Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de pek yeniyim ama eğer sakıncası olursa elimdekiler bitince bunlardan almak yerine büyük köfteler yaparım ..

ben mümkün olan herşeyi kendim yapma taraftarıyım.seninde lor ve tatlı tariflerinden anlıyorum sende öylesin.köfteye bişey diyemeyeceğim canım çünkü hazırındansa ev köftesini daha çok seviyorum

baya azimlisin prenses peri, menünü genel anlamda beğendim ama akşam sadece yoğurt bana yetmezdi herhalde nasıl durabiliyorsunuz yahu :))

teşekkürler canım geçen gün foto koymustum oradaki etek 42 bedendi.kalıptandır dedim alırken takılmadım.ee dün pantolon aldım oda 42 300-500 gr gidiyor haftalık bazen duruyor.ama sıkılaşmısım.70 kg ken girdiğim pantolonuma 77 kg ken giriyorum :44::44: bişey anlamadım bu işten :44: bu hafta kendimce azalttım dikkat ettim spor yürüyüş derken artık güzel bir eksi rakam görmek istiyorum.yogurt cumaya kadar yiyeceğim bakalım sonuç ne olacak :44:

Üşengeçlik yapmıştım öyle ben de ama artık normal köfteye döneyim ..
Cidden evdekinin tadı bir başka oluyor.

Prensesim burger dediği hamburger köftesi zararlı bir şey değil ki :26: [/I][/B][/QUOTE]

Efet tatlı yediğim bütün burgerlerin tamamı300 kalori:))))Zararlı mı ??hazır olduğu için zaralı tabiki ev yapımı gibi değil(

afiyet olsun o zaman şekerler dukan beni aşıyor mantıgını anlamakta zorlanıyorum ben amcamın

saolasın tatlım işin mantığı şu biraççık anlatayım kilona göre bi 4-5gün sadece protein tüketiyosun daha sonra bu aşama bitince de sadece protein ve sebze tüketiyosuun çok uzun bi süre böyle devam ediyor sonra meyve ekliyosun benim anladığım kadarıyle işin özü bu tatlım:)))))Bide diyetin olmazsa olmazı yulaf kepeği yiyiyosun((

[

evet haklısın canım :)) yazın hemen başlamak istiyorum bakalım, hem de baya incelmemi sağlayacak :)[/QUOTE]

Canııııııııııııımmm tüm illerde halkoyunları kursları genellikle eylül -ekim gibi başlar tatlım yazın festivallere giderler ekipler:)))umarım sen yaza da bi kurs ayarlayabilir,ve deee incelebilirsin:)))

teşekkürler tatlım

diyet kola serbest mesela.kolanın diyeti normali farketmiyor.her şekline karşıyım

yulaf kepeği ile krepler yapılıyor.diğer öğünler hazırlanıyor.sıkılıveririm ben

başarabilene kaybı çok güzel.ama benlik değil

Canım hayatımda ilk kez 2 günde 2 kilo verdim :))))))))))tartıya bakıyorum sürekli yanlıştır kesin diye :))ama inan bugün 3. gün ve ruh gibiyim<((becerikli olanlar yulaf kepeği ile coşturuyorlar marifetlerini yaaa:)))ama ben o kategoriye giremedim bir türlü((((

inşallah istediğin gibi olacak perii, bende henüz tartılmadım ama hissediyorum kilo verdiğimi göbeğim baya eridi kendimi cok daha mutlu ve zinde hissediyorum..bu grupta olmaktan da o kadar mutluyum ki tek başıma olsam asla bu kadar dikkat edemez nefisme yenilip yerdim şimdi yemek yerken aklıma geliyorsunuz yapacağınız yorumları ve eleştrilerinizi düşünüp durduruyorum kendimi hem bu yaz artık gerçekten cok istiyorum zayıf olmayı, bekar bi kızım yani belli mi olur bu işler biriyle görüşüp anlaşsam söz falan olsa kilolu olmak istemiyorum hayalimdeki gibi olsun istiyorum her şey o yüzden kendimi hazırlamalıyım yavaş yavaş

harika harika bir taraftan da takım olarak bizim rakibimiz oluyorsunuz bu hafta zorlayacaksınız anlaşılan ana listelerde hepimizi ama olsun cuma günü gönülden isterim mükemmel sonuçlarla görmeyi sizleri sende yaparsın canım daha yeni başlamıssın

canım bu yüzden varız hepimiz birbirimiz için bende buralarda olmasam bende şimdiye çoktan pes etmiştim Allah hayırlı kısmetler nasip etsin inşallah

amin inşallah canım sağol :)

Beni görecektin ilk zamanlarda ..
İlk krebimi atmıştım hatta ama pes etme çok güzel şeyler oluyor zamanla.

kaptanım mesajları sayma sırası bende bugün.tek tek herkesin mesaj sayılarını yazmama gerek var mı?5 mesajı geçtikten sonra gerek kalmıyordu hani napıyım ben şimdi geçemeyenleri mi yazayım bilemedim şimdi :26:

Ne sinir olmuştum değil mi Ebru ya ..
Şimdi pek güzel oluyorlar maşallah ..
Cuma da kendime ödül pizza mı yapsam lahmacun mu karar veremedim

Ben ödül olarak sahicilerini veriyorum kendime.

Ne zamandır canım pizza istiyorrrrr

alıyo da zor oluyo tabi...tam dalmışken alınca uykusu bölünüyo...zaten eğer uyanıpta emdiğini fark ederse kıyamet kopuyo
Ayy yavrum ya ne tatlıdır şimdi mis gibi de kokar ..

canıııııııııııımmm bende ilk krebimi attım sabah((ama bugün ekmek deneyeceği kararlıyım:))))))))))))

Krebi yaparken altını açma önce krebi dök sonra hafif aç içini iyice pişip çevirme kıvamına gelene kadar da deneme çevirmeyi benim ondan olmuyormuş.
Ekmek olur ama onu da kaptan hemen çıkarma parçalanmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…