Ben de pek yeniyim ama eğer sakıncası olursa elimdekiler bitince bunlardan almak yerine büyük köfteler yaparım ..
baya azimlisin prenses peri, menünü genel anlamda beğendim ama akşam sadece yoğurt bana yetmezdi herhalde nasıl durabiliyorsunuz yahu :))
ben mümkün olan herşeyi kendim yapma taraftarıyım.seninde lor ve tatlı tariflerinden anlıyorum sende öylesin.köfteye bişey diyemeyeceğim canım çünkü hazırındansa ev köftesini daha çok seviyorum
teşekkürler canımgeçen gün foto koymustum oradaki etek 42 bedendi.kalıptandır dedim alırken takılmadım.ee dün pantolon aldım oda 42 300-500 gr gidiyor haftalık bazen duruyor.ama sıkılaşmısım.70 kg ken girdiğim pantolonuma 77 kg ken giriyorum :44::44: bişey anlamadım bu işten :44: bu hafta kendimce azalttım dikkat ettim spor yürüyüş derken artık güzel bir eksi rakam görmek istiyorum.yogurt cumaya kadar yiyeceğim bakalım sonuç ne olacak :44:
ayy ben bu dukandan hiçbirşey anlamıyorum yaben normal diyet ve sağlık açısından baktım
afiyet olsun o zaman şekerlerdukan beni aşıyor mantıgını anlamakta zorlanıyorum ben amcamın
saolasın tatlım işin mantığı şu biraççık anlatayım kilona göre bi 4-5gün sadece protein tüketiyosun daha sonra bu aşama bitince de sadece protein ve sebze tüketiyosuun çok uzun bi süre böyle devam ediyor sonra meyve ekliyosun benim anladığım kadarıyle işin özü bu tatlım:)))))Bide diyetin olmazsa olmazı yulaf kepeği yiyiyosun((
teşekkürler tatlım
diyet kola serbest mesela.kolanın diyeti normali farketmiyor.her şekline karşıyım
yulaf kepeği ile krepler yapılıyor.diğer öğünler hazırlanıyor.sıkılıveririm ben
başarabilene kaybı çok güzel.ama benlik değil
ben mümkün olan herşeyi kendim yapma taraftarıyım.seninde lor ve tatlı tariflerinden anlıyorum sende öylesin.köfteye bişey diyemeyeceğim canım çünkü hazırındansa ev köftesini daha çok seviyorum
teşekkürler canımgeçen gün foto koymustum oradaki etek 42 bedendi.kalıptandır dedim alırken takılmadım.ee dün pantolon aldım oda 42 300-500 gr gidiyor haftalık bazen duruyor.ama sıkılaşmısım.70 kg ken girdiğim pantolonuma 77 kg ken giriyorum :44::44: bişey anlamadım bu işten :44: bu hafta kendimce azalttım dikkat ettim spor yürüyüş derken artık güzel bir eksi rakam görmek istiyorum.yogurt cumaya kadar yiyeceğim bakalım sonuç ne olacak :44:
Canım hayatımda ilk kez 2 günde 2 kilo verdim :))))))))))tartıya bakıyorum sürekli yanlıştır kesin diye :))ama inan bugün 3. gün ve ruh gibiyim<((becerikli olanlar yulaf kepeği ile coşturuyorlar marifetlerini yaaa:)))ama ben o kategoriye giremedim bir türlü ((((
inşallah istediğin gibi olacak perii, bende henüz tartılmadım ama hissediyorum kilo verdiğimi göbeğim baya eridi kendimi cok daha mutlu ve zinde hissediyorum..bu grupta olmaktan da o kadar mutluyum ki tek başıma olsam asla bu kadar dikkat edemez nefisme yenilip yerdim şimdi yemek yerken aklıma geliyorsunuz yapacağınız yorumları ve eleştrilerinizi düşünüp durduruyorum kendimi hem bu yaz artık gerçekten cok istiyorum zayıf olmayı, bekar bi kızım yani belli mi olur bu işler biriyle görüşüp anlaşsam söz falan olsa kilolu olmak istemiyorum hayalimdeki gibi olsun istiyorum her şey o yüzden kendimi hazırlamalıyım yavaş yavaş
harika harikabir taraftan da takım olarak bizim rakibimiz oluyorsunuz bu hafta zorlayacaksınız anlaşılan ana listelerde hepimizi ama olsun cuma günü gönülden isterim mükemmel sonuçlarla görmeyi sizleri sende yaparsın canım daha yeni başlamıssın
canım bu yüzden varız hepimiz birbirimiz içinbende buralarda olmasam bende şimdiye çoktan pes etmiştim Allah hayırlı kısmetler nasip etsin inşallah
Canım hayatımda ilk kez 2 günde 2 kilo verdim :))))))))))tartıya bakıyorum sürekli yanlıştır kesin diye :))ama inan bugün 3. gün ve ruh gibiyim<((becerikli olanlar yulaf kepeği ile coşturuyorlar marifetlerini yaaa:)))ama ben o kategoriye giremedim bir türlü ((((
Beni görecektin ilk zamanlarda ..
İlk krebimi atmıştım hatta ama pes etme çok güzel şeyler oluyor zamanla.
Bende vardım o zaman takımda. Çok iyi hatırlıyorum
Ne sinir olmuştum değil mi Ebru ya ..
Şimdi pek güzel oluyorlar maşallah ..
Cuma da kendime ödül pizza mı yapsam lahmacun mu karar veremedim
Ben ödül olarak sahicilerini veriyorum kendime.
Ne zamandır canım pizza istiyorrrrr
Uyurken içebiliyor mu ?
Zor gerçekten işin kolay gelsin.
Beni görecektin ilk zamanlarda ..
İlk krebimi atmıştım hatta ama pes etme çok güzel şeyler oluyor zamanla.
Ayy yavrum ya ne tatlıdır şimdi mis gibi de kokar ..alıyo da zor oluyo tabi...tam dalmışken alınca uykusu bölünüyo...zaten eğer uyanıpta emdiğini fark ederse kıyamet kopuyo
canıııııııııııımmm bende ilk krebimi attım sabah((ama bugün ekmek deneyeceği kararlıyım:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?