Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günayydııınnn kızlar keyifli kaçamaksız bir hafta dilerim

şeker kaptanım gelmiş sanırım yine de geçmişe bir göz atacagım ilk fırsatta

merhaba kizlar,
ben dün giremedim kusura bakmayin emi oglum hasta diye yazmisdim daha önce dün doktora gittik gelincede misafir geldi sonra uyutup onu yazacakdim onunla beraber uyuyua kalmisim

ben dünkü menümü yazim

Sabah:yapamadim doktordaydim
Öglen:2 büyük tost ve bir bardak kahve
Aksam:Yok isdahim gelmedi öglen yediklerim cok geldi Ve bende oglum gibi hasta oldum bogazim ve kulaklarim agriyor,burnumda akiyor bayagi grip oldum anliyacaginizEki Görüntüle 398661

doğru diyosun da eşim iş yaptı giremedim...ama deliye döndüm...nasıl sıkıldım anlatamam::))

günayydııınnn kızlar keyifli kaçamaksız bir hafta dilerim

şeker kaptanım gelmiş sanırım yine de geçmişe bir göz atacagım ilk fırsatta

prensesim hoşgeldiin...

çok geçmiş olsun canım...ama gerçektende yemeden yaşıyor gibisin...kendini zorlaman lazım...

selam kizlar dun rahatsizlandim sistit oldum aksamda giremedim bugun biraz daha iyiyim sancim var biraz..
Eve donunce yaniniza gelecegim

Selam kızlaar
Güzel bi hafta diliyorum hepimize.
Ben düzenli bi şekilde pilatese başlıyorum bugünden itibaren inşallah işe yararr

evet canım çok şükür o da geldi geçti, benimkilerde mahçup etmedi neyse ki :)) evet bu hafta güzel bir sonuç almayı o kadar istiyorum ki, bu işi birlikte başarıcaz inşallah

Selam kızlaar
Ben düzenli bi şekilde pilatese başlıyorum bugünden itibaren inşallah işe yararr

selam canım :) cok iyi düşünmüşsün pilates kesinlikle çok işe yarıyor 3 aylık gitmiştim geçen yıl, 5 kilo vermiştim ve o kadar fit olmuştum ki, cok sıkılaştırıyor

selam canım :) cok iyi düşünmüşsün pilates kesinlikle çok işe yarıyor 3 aylık gitmiştim geçen yıl, 5 kilo vermiştim ve o kadar fit olmuştum ki, cok sıkılaştırıyor

Evet herkes öyle söylüyo ve en kolayda o geliyo bana nedense
Malzemelerim geldi bugün hemen başlicam bide resim çekilicm 1 ay sonra bakıcam farka

geçmiş olsun canım, iyileşebilmek için öğün atlamasan ve beslenmene daha fazla önem versen iyi olur

Evet herkes öyle söylüyo ve en kolayda o geliyo bana nedense
Malzemelerim geldi bugün hemen başlicam bide resim çekilicm 1 ay sonra bakıcam farka

inşallah amacına ulaşırsın canım, bu dönem yoğunluktan yapamıyorum ben görenler farkı söylüyo zaten sen de farkediyosun, 3 ayın sonunda salondan ayrılırken farklı biri gibiydim

canımcım hoşgeldin merak ettik seni en azından kötü birşey yokmus

rica ederiz canım ama artık takımı sana emanet edeceğim
tatlım psikolojik durumumuzu diyetlerimize yansıtmamayı öyle yada böyle öğrenmeliyiz.sen takım kaptanısın tüm takıma hem paylaşımlarınla hemde yiyip içtiklerinle örnek olmalısın.ben kolaya karşıyım ki sen fazla fazla içmişsin.reglden önce kilo vermişsen bile o kolalarla geri almıssındır aman canım ne olur toparlan.takımdan uzak kalsan da kaptanım ben deyip kendini tut.hem kendinin hemde takımın motivasyonunu yüksek tut

hayirli aksamlar canlarim isde benim bugünki menüm

Sabah: yulaf süt
Öglen: yine iki laugenbrötchen beyaz peynir domates yesil sogan
aksam: yok isdahim yokdu

1.5 litre su

2 tanesi kaç kaloridir bu laugenbrötchen in :44: çok kaloriliyse yeme

şekerkızcandy: 4
yilike: 8
tequila: --
eloisee: 1
cimcime81: 24
acalya: 6
allmost:4
gececek: --
mihribann:--
umutlayasasen: 18
eda00:--

cimcime ve umutlayasen e kocaman alkış

selam kızlar nasılsınız? kimler var? 22-23 nisan msj sayımı ben de görünüyordu

şekerkızcandy: 5
yilike: -
tequila: -
cimcime81: 2
acalya:-
allmost:1
gececek: -
mihribann:-
umutlayasasen: -
eda00:2

bu takımın hali nedir böyle

canım öncelikle takıma hoşgeldin.başarılar dilerim
menün güzel ama öğünlerinden patatesi çıkartmalısın.çok zorunda kalmadıkça patates tüketme olur mu canım

günaydın kızlar lütfen beni takımdan cıkarmayın ben son hız devam ediorum bugnden itibaren birazdan spora gidicem aksam geldgmde yazıcam sizlere sizn destegişnize ihtiyacım varr

canımcım takıma daha sık gelmelisin.diyetin son hız devam etsede paylaşım şart

geçmişe baktım ama tüm menüleri alıntılayamadım

genel anlamda menüler güzel dondurma gördüm dondurma masum ama üzeri çikolata kaplı olanlarda bir o kadar zararlı.dondurma yenilecekse sade tercih edilmeli kola gördüm koladan uzak durun kola içeceğinizde aynen şu ifadeli bir peri hatırlayın

kaptan yardımcılıgı ile ilgili oylama başlatmıstım ama kimse oylamamıs o yüzden bir adet yardımcı şart kaptanın olmadıgı durumlarda takımla ilgilenecek cuma günü listeyi yapacak oylamayla olmazsa gönüllüye ihtiyacım var biri üstlenirse sevinirim

Selam kızlaar

çok sevindim platese başlamana.harika olur.süper sıkılaşıyor insan :34:

selam kizlar dun rahatsizlandim sistit oldum aksamda giremedim bugun biraz daha iyiyim sancim var biraz..
Eve donunce yaniniza gelecegim

çok geçmiş olsun sistit zor hastalık

bugünkü menüm kızlar :)

sabah : iki dilim kızarmış ekmek, yanında zeytin, peynir, salça, az da tahin pekmez e bandım bir de şekersiz açık çay

arada baya ev işi yaptım yoruldum acıktım öğleden önce ara öğün olarak bir kupa yeşil çay ve 3 ceviz yedim

öğlen: bir tabak makarna, yanına yoğurt

yemekten sonra yarım bardaktan daha az coca cola zero

arada şekersiz sütlü kahva

akşam:barbunya ve 2-3 kaşık bulgur pilavı ekmek yok, eğer pilav fazla gelir öğlen makarna yedin derseniz pilavı azaltabilirim...

selammm civcivlerim

iste benim bugünki menüm

sabah:yulaf süt
Öglen:2 tane orta boy karniyarik 1 dilim kepek ekmegiyle ve 1 dilim kücük kuru kek
Aksam:Bilmiyorum bise yemesemmi öglen biraz yagli oldu cünkü.Eki Görüntüle 398924 bol suyla dengelesemmi kararsizim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…