menüm
sabah:2 kuru kayısı,2 kuru incir,1 bardak ılık su
2 dilim tam buğday ekmeği,4 tuzsuz zeytin,1 kk büyüklüğünde peynir,marul,dere otu
öğle:1 kase keten tohumlu sütlü müsli
ara:1 soda içine limon sıktım,2 bisküvi
akşam:1 tabak ıspanak,3 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
2,5 lt su,2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş,15 dk evde egzersiz
bugünkü menümü yazıyorum kızlar
sabah iki dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, salça, peynir, zeytin şekersiz açık çay
öğlen tavuklu mantarlı sote (az) yanına az iki üç kaşık makarna yoğurt ve domates salatalık
akşam da aynısı ama erken yedim
ara öğün olarak akşam yemeğinden önce bir yeşil elma, toplamda 2.5 lt su ve sabahtan akşama kadar benim sıpalarla mücadeleşimdiden sonra bir yeşil çay içmeyi düşünüyorum
menüm
2 dilim tam buğday ekmeği,4 tuzsuz zeytin,1 kk büyüklüğünde peynir,marul,dere otu
menünügenel anlamda çok beğendim canım özellikle kahvaltıda yediğin dereotu kuru kayısı ve inciri, ama ara öğünde bisküvi yerine elma da olabilirdi aslında, bu arada isim neydi?yorum yaparken iyi oluyo cok karıstırıyorum öğrenmeye calışıyorum ben beste
menünügenel anlamda çok beğendim canım özellikle kahvaltıda yediğin dereotu kuru kayısı ve inciri, ama ara öğünde bisküvi yerine elma da olabilirdi aslında, bu arada isim neydi?yorum yaparken iyi oluyo cok karıstırıyorum öğrenmeye calışıyorum ben beste
Hem akşam hem öğlen makarna olması iyi olmamış onun haricinde gayet güzel.
Ufaklıklar zaten yakmıştır her şeyi ..
Bir tek bisküvi onun haricinde çok beğendim menünü ..
İyi akşamlar herkesee menüler gayet iyi görünüyo
Buda benim menümm
Sabah:
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay
Öğlen:
5 köfte
Salata
Akşam:
1 kepçe ezogelin çorbası
1 yk patatesli etli yemek
1 yk pilav
Salata
1,5 litre su
45 dk yürüyüş.
Pilav olmadı farkındayım ama dayanamıyorum ona yaa..
evet aslında hamur işlerinden uzak durmam gerekiyor.ben de senin menünü beğendim canım sadece hem öğlen hem akşam makarna olmuş gerisi çok iyi.inşallah tamamıyla keseceğiz bu hamur işlerini
beşi geçenleri hiç yazma canım, çoğu arkadaşımız aktif forumda zaten, önemli olan aktif olmayanları uyarmakkaptanım mesajları sayma sırası bende bugün.tek tek herkesin mesaj sayılarını yazmama gerek var mı?5 mesajı geçtikten sonra gerek kalmıyordu hani napıyım ben şimdi geçemeyenleri mi yazayım bilemedim şimdi :26:
bu çocuklar herbiri başka ilginç ,benim oğlumda aşırı düşkündü memeye, çalışıyordum ozaman sabah 7 akşam 7 arası aç dururdu biberon almadı beni bekliyordu sıpam :)alıyo da zor oluyo tabi...tam dalmışken alınca uykusu bölünüyo...zaten eğer uyanıpta emdiğini fark ederse kıyamet kopuyo
sabah yarım krep 3ü bir arada
öğle az kısır, yarım dilim börek bir lokma kek çay
akşam kurufasulye ayran iki kaşık pilav
yarım saat koşu ( bisikletle giden oğlumun peşinden koştumda banada spor oldu :)
şimdide egzersiz yapıcam mekik falan
bu hafta kendim için pek umudum yok bakalım sizden derece bekliyorum
iyi aksamlar kizlaarrrr,nasilsiniz bakiiiiimmmm hmmmmmm??
Ben Bugünki Menümü yazayim
Sabah:1 Bardak yagsiz süt ile Yulaf+ süt
Öglen:Haslanmis Tavuk Gögsü cok az bise yagsiz suda haslanmis taze Fasulye ile Bir kase salata ve 2 tane laugenbrötchen.resmini eklicem cünkü türkiyede bu ekmek cesitini görmedim ve cok kücük kare kesilmis kekEki Görüntüle 394400 regl olacam ya canim cekti
Aksam :yok
Su yine 2 litre ve dün yaptmisdim yine 56 dk spor (pilates)
Eki Görüntüle 394401
laugenbrötchen
bugünkü menümü yazıyorum kızlar
sabah iki dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, salça, peynir, zeytin şekersiz açık çay
öğlen tavuklu mantarlı sote (az) yanına az iki üç kaşık makarna yoğurt ve domates salatalık
akşam da aynısı ama erken yedim
ara öğün olarak akşam yemeğinden önce bir yeşil elma, toplamda 2.5 lt su ve sabahtan akşama kadar benim sıpalarla mücadeleşimdiden sonra bir yeşil çay içmeyi düşünüyorum
menüm
Ayy yavrum ya ne tatlıdır şimdi mis gibi de kokar ..
hemde nasıl..koyarım bi ara resmini:))
bu çocuklar herbiri başka ilginç ,benim oğlumda aşırı düşkündü memeye, çalışıyordum ozaman sabah 7 akşam 7 arası aç dururdu biberon almadı beni bekliyordu sıpam :)
zorla canım sakın emmiyor diye bırakma , dönem dönem olur mızmızlıkları belki diş çıkarıyordur Allahım bol süt versin kuzucuğa
bırakırmıyım hiç...2 aydır bir rutine döndü önce sadece uyurken emiyo...10 15 gün sonra normale dönüyo......ama neler çektiriyo sıpa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?