Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım geçmiş olsun eskiyi yavaş yavaş okuduğum için ancak görebildim...
kimse için kendini yıpratma değmez..
acını yaşa.. ama asla arkanı dönüp bakma...

Süpersin ancak şapka çıkarabilirim.

Diyette olsa bisküviler olmasa iyi olurmuş ama afiyet oslun.

Herkes niye bisküvi kaçamağı yapmış ki bugünn ..

Makarnayla pilavı söyleyecektim ki farkındasın zaten canım ..

BU hafta ben de derece bekliyorum sizden ama dediğin gibi paylaşımı düşük olanları bu hafta alma listeye.

Afiyet olsun gayet güzel olmuş ..

canım bu hafta izinli yazıyorum seni

Canım daha listeye girmediği için izinli yazma.
Paylaşım normale dönünce listeye alırsın ..

Hiç denemedim sade yulafı ama pek çekici gelmedi bence de krep ekmek falan yap hatta yanına da dukan şokella yap üstüne sürer yersin ..

burger dedgn ne canm cok fazla bildgmiz burgerse

Canım dördü 300 kaloriyaçok mu ya(((yarına tavuk göğsü yapiiim bari

Yok yok çok değil ..
Burger deyince bir anda gözümüzde büyük şeyler canlanıyor ama gayet normal.

Ayy çok güzel olur.
Ben atakta süt tozu ve kakao serbest mi diye merak ediyorum.

O araları ben görmesem iyi olur ..
Bak sana hesap yapayım
1 dilim kek : 250-400 kalori
1 dilim börek : 400 kalori
1 kaşık kısırsan bir şey olmaz .
Etti mi sana fazladan 700-800 kalori
Bunu eritmen için 3-4 saat spor yapman gerekli.

Ayy çok güzel olur.
Ben atakta süt tozu ve kakao serbest mi diye merak ediyorum.

süttozu serbest ama yağsız süttozu..ama kakao hatırladığım kadarıyla seyirden itibaren serbest...oda yağı azaltılmış kakao...markaları biliyorum ama yazmak yasak sanırım

güçlendirme hesabını sen kendin yapıyosun...verdiğin her kilo başına 10 gün...10 kilo verdiysen 100 gün güçlendirme yapıcan....seyiride orda dediği gii yapman gerekmiyo...istediğin kiloya gelene kadar yapıyosun..ordaki değerler sana önerdiği değerler...

tequila iyileştinmi canım sen ?
devam ediyormusun, bende seni izinli yazcaktım
yok yok devam ediorum kaptanım izinli yazma beni toparlıorum kendmi ben
evet canm hic olmamıs ama canın saolsun afiyet olsun :)

asla değmez asla!!!!!!!!!!
tamam canım inş. verecegim az yemeye devam edecegim kendim için yeni bir ben daha mutlu bir ben için inş. verecegiz tatlım bu kiloları başaracagızz[/QUOTE]
tatlım cok güzel bööle düsünmen ben olsam bu kadar pozitif olamazdm aferm sana :)

kahvaltıda cok az yemssn canm

kızlar günaydın nasılsınız bakalım :):) ben bugün biraz dha iim artık girebiliorum en azından nete :) burayı özlemism 2 günde :) sizlere bir süprizim var dün gittm spor merkezine yazıldım haftada 3 gün 2 saat sanırım cok dogru bise yaptım :))) hasta oldugum icn diyetime cok dikkat edemedm ama bugün tam gaz devam ediorum birazdan yesil cayımı icicem

günayydıınnn kızlar cumaya 2 gün kaldı..haydi daha da sıkmalı bugun kaçamak yok

bir geçmişe bakayım cici takımımız neler yapmıs :44:

süttozu serbest ama yağsız süttozu..ama kakao hatırladığım kadarıyla seyirden itibaren serbest...oda yağı azaltılmış kakao...markaları biliyorum ama yazmak yasak sanırım

Evde tatlı yapabilecek olmayı düşünmek bile harikaaaa regl döneminde diyete başladım ve resmen çıldırıyoerum bir parçatatlı diye((amaakşam eve g,der gitme z sağsız süttozu ile deneyeceğiiimmm:)))Dukan diyettariflerimde çok güzel tatlı tarifleri var:))

Spor lonu mükemmel bir karar olmuş tatlım TEBRİKLER:)sadece diyetle yapışıp kalıyo bu kilolar spor kolaylaştırıyor birazcık daha işimizi:)

Çoook teşekkür ederim tatlım bakalımyarın seyir başlıyor Ama bugün çabuk geçmeli(

günaydın güzel takımımın güzel hatunları....herkese kaçamaksız...kalorisiz ve bol hareketli günler dilerim...

Son düzenleme:
dayanamıyorum ki...cumaya kadar 1 kilo versem başka bişey istemem26:

canım keşke öyle haftada 1 1 gitse kilolar ama gitmiyor.zaman geliyor hiç oynamıyor zaman geliyor nedensiz artıda çıkıyorsun :44: sabırlı olmamız gerek

sarma çok olmus aslında ama sabahla akşamda sadece yulaf oldugu için kapatıyor o fazlalıgı

güzel menü güzel spor

güzel menü bisküviye çok karşı değilim olamıyorum.işte okulda yurtta acıktıgında hemen elinin altında oluyor.değilse öğünde daha çok yiyorsun :44:

güzel

sende yazmıssın pilavla makarna aynı günde olmus ama yürüyüşün mekik twist güzel erimiştir

burger diyet kola günde yararlı hiç birşey yok sanki :44:

17.04.2012

sabah 2 dilim kepek ekmeği arası lor peyniri maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim normal ekmek (ofiste kahvaltı günüydü)
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok

2 lt su.45 dk yürüyüş hızlı tempoda.yine aynı parka gittim 30 dk da orada kaldım.

dün akşam bir teyzeyle tanıştım.gel bana sana hangisinde ne yapacagını göstereyim dedi teyzeyle spor yaptık tüm aletleri kullandım.50-70 arası saydım

Spor lonu mükemmel bir karar olmuş tatlım TEBRİKLER:)sadece diyetle yapışıp kalıyo bu kilolar spor kolaylaştırıyor birazcık daha işimizi:)
cok tesekkür ederm sekerim :)
günaydın güzel takımımın güzel hatunları....herkese kaçamaksız...kalorisiz ve bol hareketli günler dilerim...
sana da canm arzular selale :):)

menünü cok begenmedm canm aksam cok az yemssn en azından corba icesydn keske ama su ve spor ii olmus :)

:)))bende sınıf öğretmeniyiiim:)bizde süper hızda 23 nisan çalışmalarına başladık bakalım koşuşturma bana yarıyor:)))Halk oyunları ile çok uzun zamandır ilgileniyorum mükemmel bir hobi tavsiye ederim mutlaka başlamalısın hem kalori yakıyosun hemde stres atıyosun:))[/QUOTE]

öylemi :)) hayırlısıyla atlatsak cok mutlu olucam bugun ve yarın yine provalarımız var..kızları çalıştırmaya başladığımdan beri benım de hoşuma gitmeye başladı halk oyunu, dedıgın gibi cok kalori yaktırıyor, ben de başlamak ıstıyorum en kısa zamanda :)

selam kızlar nasılsınız, dün sadece iki mesaj yazabildim okuldan, malesef telefon hattında bir prob oldu ve internetim yok haberiniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…