ben bunu yapmak isterdim ama şöyle bir sorunum var.cuma günleri sabahtan akşama kadar okuldayım.tam da bildirim günü yani.akşama kadar internete giremeyeceğimden bir anlamı olmazve kızlar takım kaptanı olmadıgında yardımcısı yerine vekalet eder.bir yardımcı seçmemiz lazım.herkes aşağıdaki listeyi alıntılayıp isminin karşısına kimin olmasını istediğini yazsın.şeker kaptan gelemezse yada gelmezse o kişi kaptan olacak ona göre tercihlerinizi yapın
çok beğendim menünü ne bir eksik ne bir fazla tam diyet menüsü olmuş :81: :81:iyi akşamlar herkese..
menümü veriyorum
sabah
2dilim kızarmış kepek ekmeği üzerine sürülmüş krem peynir...
bir bardak çay şekersiz
domates salatalık
ara bir hurma
öğlen
tavuklu salata
ara
bir elma
akşam
zeytinyağlı bakla yoğurt
3litre su
2kupa yeşil çay
akşam slim6 yarım saat
canım bu laugenbrütchen nedir resminide koymussun ama çözemedimmeyvemi aburcubur tarzı birşey mi :44: kahven fazla olmus.kahveyide hayatımızdan çıkartmak gerekiyor binde bir içilmeli.selülitin en yakın dostu olur kendileri günün az olmus öğleden sonra da hiçbirşey yok :44:
dukan açısından düşününce güzel
ahh canım ya öyle mahcubumki sana karşı nasıl unuttum seni benn
canımcım elinde olmayan sebeplerden dolayı.sende bu takımın bir üyesisin listede olman şart değil
sabahki normal kahvaltının açılımını yaparmısın? pilav var öğlende.akşamın güzel
ilk mesaj sayımıellerine sağlık
çok beğendim menünü ne bir eksik ne bir fazla tam diyet menüsü olmuş :81: :81:
iyi akşamlar herkese..
menümü veriyorum
sabah
2dilim kızarmış kepek ekmeği üzerine sürülmüş krem peynir...
bir bardak çay şekersiz
domates salatalık
ara bir hurma
öğlen
tavuklu salata
ara
bir elma
akşam
zeytinyağlı bakla yoğurt
3litre su
2kupa yeşil çay
akşam slim6 yarım saat
ben de menümü yazayım
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek,1 sosis,peynir,yeşil çay,marul,dere otu
öğle:yok(geç uyandığım için yemedim)
akşam:1 dilim ekmek,ızgara köfte,yoğurtlu patlıcan mezesi,1 bardak elma suyu(şeker katkısız)
2 lt su ve 2 kupa yeşil çay
45 dk yürüyüş,15 dk egzersiz
bence çok diil kaptanım...ama ben olsam puding yerine meyve falan yerdim:))merhaba kızlar,
menüm sabah yarım tost çay zeytin
öğle bir kase düğün çorbası, salata
akşam makarna yoğurt
yarım kase puding
eh işte idare eder değilmi, makarna olmasaydı çok iyi olcaktı
spor olarakta bir saat yürüyüş koşu karışık
gecede mekik çekerim
bende senin gibi düşünüyodum ama motivasyon için gerekli sanırım...hem sadece beğenerek paylaşım da azalıyo benceteşekkür ederim arkadaşım senin menüde güzel olmuş öğlen yememişin ama olsun...
ben menüleri eleştirmeyi beceremiyorum herkes kendi bünyesine göre yiyordur diye düşünürüm hep...
mesela bazı insan 6 öğün yiyerek verir kiloyu bazısı 3 öğün... kişiden kişiye değişir...
ben sık yiyince veriyorum ama birlikte diyet yaptığım arkadaşım 3öğünle daha hızlı veriyor...
o yüzden menülere yorum yapma işi bana göre değil...
bir arkadaşımız kimse kimsenin menüsüne yorum yapmıyor demişti yeri gelmişken söylemek istedim ...
beğendiğim menüleri BEĞEN tuşuyla onaylıyorum işte öyle..
bugün sp günündü heralde...çok ii olmuş..selam kızlar;
canım çıktı bugüüünn amaaailk 38 beden pantolonumu aldım:))))40 beden her giydiğim oldu:)))))oli oli oliiiiiii
MENÜM:
SABAH:2 dukan ekmeği benim dukan ekmekleri kendim yaptı bir tanesi yarım yumurta kadar:))))biraççık olmadılar ama çalışmalarım devam ediyor:)biraz peynir,yumurta domates ve salatalık
ÖĞLEN:Liğht kazandibi:44:ilk kaçamağıım ama artık başım çok dönüyordu :26:;yoğurt
AKŞAM:birazcık tavuk;birkaç köfte,ayran salat
AMAAA saat 2 de çıktım evden 21:00 e kadar hepgezme modundaydım ama bütün gün yürüdüm hava güzel diye :44:biraççıkta alışveriş yaptım tabi
Semizotu – Muhteşem bir püf noktası
Atak evreniz bittiğinde Seyir evresine geçersiniz ve artık sebzeler izinli gıdalarınıza eklenir. Artık sizin için de semizotunu keşfetme vakti gelmiştir. Semizotu, uzun yıllardır bilinen, her yerde yetişebilen ve uzun bir süre yabani ot olarak değerlendirilmiş bir bitkiydi. Ta ki dünyanın en az – Japonlardan bile az-kalp krizinden ölme oranına sahip halkı Giritlilerin diyetlerinde kullandıkları vazgeçilmez besinlerinin semizotu olduğu keşfedilene kadar. Açıkça söylemek gerekir ki semizotu gerçekten olağanüstü bir besindir. Dukan, imkanı olan herkese sadece yemesini değil yetiştirmesini de önerir. Yetiştirebilecek olanlar bitkisel ürünler satan bir yerden birkaç adet semizotu tohumu alarak yetiştirebilir, kısa bir süre içinde yetiştirdikleri semizotlarıyla salatalarını yapmaya başlayabilirler. Kesilen dallar kısa sürede yeniden uzar. Semizotu, salataların yanı sıra çorbalarda da kullanılabilir. Semizotu, yulaf kepeği ve elmada olduğu gibi yüksek oranda lif içerir ve fazla kalorilerin emilimini sağlar. Omega 3 deposudur ve stresle savaşmakta birebirdir. Bu durumda strese bağlı aşırı yeme isteğini de köreltmiş olur. Eğer hala semizotuyla tanışmadıysanız hemen tanışın ve hergün yemeyi alışkanlık haline getirin, nasıl inceleceğinizi görün.
dukancı arkadaşların dikkatine:
Yulaf Kepekli Tabule ile Kilo Vermenizi Hızlandırın
Motivasyonunuzu destekleyecek bir Joker yemek: Tabule
Diyettesiniz ve hızlı kilo vermek istiyorsunuz. Duraklamaya girdiniz ve motivasyonunuz pek yüksek değil. Bu çözümü deneyin: tabule. Genellikle birkaç farklı çeşit sebze ve biraz zeytinyağla hazırlanıp soğuk servis edilen bir kuskus çeşididir. Lübnan menşeli gerçek tabule, biraz bulgur ve bol miktarda maydanozla yapılır. İşte Dukan’ın size tam olarak önerdiği de bu: bir demet maydanoz, yarım demet kişniş ve yarım demet naneyi doğrayın. Ufak bir soğan ve bir domatesi de doğrayıp üstüne bir limon suyu sıkın. Bütün malzemeyi büyük bir kapta karıştırıp buzdolabında bekletin. Tabulenizi servis etmeden önce üstüne 2 çorba kaşığı yulaf kepeği ekleyin. Bu yemeği haftada 2-3 gün öğlen yemeği olarak yerseniz, karoten ve C vitamini deposu maydanozun neden en çok aranan ve tercih edilen yeşil sebze olduğunu anlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?