selam kızlarr
iletime cevap yazan herkese çok teşekkür ederim hepinize tek tek cevap verecektim ama uzun olur belki kural dışıdır diye yapmadım tek mesajda toplu yazayım dedim..
evet beni aldatana degmez..
evet çıtır olmak hatta suan bile eskiye göre bir kaç kilo verdim bu bile bana muhteşem huzur veriyor ah bir de daha çok versem eminim ki herşey Allahın izniyle çok daha süper olacakç
sevdim ama beni başından beri aldattıysa hissetmem gereken tek şey nefret hatta nefrete bile degmez ne hali varsa görmeli :)
Allaha havale edip yola devam etmeliyim bir tek erkek o degil bu hayatta güvenecek dogru insanlar da var biliyorum..
o yüzden bu sıkıntılı günleri yiyerek degilde inş. cok daha dikkat ederek geçirecegim beni göremez belki çünkü farklı şehirlerdeyiz ama elbet ben istedigim kiloda olayım bir yolunu bulurum ona kendimi fotomu göstercek
görecek o daha neler kaybettigini inş.
sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
bir tane zeytin yedim
ögle :
küp patatesler ve tavuktan oluşan tava yemegi yedim..
yanında bir cay bardagı yogurt bir lavaşında 1/8 ini 3 biberiye turşusu ile yedim.
sonra yarım muz yedim.. daha sonra kalan yarımı da yedim yedim işte:/ aklımda kalmasın midemde kalsın misali oldu :)
yeşil çay içecektim sogumuştu tadı yoktu içmedim döktüm
tekrar yapmaya da üşendim :)
akşam: .çok az beyaz peynir yedim
başka bir şey yemedim çok olmasınlar diye
1 litre kadar su içtim daha içmeliyim...
40 dakika 6 km hızda 4 km yürüdüm 275 kalori yaktım..
Listemi yazayım ...
sabah
sebzeli menemen 1dilim çavdar ekmeği 1 bardak meyve çayı
ara
yarım elma
öğlen
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa , bir kaşık esmer pirinç pilavı
ara
2 ceviz 1 hurma
akşam
bir kase sebze corbası , 3 parça ızgara tavuk ..
yarım saat b-fit
yarım saat slim6
2.5 litre su
2kupa yeşil çay..
İyi akşamlar kızlaar.
Sabahtan beri yurtta elektrik yoktu giremedim nete bi türlü.
Yinede fazla kalamicam yarın sınavım var ona çalışmam gerek.
Ondan sonra 1 sınavım kalıyo rahatım çok şükür :)
Menümüde yazayım.
Sabah:
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
4 yşil zytin
1 tatlı kaşığı bal
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay
Ara:
5 badem
Öğlen:
1 kase k-fleks
Ara:
4 diyet bisküvi
Akşam:
1 kase tavuk suyu çorbası
k yk taze fasülye
2 yk yoğurtlu ıspanak
Spor:1 saat yürüyüş
1,5 litrede su.
bende yazayım hemen menümü
sabah:
light peynirli tost.........( tam buğday ekmeği ile)
1 br light süt
öğlen:
karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ara :
2 bisküvi( dayanamadım:)
akşam:
döner (ekmeklerini yemedim)
ayran
salata
spor gene yapamadım 1,5 lt su içtim şimdiye kadar 2 ye tamamlarım yatana kadar heralde
bende yazayım kızlar,
sabah haşlanmış yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin çay
öğle ıspanak yemeği yoğurt az makarna
akşam 2 kaşık kurufasulye iki kaşık pilav yoğurt
bir saat yürüyüş
100 mekik
200 twist hareketi
öğlen makarna akşam pilav olmadı biliyorum ama oğlumun tabağında kalanı yedim atılmasın diye başkada bişey yemem artık
yarın misafirlerim var, hazırlık yapmam lazım
mesajlarınızı kontrol edeyim de bir
kızlar paylaşımları arttıralım herkes için değil bu dediğim, bazı arkadaşlarımız çok özenli bu konuda
ama günde 5 mesajı geçmeyenleri cuma günü listeye almıcam bilginiz olsun takımımızı aktif tutalım , inşallah ilk haftadanda dereceye gireriz
işte bugünkü menüüüümmmm;
1 kaşık yulaf kepeğimi de unutmayayım:)))
SABAH:yumurtalı peynirli omlet+2 bardak yeşilçay
ÖĞLEN:2 adet tavuk burge+1diyet süt
AKŞAM:2adet tavuk burger+yarım kaseyooğurt+diyet kola
Şimdi:diyet süt ve tatlandırıcılı kahve
HAREKET:akşama kadar nöbet ve 23 nisan hazırlıkları her ders 10 dakika oynamacaaaaaa:)
canım bu hafta izinli yazıyorum seni
Canım bugün yulaf kepeği kullandım:)ama yoğurdun içine karıştırdımtadı çok kötüydü bitirene kadar canım çıktı(((ama daha hiç alternatif denemedim ekmek iyi fikirmiş:))))ama 1 günde hayatımda ilk kez 1 kilo verince diyetti harfiyen uygulayayım dedim:)))AMA BİTTİMM yarına bende galeta deneyeyim bakalım olacak mı
burger dedgn ne canm cok fazla bildgmiz burgerse
Canım dördü 300 kaloriyaçok mu ya(((yarına tavuk göğsü yapiiim bari
arkadaşlar ben dukanın kitabını okudum...okumayıp merak eden varsa yardımcı olabilirim...aslında oğlum rahat bıraksa bölgesel incelme hareketleri var kitapta onları yazıcam ama malesef eşim yok ve oğlum durmuyo..
bugünkü menüm
sabah:1 kuru incir,2 kuru kayısı,1 bardak ılık su
1 dilim ekmek,2 zeytin,biraz peynir
öğle:1 dilim tost ekmeği üzerine peynir sürdüm,1bardak şekersiz çay
ara:1dilim kek,1 dilim börek,1 kaşık kısır(bize misafir geldi, ay çok pişmanım!!!!!)
akşam:1 kaşık bakla,1 dolma(bu yemeklerde günlerdir bitemedi tövbe tövbe hala yiyorum)
bugün hiç olmadı hiç.farkındayım
Ayy çok güzel olur.
Ben atakta süt tozu ve kakao serbest mi diye merak ediyorum.
Hemen soruyorum tatlım:)))benim testimde atak 3 gün çıktı yarın tamamlıyorumama seyir 97 gün çıktı yani testte 3 kısım var ingilizce olduğu için çok çözemedim de sanırım seyir ve güçlendirmeyi aynı anda almış Ben şimdi kaçgün seyir yapiiiiiimmm???
canım inşallah severim;şu halsizliğim biraz bitsin yeter banaaaa:2:
yok yok devam ediorum kaptanım izinli yazma beni toparlıorum kendmi bentequila iyileştinmi canım sen ?
devam ediyormusun, bende seni izinli yazcaktım
evet canm hic olmamıs ama canın saolsun afiyet olsun :)bugünkü menüm
sabah:1 kuru incir,2 kuru kayısı,1 bardak ılık su
1 dilim ekmek,2 zeytin,biraz peynir
öğle:1 dilim tost ekmeği üzerine peynir sürdüm,1bardak şekersiz çay
ara:1dilim kek,1 dilim börek,1 kaşık kısır(bize misafir geldi, ay çok pişmanım!!!!!)
akşam:1 kaşık bakla,1 dolma(bu yemeklerde günlerdir bitemedi tövbe tövbe hala yiyorum)
bugün hiç olmadı hiç.farkındayım
ben ilk kilo almaya böyle başladım...aman diyim sen benim yaptığım hataya düşme sakın...bak ne güzel başladın bırakma sakın...hayatta senden daha önemli bişey olmamalı...istediğin kiloya indığınde aynadaki görüntüne odaklan...değer mi bir erkek için...hele hele seni aldatan ve kıymetini bilmeyen bir erkek için...sen ver kilolarını çık karşısına bırak ne kaybettiğini görünce kafasını duvarlara vuran o olsun...diyetini bozup sen olma...
selam kızlarr
iletime cevap yazan herkese çok teşekkür ederim hepinize tek tek cevap verecektim ama uzun olur belki kural dışıdır diye yapmadım tek mesajda toplu yazayım dedim..
evet beni aldatana degmez..
evet çıtır olmak hatta suan bile eskiye göre bir kaç kilo verdim bu bile bana muhteşem huzur veriyor ah bir de daha çok versem eminim ki herşey Allahın izniyle çok daha süper olacakç
sevdim ama beni başından beri aldattıysa hissetmem gereken tek şey nefret hatta nefrete bile degmez ne hali varsa görmeli :)
Allaha havale edip yola devam etmeliyim bir tek erkek o degil bu hayatta güvenecek dogru insanlar da var biliyorum..
o yüzden bu sıkıntılı günleri yiyerek degilde inş. cok daha dikkat ederek geçirecegim beni göremez belki çünkü farklı şehirlerdeyiz ama elbet ben istedigim kiloda olayım bir yolunu bulurum ona kendimi fotomu göstercek
görecek o daha neler kaybettigini inş.
sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
bir tane zeytin yedim
ögle :
küp patatesler ve tavuktan oluşan tava yemegi yedim..
yanında bir cay bardagı yogurt bir lavaşında 1/8 ini 3 biberiye turşusu ile yedim.
sonra yarım muz yedim.. daha sonra kalan yarımı da yedim yedim işte:/ aklımda kalmasın midemde kalsın misali oldu :)
yeşil çay içecektim sogumuştu tadı yoktu içmedim döktüm
tekrar yapmaya da üşendim :)
akşam: .çok az beyaz peynir yedim
başka bir şey yemedim çok olmasınlar diye
1 litre kadar su içtim daha içmeliyim...
40 dakika 6 km hızda 4 km yürüdüm 275 kalori yaktım..
süttozu serbest ama yağsız süttozu..ama kakao hatırladığım kadarıyla seyirden itibaren serbest...oda yağı azaltılmış kakao...markaları biliyorum ama yazmak yasak sanırım
kızlar günaydın nasılsınız bakalım :):) ben bugün biraz dha iim artık girebiliorum en azından nete :) burayı özlemism 2 günde :) sizlere bir süprizim var dün gittm spor merkezine yazıldım haftada 3 gün 2 saat sanırım cok dogru bise yaptım :))) hasta oldugum icn diyetime cok dikkat edemedm ama bugün tam gaz devam ediorum birazdan yesil cayımı icicem
güçlendirme hesabını sen kendin yapıyosun...verdiğin her kilo başına 10 gün...10 kilo verdiysen 100 gün güçlendirme yapıcan....seyiride orda dediği gii yapman gerekmiyo...istediğin kiloya gelene kadar yapıyosun..ordaki değerler sana önerdiği değerler...
krepini tavsiye ederim..hem tok tutuyo hemde lezzetli oluyo
dayanamıyorum ki...cumaya kadar 1 kilo versem başka bişey istemem26:
selam fistiklaarrrrr
benim bugünkü menüm
Sabah :herzamanki gibi yulaf süt
Öglen:6-7 tane üzüm sarmasi,3 dilim tam tahilli kepek ekmegi,beyaz peynir,domates yesil sogan ve bir dilim hindi füme.
Aksam:yine yulaf süt
yaaaa kizlar ben hala adet olmadim sisdim catladim artik,guatr im var ondanmi yoksa sprayl den mi bilmem sinir oldum insallah cuma arti cikmam vallah rahat veremiyorum bu yüzden oldugum yerde sayiyorum o kadar ac kalmama ragmen Eki Görüntüle 392811 Eki Görüntüle 392811
haaa iki litre su hedefledim iciyorum daha ve spor yapicam yine yarim saat.
Listemi yazayım ...
sabah
sebzeli menemen 1dilim çavdar ekmeği 1 bardak meyve çayı
ara
yarım elma
öğlen
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa , bir kaşık esmer pirinç pilavı
ara
2 ceviz 1 hurma
akşam
bir kase sebze corbası , 3 parça ızgara tavuk ..
yarım saat b-fit
yarım saat slim6
2.5 litre su
2kupa yeşil çay..
Menümüde yazayım.
Sabah:
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
4 yşil zytin
1 tatlı kaşığı bal
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay
Ara:
5 badem
Öğlen:
1 kase k-fleks
Ara:
4 diyet bisküvi
Akşam:
1 kase tavuk suyu çorbası
k yk taze fasülye
2 yk yoğurtlu ıspanak
Spor:1 saat yürüyüş
1,5 litrede su.
bende yazayım hemen menümü
sabah:
light peynirli tost.........( tam buğday ekmeği ile)
1 br light süt
öğlen:
karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ara :
2 bisküvi( dayanamadım:)
akşam:
döner (ekmeklerini yemedim)
ayran
salata
spor gene yapamadım 1,5 lt su içtim şimdiye kadar 2 ye tamamlarım yatana kadar heralde
bende yazayım kızlar,
sabah haşlanmış yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin çay
öğle ıspanak yemeği yoğurt az makarna
akşam 2 kaşık kurufasulye iki kaşık pilav yoğurt
bir saat yürüyüş
100 mekik
200 twist hareketi
öğlen makarna akşam pilav olmadı biliyorum ama oğlumun tabağında kalanı yedim atılmasın diye başkada bişey yemem artık
yarın misafirlerim var, hazırlık yapmam lazım
mesajlarınızı kontrol edeyim de bir
kızlar paylaşımları arttıralım herkes için değil bu dediğim, bazı arkadaşlarımız çok özenli bu konuda
ama günde 5 mesajı geçmeyenleri cuma günü listeye almıcam bilginiz olsun takımımızı aktif tutalım , inşallah ilk haftadanda dereceye gireriz
işte bugünkü menüüüümmmm;
1 kaşık yulaf kepeğimi de unutmayayım:)))
SABAH:yumurtalı peynirli omlet+2 bardak yeşilçay
ÖĞLEN:2 adet tavuk burge+1diyet süt
AKŞAM:2adet tavuk burger+yarım kaseyooğurt+diyet kola
Şimdi:diyet süt ve tatlandırıcılı kahve
HAREKET:akşama kadar nöbet ve 23 nisan hazırlıkları her ders 10 dakika oynamacaaaaaa:)
cok tesekkür ederm sekerim :)Spor lonu mükemmel bir karar olmuş tatlım TEBRİKLER:)sadece diyetle yapışıp kalıyo bu kilolar spor kolaylaştırıyor birazcık daha işimizi:)
sana da canm arzular selale :):)günaydın güzel takımımın güzel hatunları....herkese kaçamaksız...kalorisiz ve bol hareketli günler dilerim...
17.04.2012
sabah 2 dilim kepek ekmeği arası lor peyniri maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim normal ekmek (ofiste kahvaltı günüydü)
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok
2 lt su.45 dk yürüyüş hızlı tempoda.yine aynı parka gittim 30 dk da orada kaldım.
dün akşam bir teyzeyle tanıştım.gel bana sana hangisinde ne yapacagını göstereyim dediteyzeyle spor yaptık tüm aletleri kullandım.50-70 arası saydım
merhaba :) aramıza hoşgeldin umarım istediğimiz kiloya ulaşırız hep birlikte, bu arada ben beste ingilizce öğretmeniyim..öğrencılerımle halk oyunları gösterisi hazırlıyorum birlikte çalışırken ben de ilgi duymaya başladım halk oyunlarına, tahminen epey kalori yaktırıyordur çünkü inanılmaz yorucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?