Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümü yazayım kızlar,
sabah haşlanmış yumurta kahve, peynir bir dilim ekmek zeytin iki tatlı kaşığı tahinpekmez

öğle yarım avuç fındık

akşam daha yemedim ama belli
bir tabak pırasa yemeği, ızgara tavuk , yoğurt

egzersiz falan yok bugün ama bol su içiyorum

selam kızlar nasılsınız? kimler var? 22-23 nisan msj sayımı ben de görünüyordu

şekerkızcandy: 5
yilike: -
tequila: -
cimcime81: 2
acalya:-
allmost:1
gececek: -
mihribann:-
umutlayasasen: -
eda00:2

şeker kaptanım menün genel anlamda güzel ama öğleni fındıkla geçirmek yerine ara öğün yapsan da olur muydu acaba? bu arada kahvaltıda tahinpekmez ben de çok seviyorum haftada bir kez benim de az yediğim oluyo :)

selam kızlar nasılsınız? kimler var? 22-23 nisan msj sayımı ben de görünüyordu

şekerkızcandy: 5
yilike: -
tequila: -
cimcime81: 2
acalya:-
allmost:1
gececek: -
mihribann:-
umutlayasasen: -
eda00:2

canım benim eline sağlık ..ama bildiğim kadarıyla pazar günleri sayım olmuyo..

ben de menümü paylaşayım :

sabah, iki dilim kızarmış ekmek zeytin, peynir, krem peynir ve salça

öğlen, makarna ve iki parça şnitzel

akşam, yine iki parça şnitzel ve pilav, bir bardak ayran

aralarda bir bardak kola ve çilekli max dondurma

bugünkü menümü ben de çok beğenmedim kötü farkındayım ama koşuşturmacalı bi gündü görev yerime döndüm, kaçamaklar yaptım :S bol su içicem...

selam kıslaaarrrr:))daha yeni girebildim eve:))
MENÜM
SABAH:1yumurta,2 dilimpeynir,2zeytin,biraççık salam ve sosis jambon hepsinin ucundan tırtık tırtık ve 1.5dilim dukan ekmeği domates salatalık
(kızlar kahvaltımı çok destekilyapmak zorundaydım çünkü bütün gün oynuyorum ve başım çok dönüyo(
ÖĞLEN:1avuç fındık;1ayran
AKŞAM:1 kase yoğurt
OYNA OYNA OYNA:)) ve bol su içtim:))

Kızlarrrr ben DUKAN AMCAYI TERK ETME kararı aldım(((çok güzel zayıfladım bugün halk oyunlarındaki herkes 5 kilomu verdin bi haftada dediama inanın bir hafta işkence gibigeçtihep halsiz hepyorgun bitkin bugün itibariyle Dukan amcamız ile Karatay teyzemizi birleştiriyorummeyve yok olabildiğince ve tatklı da yok olabildiğince ekmekde tabikede yoklarım arasında bunun dışında zaten siz varsınız biraççık abarttım mı hemen frenlersiniz beni dimi KARTAY teyzemin kitabını da alıcam yarın okuycam iki kitabına sonrasporumada başlayıp güzel güzel devam edicem EN DOĞRUSU DEĞİL Mİ

Arkadaslar bugunluk beni affedin oyle yorgunumki habersiz birakmak istemedigimden girdim tumgun temizlik yaptim gozlerimi zor aciyorum bes mesaj hakkimi bugun tamamlayamayacagim icin ozur diliyorum menumu bile yazamayacagim sabah ilk isim girip yazmak olacal soz veriyorum hepinize iyi aksamlar tekrar ozur...

iyi aksamlar kizlar menümü yazip hemen cikicam oglusum cok hastaaaEki Görüntüle 397819

bugün menüm mahfolduuuuuu kac gün ac kaldim bugün yillik yedim mecburen

misafirlerim vardi oglumda kucagimdan inmedi kadin ile annem yemekleri koydu az koyun dedim ama kalabalikdi yedim oglumun artiginida yemek zorunda kaldim

neyse menüm
sabah:yarim sosis 2-3isirimlik patates kizartmasi kepek ekmegi peynir domates
aksam:1 tabak tarhana,bir tabak yogurtlu makarna ve firinda patatesli but ve bol salata

biliyorum kizacaksiniz ama söz yarin full devam edicem esim bugün türkiyeye ucdu onunda stresiyle yuttum vallah insallah yarin yine dügündeki gibi yarim kilo fazla gelmem

haaa 2 litre su

benim kan değerlerim düşük biraz canım o yüzden yiyorum az az , fındık ne bileyim o an öyle geldi içimden

canım benim eline sağlık ..ama bildiğim kadarıyla pazar günleri sayım olmuyo..
olmuyo canım pazar günleri evet

olmamış canım pek ama sende farkındasın , inşallah birkaç güne toparlarsın

bencede en doğrusu tatlım,
fren konusunda kendimi frenleyemesemde sizi frenlerim :)

yorma canım okadar kendini, çalışıyorsun olduğu kadar yap

Merhaba kızlar beni de alın aranızaaaa
canım gerçi 11 kişiyiz ama alalım senide
kendini tanıtırmısın bize, kilonu hedef kilonuda yazmayı unutma

geçmiş olsun canım oğluna,Allah şifa versin , toparlarsın üzülme

Papatya89 Hoşgeldin canım öncelikle sana kuralları yazayım.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 1 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Günaydın canım, herkese günaydın unutmuşum yazmayı
bugünde ben olmayabilirim anneme gidicem belki kalırım bir gün
kendinize iyi bakın gece girmeye çalışırım

kızlar eşim evde ..bilgisayara giremiyorum çünkü iş yapıyo...yarın görüşürüz öptüm...

Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor?

Bugün paylaşımınızı az gördüm. Şunu unutmayın olur mu burdan ne kadar uzak kalırsanız kilo vermeniz o kadar yavaşlayacaktır. Bu nedenle olabildiğince burda bulunmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…