canıııımmm hergün yiyebilirmiyiz bu TABULEmizi acaba:44:yoksam sadece sebze günlerinde mi????bide bulguru nasıl koyuyorum tatlım biraz bulgur var tarifte de
iyi akşamlar herkese..
menümü veriyorum
sabah
2dilim kızarmış kepek ekmeği üzerine sürülmüş krem peynir...
bir bardak çay şekersiz
domates salatalık
ara bir hurma
öğlen
tavuklu salata
ara
bir elma
akşam
zeytinyağlı bakla yoğurt
3litre su
2kupa yeşil çay
akşam slim6 yarım saat
ben de menümü yazayım
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek,1 sosis,peynir,yeşil çay,marul,dere otu
öğle:yok(geç uyandığım için yemedim)
akşam:1 dilim ekmek,ızgara köfte,yoğurtlu patlıcan mezesi,1 bardak elma suyu(şeker katkısız)
2 lt su ve 2 kupa yeşil çay
45 dk yürüyüş,15 dk egzersiz
merhaba kızlar,
menüm sabah yarım tost çay zeytin
öğle bir kase düğün çorbası, salata
akşam makarna yoğurt
yarım kase puding
eh işte idare eder değilmi, makarna olmasaydı çok iyi olcaktı
spor olarakta bir saat yürüyüş koşu karışık
gecede mekik çekerim
selam kızlar;
canım çıktı bugüüünn amaaailk 38 beden pantolonumu aldım:))))40 beden her giydiğim oldu:)))))oli oli oliiiiiii
MENÜM:
SABAH:2 dukan ekmeği benim dukan ekmekleri kendim yaptı bir tanesi yarım yumurta kadar:))))biraççık olmadılar ama çalışmalarım devam ediyor:)biraz peynir,yumurta domates ve salatalık
ÖĞLEN:Liğht kazandibi:44:ilk kaçamağıım ama artık başım çok dönüyordu :26:;yoğurt
AKŞAM:birazcık tavuk;birkaç köfte,ayran salat
AMAAA saat 2 de çıktım evden 21:00 e kadar hepgezme modundaydım ama bütün gün yürüdüm hava güzel diye :44:biraççıkta alışveriş yaptım tabi
ben de yazayım menümü
sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek
yumurta
peynir
domates
öğlen:
türlü yemeği
yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara:
küçük tost
ayran
akşam:
çorba
1 dilim ekmek
ızgara tavuk
1 kase yoğurt
1,5 lt su içtim..
hayirli aksamlar canlarim isde benim bugünki menüm
Sabah: yulaf süt
Öglen: yine iki laugenbrötchen beyaz peynir domates yesil sogan
aksam: yok isdahim yokdu
1.5 litre su
canım bu laugenbrütchen nedir resminide koymussun ama çözemedimmeyvemi aburcubur tarzı birşey mi :44: kahven fazla olmus.kahveyide hayatımızdan çıkartmak gerekiyor binde bir içilmeli.selülitin en yakın dostu olur kendileri günün az olmus öğleden sonra da hiçbirşey yok :44:
canim laugenbrötchen bir ekmek türü mesela kepek ekmegi yada beyaz ekmek gibi sadece dilim dilim degil pogaca gibi yuvarlak oluyorlar tatli zararli bise degil Eki Görüntüle 397256
ama aç kalmak hiç doğru diilki güzel arkadaşım...zaten kuş kadar yemek yiyosun...bence yatmadan bi meyve falan ye[/QUO
suan yapiyorumEki Görüntüle 397257 basim döndü
bence yiyebilirsin hergün...ama duraklamaya girdiğinizde diyo...kilo vermen durunca aban tabule ye:)))))))
ama aç kalmak hiç doğru diilki güzel arkadaşım...zaten kuş kadar yemek yiyosun...bence yatmadan bi meyve falan ye
bende başlıyorum yarın dukana tekrar...sulu beslenemediğim için bırakmıştım...bisürü çorba tarifi falan buldum nette...mantı bile var:))hemde atakta:))
şekerkızcandy: 4
yilike: 8
tequila: --
eloisee: 1
cimcime81: 24
acalya: 6
allmost:4
gececek: --
mihribann:--
umutlayasasen: 18
eda00:--
ilk dukanla başladım ama sütümü azalttiği için bırakmıştım...yarın gene bi deniycem bakiim nolucektamam tatlım bakalım dukan amca bu hafta neler edecek biseeeCanım dukan mı yapıyosun sen de acebaa:44::44:
kızlar bende dukana başlamayı çok düşündüm ama çalıştığım için zor olur dedim yanlışmı ettim bilmiyorum tarifler falan çok vardı yapamam diye ...
ama ben süt yoğurt peynir falan çook severim bunlar yeniyordu dimi? birde herşeyin yağsızını almak gerekiyormuş doğrumu siz öylemi yapıyorsunuz?
eline sağlık canım hadi benimde beş olsun
hepimizin katılımlarımızı arttırmamız gerekiyor arkadaşlar
daha napçaksın canım 24 mesaj maşallah maşallah :)haklısın da anca bu kadar çıktı benden...girdiğim saatlerde genelde kimsecikler olmuyo..kendi kendime bu kadar çıktı
kolay gelsin canım, ev işide spor sayılırselam kızlar ..
bugün kendimi çok iyi hissediyorum...
bikaç saat sonra temizliğe başlayacağım akşama kadar ful temizlik.. çalışınca işlerde haftasonuna kalıyor tabii..
bugün b-fit olmadığı için sabahtan yarımsaat slim6 yaptım birde akşam yapmayı düşünüyorum bakalım...
eline sağlık canım hadi benimde beş olsun
hepimizin katılımlarımızı arttırmamız gerekiyor arkadaşlar
olur edacım,
diyetini bozma ama tamammı ?
akşama doğumgünü var yine, kendi pasta hakkımı oğluma yedirmeye karar verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?