
sevdim ama beni başından beri aldattıysa hissetmem gereken tek şey nefret hatta nefrete bile degmez ne hali varsa görmeli :)
Allaha havale edip yola devam etmeliyim bir tek erkek o degil bu hayatta güvenecek dogru insanlar da var biliyorum..
o yüzden bu sıkıntılı günleri yiyerek degilde inş. cok daha dikkat ederek geçirecegim beni göremez belki çünkü farklı şehirlerdeyiz ama elbet ben istedigim kiloda olayım bir yolunu bulurum ona kendimi fotomu göstercek
görecek o daha neler kaybettigini inş.

sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
bir tane zeytin yedim

ögle :
küp patatesler ve tavuktan oluşan tava yemegi yedim..
yanında bir cay bardagı yogurt bir lavaşında 1/8 ini 3 biberiye turşusu ile yedim.
sonra yarım muz yedim.. daha sonra kalan yarımı da yedim yedim işte:/ aklımda kalmasın midemde kalsın misali oldu :)
yeşil çay içecektim sogumuştu tadı yoktu içmedim döktüm
tekrar yapmaya da üşendim :)
akşam: .çok az beyaz peynir yedim
başka bir şey yemedim çok olmasınlar diye

1 litre kadar su içtim daha içmeliyim...
40 dakika 6 km hızda 4 km yürüdüm 275 kalori yaktım..

Sanırım dukan yapıyordun. Ne kadar atak yapacaksın?[/QUOTE]

Canım test yaptım 3 gün çıktı yarın SON:)'

Menulerimi beğenen arkadaşlara çook teşekkür ediyorum.. bu insanı motive ediyor yarına daha iyi hazırlanmak için bir teşvik gibi..
iyiki bu gruba katılmışım diyorum...

bu arada unutmadan 5 mesajı geçtim kaç olduğunu sayamadım ama 5ten fazla..

arkadaşlar menulerinizi hafif tutmaya çalışın ve hergün yeşil çayı ihmal etmeyin 1 bardakta olsa için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…