Merhaba kızlar beni de alın aranızaaaa
doğru diyosun da eşim iş yaptı giremedim...ama deliye döndüm...nasıl sıkıldım anlatamam::))Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
Bugün paylaşımınızı az gördüm. Şunu unutmayın olur mu burdan ne kadar uzak kalırsanız kilo vermeniz o kadar yavaşlayacaktır. Bu nedenle olabildiğince burda bulunmaya çalışın.
günayydııınnn kızlarkeyifli kaçamaksız bir hafta dilerim
şeker kaptanım gelmiş sanırım yine de geçmişe bir göz atacagım ilk fırsatta
merhaba kizlar,
ben dün giremedim kusura bakmayin emi oglum hasta diye yazmisdim daha önce dün doktora gittik gelincede misafir geldi sonra uyutup onu yazacakdim onunla beraber uyuyua kalmisimEki Görüntüle 398660
ben dünkü menümü yazim
Sabah:yapamadim doktordaydim
Öglen:2 büyük tost ve bir bardak kahve
Aksam:Yok isdahim gelmedi öglen yediklerim cok geldi Ve bende oglum gibi hasta oldum bogazim ve kulaklarim agriyor,burnumda akiyor bayagi grip oldum anliyacaginizEki Görüntüle 398661
Merhaba kızlar beni de alın aranızaaaa
selam kizlar dun rahatsizlandim sistit oldum aksamda giremedim bugun biraz daha iyiyim sancim var biraz..
Eve donunce yaniniza gelecegim
Canıııımmm şükür 23 Nisanımızı da atlattık:)çok güseldi benim bıcırıklarım ama aynen toparlayamadım bugün kendimiartık stres falan kalmadı şimdikendimize zaman ayırma vakti geldi çoookkk daha güzel sonuçlar alıcaz bu hafta
Selam kızlaar
Güzel bi hafta diliyorum hepimize.
Ben düzenli bi şekilde pilatese başlıyorum bugünden itibaren inşallah işe yararr
selam canım :) cok iyi düşünmüşsün pilates kesinlikle çok işe yarıyor 3 aylık gitmiştim geçen yıl, 5 kilo vermiştim ve o kadar fit olmuştum ki, cok sıkılaştırıyor
selam kizlar dun rahatsizlandim sistit oldum aksamda giremedim bugun biraz daha iyiyim sancim var biraz..
merhaba kizlar,
ben dün giremedim kusura bakmayin emi oglum hasta diye yazmisdim daha önce dün doktora gittik gelincede misafir geldi sonra uyutup onu yazacakdim onunla beraber uyuyua kalmisimEki Görüntüle 398660
ben dünkü menümü yazim
Sabah:yapamadim doktordaydim
Öglen:2 büyük tost ve bir bardak kahve
Aksam:Yok isdahim gelmedi öglen yediklerim cok geldi Ve bende oglum gibi hasta oldum bogazim ve kulaklarim agriyor,burnumda akiyor bayagi grip oldum anliyacaginizEki Görüntüle 398661
Evet herkes öyle söylüyo ve en kolayda o geliyo bana nedense
Malzemelerim geldi bugün hemen başlicam bide resim çekilicm 1 ay sonra bakıcam farka
kızlar ben geldim
internetimiz kesildi kaç gündür haberde veremedim özür dilerim
bugün açıldı hemen geldim
naptınız? bildirimler falanda vardı
geçmişi okucam kayra uyuyunca
hala takımdamıyım bilmiyorum ama bakayım bir
sağolun kızlar,
tebrik ediyorum hepinizi umutlayasaseni ayrıca tebrik ediyorum
süpersiniz, inşallah haftayada birinci oluruz
melek kaptanlarıma çok teşekkürler,
bende iki gündür sinirden yedim de yedim onu geç çok fazla kola içtim
adetim başladı şişliğim var 100 gr. vermişim okadar
yalnız farkettimki sizin sayenizde dikkat ediyormuşum yediklerime, internette yok mahvettim kendimi
hep beraber incecik olalım inşallah
hayirli aksamlar canlarim isde benim bugünki menüm
Sabah: yulaf süt
Öglen: yine iki laugenbrötchen beyaz peynir domates yesil sogan
aksam: yok isdahim yokdu
1.5 litre su
şekerkızcandy: 4
yilike: 8
tequila: --
eloisee: 1
cimcime81: 24
acalya: 6
allmost:4
gececek: --
mihribann:--
umutlayasasen: 18
eda00:--
selam kızlar nasılsınız? kimler var? 22-23 nisan msj sayımı ben de görünüyordu
şekerkızcandy: 5
yilike: -
tequila: -
cimcime81: 2
acalya:-
allmost:1
gececek: -
mihribann:-
umutlayasasen: -
eda00:2
bugünkü menüm:
sabah
1 bardak çay(şekersiz içiyorum)
biraz haşlanmış patates
2 dilim ekmek
peynir
ara
bal
ceviz
ikindi
çilekli vanilyalı dondurma
akşam
yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
spor:
3 saat yürüyüş
günaydın kızlar lütfen beni takımdan cıkarmayın ben son hız devam ediorum bugnden itibaren birazdan spora gidicem aksam geldgmde yazıcam sizlere sizn destegişnize ihtiyacım varr
Selam kızlaar
Güzel bi hafta diliyorum hepimize.
Ben düzenli bi şekilde pilatese başlıyorum bugünden itibaren inşallah işe yararr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?