menümü yazayım kızlar,
sabah haşlanmış yumurta kahve, peynir bir dilim ekmek zeytin iki tatlı kaşığı tahinpekmez
öğle yarım avuç fındık
akşam daha yemedim ama belli
bir tabak pırasa yemeği, ızgara tavuk , yoğurt
egzersiz falan yok bugün ama bol su içiyorum
selam kızlar nasılsınız? kimler var? 22-23 nisan msj sayımı ben de görünüyordu
şekerkızcandy: 5
yilike: -
tequila: -
cimcime81: 2
acalya:-
allmost:1
gececek: -
mihribann:-
umutlayasasen: -
eda00:2
canım benim eline sağlık ..ama bildiğim kadarıyla pazar günleri sayım olmuyo..
benim kan değerlerim düşük biraz canım o yüzden yiyorum az az , fındık ne bileyim o an öyle geldi içimdenşeker kaptanım menün genel anlamda güzel ama öğleni fındıkla geçirmek yerine ara öğün yapsan da olur muydu acaba? bu arada kahvaltıda tahinpekmez ben de çok seviyorum haftada bir kez benim de az yediğim oluyo :)
olmuyo canım pazar günleri evetcanım benim eline sağlık ..ama bildiğim kadarıyla pazar günleri sayım olmuyo..
olmamış canım pek ama sende farkındasın , inşallah birkaç güne toparlarsınben de menümü paylaşayım :
sabah, iki dilim kızarmış ekmek zeytin, peynir, krem peynir ve salça
öğlen, makarna ve iki parça şnitzel
akşam, yine iki parça şnitzel ve pilav, bir bardak ayran
aralarda bir bardak kola ve çilekli max dondurma
bugünkü menümü ben de çok beğenmedim kötü farkındayım ama koşuşturmacalı bi gündü görev yerime döndüm, kaçamaklar yaptım :S bol su içicem...
bencede en doğrusu tatlım,Kızlarrrr ben DUKAN AMCAYI TERK ETME kararı aldım(((çok güzel zayıfladım bugün halk oyunlarındaki herkes 5 kilomu verdin bi haftada dedi ama inanın bir hafta işkence gibigeçtihep halsiz hepyorgun bitkin bugün itibariyle Dukan amcamız ile Karatay teyzemizi birleştiriyorum meyve yok olabildiğince ve tatklı da yok olabildiğince ekmekde tabikede yoklarım arasında bunun dışında zaten siz varsınız biraççık abarttım mı hemen frenlersiniz beni dimi KARTAY teyzemin kitabını da alıcam yarın okuycam iki kitabına sonrasporumada başlayıp güzel güzel devam edicem EN DOĞRUSU DEĞİL Mİ
yorma canım okadar kendini, çalışıyorsun olduğu kadar yapArkadaslar bugunluk beni affedin oyle yorgunumki habersiz birakmak istemedigimden girdim tumgun temizlik yaptim gozlerimi zor aciyorum bes mesaj hakkimi bugun tamamlayamayacagim icin ozur diliyorum menumu bile yazamayacagim sabah ilk isim girip yazmak olacal soz veriyorum hepinize iyi aksamlar tekrar ozur...
canım gerçi 11 kişiyiz ama alalım senideMerhaba kızlar beni de alın aranızaaaa
geçmiş olsun canım oğluna,Allah şifa versin , toparlarsın üzülmeiyi aksamlar kizlar menümü yazip hemen cikicam oglusum cok hastaaaEki Görüntüle 397819
bugün menüm mahfolduuuuuu kac gün ac kaldim bugün yillik yedim mecburen
misafirlerim vardi oglumda kucagimdan inmedi kadin ile annem yemekleri koydu az koyun dedim ama kalabalikdi yedim oglumun artiginida yemek zorunda kaldim
neyse menüm
sabah:yarim sosis 2-3isirimlik patates kizartmasi kepek ekmegi peynir domates
aksam:1 tabak tarhana,bir tabak yogurtlu makarna ve firinda patatesli but ve bol salata
biliyorum kizacaksiniz ama söz yarin full devam edicem esim bugün türkiyeye ucdu onunda stresiyle yuttum vallah insallah yarin yine dügündeki gibi yarim kilo fazla gelmemEki Görüntüle 397821
haaa 2 litre su
Merhaba kızlar beni de alın aranızaaaa
Anuuu kıslar çok mu durgunuz ne haydi bakalııımmm ben bayramımı yapıp geldim UYANIIIIINNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?