Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünkü yemek listem:

sabah

iki dilim kızarmış ekmek, zeytın peynir salça şekersiz açık çay

öğlen

tarhana çorbası yanında az ekmek ve iki zeytin

arada bir elma ve bol su var

akşam

fırında pişmiş köfte yoğurt ve az kısır (biliyorum kısır olmadı ama cok acıkmamın kurbanı oldum )

canım kocaman tebrikler azminden dolayı

olmamıs farkındasın cumaya 2 gün var daha çok sıkmalısın

biz kadınlar ne kadar güçlüyüz böyle düşünebilmene sevindim
menünde muz var lavaş var ama akşam peynirle dengelemişsin

kısır olmadı demişsin ama bence menün güzel beğendim

ogle arasinda ugrayayim dedim herkese diyetinde basarilar diliyorum kizlar.. bu hafta umitliydimkilo verecegimden ama regl olacagim bugun yada yarin e haliyle fazla cikacagim moralim bozulacak off

burger diyet kola günde yararlı hiç birşey yok sanki :44: [/QUOTE]

Canım ben dukan amca yapıyorum:)))diyet kola içmezsem sürünüyorum adeta yerde burgerge bkırmızı et çok sevmiyorum iki gün üst üste sadece tavuk gölğsü midemi bulandırdı değişikli yapayım dedim(

öylemi :)) hayırlısıyla atlatsak cok mutlu olucam bugun ve yarın yine provalarımız var..kızları çalıştırmaya başladığımdan beri benım de hoşuma gitmeye başladı halk oyunu, dedıgın gibi cok kalori yaktırıyor, ben de başlamak ıstıyorum en kısa zamanda :)[/QUOTE]

Benim mini mini birlerde 23 nisanda oynayacaklar canımŞ:)))son bir kaç günümüz kaldı bakalım çok çalışmamız lazım çoookkk:))))hadi bakalım başla en kısa zamanda sende çok eğlenirsin çookk:))

süttozu serbest ama yağsız süttozu..ama kakao hatırladığım kadarıyla seyirden itibaren serbest...oda yağı azaltılmış kakao...markaları biliyorum ama yazmak yasak sanırım

Çok teşekkür ederim cimcimem markalarını biliyorum atakta serbest mi onu bilmiyordum.

Süper olmuş sporun çok etkisini görürsün ..

Bu hafta çok güzel sonuçlar alacaksın prensesim ..

Kısır çok sık yenmemekle beraber problem olacak bir şey değil afiyet olsun ..

Prensesim burger dediği hamburger köftesi zararlı bir şey değil ki :26:

ayy ben bu dukandan hiçbirşey anlamıyorum ya ben normal diyet ve sağlık açısından baktım

Bu hafta çok güzel sonuçlar alacaksın prensesim ..

Prensesim burger dediği hamburger köftesi zararlı bir şey değil ki :26:

inşallah alırım hep beraber alırız

hamburger köftesi mi yoksa şu avuç içi büyüklüğünde yuvarlak olan işlenmiş burgerlerden mi :44: (anlatabildimmi bilmiyorum )

inşallah alırım hep beraber alırız

hamburger köftesi mi yoksa şu avuç içi büyüklüğünde yuvarlak olan işlenmiş burgerlerden mi :44: (anlatabildimmi bilmiyorum )

Anladım canım anladım işlenmiş olanlardan ama içindekilere baktım normal hazır köftelerden pek bir farkı yok, bugün ben de yiyeceğim de ondan düştüm peşine

offff...gene başladık...sabahtan beri yicem kafayı ...oğlum gene uyanıkken emmeyi reddediyo...her ay düzenli olarak yaşıyoruz bu sendromu...gücüm kalmadı yaaa....

baya azimlisin prenses peri, menünü genel anlamda beğendim ama akşam sadece yoğurt bana yetmezdi herhalde nasıl durabiliyorsunuz yahu :))

Benim mini mini birlerde 23 nisanda oynayacaklar canımŞ:)))son bir kaç günümüz kaldı bakalım çok çalışmamız lazım çoookkk:))))hadi bakalım başla en kısa zamanda sende çok eğlenirsin çookk:))[/QUOTE]

evet haklısın canım :)) yazın hemen başlamak istiyorum bakalım, hem de baya incelmemi sağlayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…