Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canıııımmm hergün yiyebilirmiyiz bu TABULEmizi acaba:44:yoksam sadece sebze günlerinde mi????bide bulguru nasıl koyuyorum tatlım biraz bulgur var tarifte de

bence yiyebilirsin hergün...ama duraklamaya girdiğinizde diyo...kilo vermen durunca aban tabule ye:)))))))

wooowwww süper cok hosuma gitti menün

güzel olmus canim sosis var ama o da sabah yemissin erimisdir aksama kadar

puding ve makarna var ama bu sporla bi zarari olmaz onunda

cok güzel tam diyet menüsü olmus

su haric geri güzel olmus ama bende bugün suyu az icdim

bende başlıyorum yarın dukana tekrar...sulu beslenemediğim için bırakmıştım...bisürü çorba tarifi falan buldum nette...mantı bile var:))hemde atakta:))

hayirli aksamlar canlarim isde benim bugünki menüm

Sabah: yulaf süt
Öglen: yine iki laugenbrötchen beyaz peynir domates yesil sogan
aksam: yok isdahim yokdu

1.5 litre su

hayirli aksamlar canlarim isde benim bugünki menüm

Sabah: yulaf süt
Öglen: yine iki laugenbrötchen beyaz peynir domates yesil sogan
aksam: yok isdahim yokdu

1.5 litre su

ama aç kalmak hiç doğru diilki güzel arkadaşım...zaten kuş kadar yemek yiyosun...bence yatmadan bi meyve falan ye

şekerkızcandy: 4
yilike: 8
tequila: --
eloisee: 1
cimcime81: 24
acalya: 6
allmost:4
gececek: --
mihribann:--
umutlayasasen: 18
eda00:--

ama aç kalmak hiç doğru diilki güzel arkadaşım...zaten kuş kadar yemek yiyosun...bence yatmadan bi meyve falan ye

Aman Allahııımmm canım sen nasıl yaşıyosunnTatlım benim menüme bi göz gezdirirsen hiç boşum yok habire yiyiyorum ama inan RUH gibi dolaşıyorumtatlım yaaaBu yemeye ben sürünürdüm sanırsam yerden toparlarlardı beniistersen birazcık takviye yap tatlım sonra çok dirençsiz kalıp başka sağlık sorunları yaşamayasın

kızlar bende dukana başlamayı çok düşündüm ama çalıştığım için zor olur dedim yanlışmı ettim bilmiyorum tarifler falan çok vardı yapamam diye ...
ama ben süt yoğurt peynir falan çook severim bunlar yeniyordu dimi? birde herşeyin yağsızını almak gerekiyormuş doğrumu siz öylemi yapıyorsunuz?

tamam tatlım bakalım dukan amca bu hafta neler edecek biseeeCanım dukan mı yapıyosun sen de acebaa:44::44:
ilk dukanla başladım ama sütümü azalttiği için bırakmıştım...yarın gene bi deniycem bakiim nolucek

evet yağsız olucak güzelim...bence kitabını al ve oku..çalışanlara göre bölümü de var..

selam kızlar ..
bugün kendimi çok iyi hissediyorum...
bikaç saat sonra temizliğe başlayacağım akşama kadar ful temizlik.. çalışınca işlerde haftasonuna kalıyor tabii..
bugün b-fit olmadığı için sabahtan yarımsaat slim6 yaptım birde akşam yapmayı düşünüyorum bakalım...

haklısın da anca bu kadar çıktı benden...girdiğim saatlerde genelde kimsecikler olmuyo..kendi kendime bu kadar çıktı
daha napçaksın canım 24 mesaj maşallah maşallah :)

kolay gelsin canım, ev işide spor sayılır

Herkese iyi pazarlar kızlar,
biz sabah 5 ten beri ayaktayız yeni uyudu oğlum ,zor duruyorum ayakta yatıcam biraz
bugün 4 litre su içmeyi düşünüyorum kaçamakları toparlamak lazım

olur edacım,
diyetini bozma ama tamammı ?

akşama doğumgünü var yine, kendi pasta hakkımı oğluma yedirmeye karar verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…