Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
Bugün paylaşımınızı az gördüm. Şunu unutmayın olur mu burdan ne kadar uzak kalırsanız kilo vermeniz o kadar yavaşlayacaktır. Bu nedenle olabildiğince burda bulunmaya çalışın.
bugünkü menümü paylaşayım
sabah iki dilim tam tahıllı kızarmış ekmek, krem peynir ve salça sürdüm, az da reçel yedim ve şekersiz açık çay
öğlen kermes sırasında cok acıktıgımı ve fenalaşacağımı hissettim bir parça bisküviden yapılmış yaş pasta yedim, eve gelince de bir tabak sebze yemeği ve bir dilim ekmek
arada 2 ceviz yedim ve bir bardak portakallı yeşil çay içtim
akşama da bir tabak barbunya ve bol salata yemeyi düşünüyorum tabi bir de 2 lt su
afiyet olsun canım çok güzel olmuşSelam kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah
kepekli tost cay
salatalık domates
ara
elma
öğle
zeytinyağlı enginar
ara
hurma
akşam
domates çorbası
yeşil salata
haşlanmış brokoli
yarım saat b-fit
yarımsaat slim6
2kupa yeşil çay
3litre su
canım gerçi 11 kişiyiz ama alalım senide
kendini tanıtırmısın bize, kilonu hedef kilonuda yazmayı unutma
Papatya89 Hoşgeldin canım öncelikle sana kuralları yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 1 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
hoşgeldin canımmm :13:
sporun çok iyi olmuş menün de iyibugünkü menüm:
sabah
1 bardak çay(şekersiz içiyorum)
biraz haşlanmış patates
2 dilim ekmek
peynir
ara
bal
ceviz
ikindi
çilekli vanilyalı dondurma
akşam
yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
spor:
3 saat yürüyüş
Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
Bugün paylaşımınızı az gördüm. Şunu unutmayın olur mu burdan ne kadar uzak kalırsanız kilo vermeniz o kadar yavaşlayacaktır. Bu nedenle olabildiğince burda bulunmaya çalışın.
sporun çok iyi olmuş menün de iyi
menün güzel olmuş canım yaş pastayı da eritmişsindir koşuştururken
ben de menümü paylaşayım
sabah: 1 dilim ekmek,peynir,dere otu,menemen,şekersiz çay
öğle:1 tane max
akşam: 1 dilim ekmek,çorba,semiz otu,1 kaşık kuskus
1 kupa yeşil çay
selam ebrucum, iyi gidiyo sayılır cook yoruldum bugün aslında, 23 nisan kutlamalarındaydım birsürü görevim vardı, cocuklarım gösteri yaptı..eve geldim duş aldım ve hala kendime gelmeye çalışıyorum biryandan da sınav sorusu hazırlamam gerek öyle işte..dünkü menüm berbattı, stresliydim ve kaçamaklar yaptım :S
bugün cok daha fazla dikkat ediyorum, zaten Allah korusun birkaç gün daha öyle yapsam verdiğim birkaç yüz gramıda geri alırım :S
teşekkür ederim :)hoşbulduk
hepsini okudum ve anladım :)
ben daha önce bu topikteydim ama kış mevsimi gelince diyet yapamadım ve geriye aldım.
umarım hep birlikte güzel güzel kilo vereceğiz
hoşbuldukkkkk
23 nisana hazılanıodunuz dimi canım? oyun nasıl geçti?eminim çok güzeldir enerjisi sana yansımış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?