kizlarrr cok kötü bise oldu annem kek yapdi yukari kacdimmmmmmm (alt katta oturuyorlar)öhööööööö cayin yaninda yiyeceklerEki Görüntüle 392953
yola devam kacamak yokkkEki Görüntüle 392954
bir demlige üc tane form cay attim bir litrede su döktüm onu icip sporumu yapip bi yandan öyle bir gecer zamankiye bakacam.Bir yandan zayiflayinca kek yemenin hayalini kuraram
Bu arada suyum da 2.5 litreye yakin olacak
mesaj sayimda 6 oldu bu arada.
bugünkü menüm
sabah:1 kuru incir,2 kuru kayısı,1 bardak ılık su
1 dilim ekmek,2 zeytin,biraz peynir
öğle:1 dilim tost ekmeği üzerine peynir sürdüm,1bardak şekersiz çay
ara:1dilim kek,1 dilim börek,1 kaşık kısır(bize misafir geldi, ay çok pişmanım!!!!!)
akşam:1 kaşık bakla,1 dolma(bu yemeklerde günlerdir bitemedi tövbe tövbe hala yiyorum)
bugün hiç olmadı hiç.farkındayım
selam kızlarr
iletime cevap yazan herkese çok teşekkür ederim hepinize tek tek cevap verecektim ama uzun olur belki kural dışıdır diye yapmadım tek mesajda toplu yazayım dedim..
evet beni aldatana degmez..
evet çıtır olmak hatta suan bile eskiye göre bir kaç kilo verdim bu bile bana muhteşem huzur veriyor ah bir de daha çok versem eminim ki herşey Allahın izniyle çok daha süper olacakç
sevdim ama beni başından beri aldattıysa hissetmem gereken tek şey nefret hatta nefrete bile degmez ne hali varsa görmeli :)
Allaha havale edip yola devam etmeliyim bir tek erkek o degil bu hayatta güvenecek dogru insanlar da var biliyorum..
o yüzden bu sıkıntılı günleri yiyerek degilde inş. cok daha dikkat ederek geçirecegim beni göremez belki çünkü farklı şehirlerdeyiz ama elbet ben istedigim kiloda olayım bir yolunu bulurum ona kendimi fotomu göstercek
görecek o daha neler kaybettigini inş.
sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
bir tane zeytin yedim
ögle :
küp patatesler ve tavuktan oluşan tava yemegi yedim..
yanında bir cay bardagı yogurt bir lavaşında 1/8 ini 3 biberiye turşusu ile yedim.
sonra yarım muz yedim.. daha sonra kalan yarımı da yedim yedim işte:/ aklımda kalmasın midemde kalsın misali oldu :)
yeşil çay içecektim sogumuştu tadı yoktu içmedim döktüm
tekrar yapmaya da üşendim :)
akşam: .çok az beyaz peynir yedim
başka bir şey yemedim çok olmasınlar diye
1 litre kadar su içtim daha içmeliyim...
40 dakika 6 km hızda 4 km yürüdüm 275 kalori yaktım..
menünü cok begenmedm canm aksam cok az yemssn en azından corba icesydn keske ama su ve spor ii olmus :)
kısır olmadı demişsin ama bence menün güzel beğendimdünkü yemek listem:
sabah
iki dilim kızarmış ekmek, zeytın peynir salça şekersiz açık çay
öğlen
tarhana çorbası yanında az ekmek ve iki zeytin
arada bir elma ve bol su var
akşam
fırında pişmiş köfte yoğurt ve az kısır (biliyorum kısır olmadı ama cok acıkmamın kurbanı oldum)
süttozu serbest ama yağsız süttozu..ama kakao hatırladığım kadarıyla seyirden itibaren serbest...oda yağı azaltılmış kakao...markaları biliyorum ama yazmak yasak sanırım
kızlar günaydın nasılsınız bakalım :):) ben bugün biraz dha iim artık girebiliorum en azından nete :) burayı özlemism 2 günde :) sizlere bir süprizim var dün gittm spor merkezine yazıldım haftada 3 gün 2 saat sanırım cok dogru bise yaptım :))) hasta oldugum icn diyetime cok dikkat edemedm ama bugün tam gaz devam ediorum birazdan yesil cayımı icicem
17.04.2012
sabah 2 dilim kepek ekmeği arası lor peyniri maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim normal ekmek (ofiste kahvaltı günüydü)
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok
2 lt su.45 dk yürüyüş hızlı tempoda.yine aynı parka gittim 30 dk da orada kaldım.
dün akşam bir teyzeyle tanıştım.gel bana sana hangisinde ne yapacagını göstereyim dediteyzeyle spor yaptık tüm aletleri kullandım.50-70 arası saydım
dünkü yemek listem:
sabah
iki dilim kızarmış ekmek, zeytın peynir salça şekersiz açık çay
öğlen
tarhana çorbası yanında az ekmek ve iki zeytin
arada bir elma ve bol su var
akşam
fırında pişmiş köfte yoğurt ve az kısır (biliyorum kısır olmadı ama cok acıkmamın kurbanı oldum)
Canım ben dukan amca yapıyorum:)))diyet kola içmezsem sürünüyorum adeta yerde burgerge bkırmızı et çok sevmiyorum iki gün üst üste sadece tavuk gölğsü midemi bulandırdı değişikli yapayım dedim(
Canım ben dukan amca yapıyorum:)))diyet kola içmezsem sürünüyorum adeta yerde burgerge bkırmızı et çok sevmiyorum iki gün üst üste sadece tavuk gölğsü midemi bulandırdı değişikli yapayım dedim(
Bu hafta çok güzel sonuçlar alacaksın prensesim ..
Prensesim burger dediği hamburger köftesi zararlı bir şey değil ki :26:
inşallah alırım hep beraber alırız
hamburger köftesi mi yoksa şu avuç içi büyüklüğünde yuvarlak olan işlenmiş burgerlerden mi :44: (anlatabildimmi bilmiyorum)
Anladım canım anladım işlenmiş olanlardan ama içindekilere baktım normal hazır köftelerden pek bir farkı yok, bugün ben de yiyeceğim de ondan düştüm peşine
afiyet olsun o zaman şekerlerdukan beni aşıyor mantıgını anlamakta zorlanıyorum ben amcamın
kısır olmadı demişsin ama bence menün güzel beğendim
ogle arasinda ugrayayim dedim herkese diyetinde basarilar diliyorum kizlar.. bu hafta umitliydimkilo verecegimden ama regl olacagim bugun yada yarin e haliyle fazla cikacagim moralim bozulacak off
17.04.2012
sabah 2 dilim kepek ekmeği arası lor peyniri maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim normal ekmek (ofiste kahvaltı günüydü)
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok
2 lt su.45 dk yürüyüş hızlı tempoda.yine aynı parka gittim 30 dk da orada kaldım.
dün akşam bir teyzeyle tanıştım.gel bana sana hangisinde ne yapacagını göstereyim dediteyzeyle spor yaptık tüm aletleri kullandım.50-70 arası saydım
offff...gene başladık...sabahtan beri yicem kafayı ...oğlum gene uyanıkken emmeyi reddediyo...her ay düzenli olarak yaşıyoruz bu sendromu...gücüm kalmadı yaaa....
öylemi :)) hayırlısıyla atlatsak cok mutlu olucam bugun ve yarın yine provalarımız var..kızları çalıştırmaya başladığımdan beri benım de hoşuma gitmeye başladı halk oyunu, dedıgın gibi cok kalori yaktırıyor, ben de başlamak ıstıyorum en kısa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?