Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok mutlu oldum inşallah haftayada bireyselde dereceye girerim birinci olmasamda 2. veya 3. olmayı çok istiyorum...
tebrik eden arkadaşlara çook teşekkür ederim

Prenses'cim seni ve takımınıda tebrik ediyorum. Yüzdeniz çok güzel. Tebrikler

teşekkürler canım benim

Kızlar b-fitte bugün ölçüm ve tartılma günümdü ya
sonuç şöyle
bir ayda toplamda 9 kilo
ve 62 cm incelmişim ...
çok mutlu oldum inşallah bir dahaki aya bunun yarısı kadar kilo ve incelme olur..

canım şu b-fit nedir bir anlatabilirmisin :44: bu haftaki kaybın çok güzel internetten baktım biraz.konyada da şubeleri varmıs iyice merak ettim :44:

menüleriniz genel anlamda güzel gidiyor ama birkaç üye dışında menü yazan yok neden neden :44::44: katılım son 2 gündür iyi ondan önce düşüktü kızlar daha çok önem vermenizi rica ediyorum takıma birbirinize sımsıkı tutunun ne olur

yakında beni takımın kapısından almayacaksınız cadı kaptan olacagım

etap değerlendirmesi yapayım şeker kaptanım müsadenle

şekerkızcandy(81,2/80,5/0,7 /%0,86)

şeker kaptanım kaybın sadece 700 gr canım hem toparlan hem takımı toparla bu seviyede bu motivasyonda devam etmeleri çok önemli

253 yilike (81,0 /79,4 /1,6 /%1,98)
254 yilike (79,4 /79,2 /0,2/ %0,25)

tatlım önceki etapta kaybın 1,6 bu hafta 0,2 arada çok büyük fark var.biraz bıraktınmı geçen hafta güzel verince :44: bu hafta daha güzel sonuçlar bekliyorum senden

253 (83,3/82,0/1,3 /%1,56)
254 gececek (82,0/81,2/0,8 /%0,98)

253 cimcime81 (110,0/108,9/1,1/ %1,00)
254 cimcime81 (108,9/108,4/0,5/ %0,46)

254 umutlayasasen (70,5/70,0/0,5/%0,71)
253 umutlayasasen (74,0/70,5/3,5/%4,73)

253 allmost (62,9/63,8/-0,9/%-1,43)
254 allmost (63,8/60,6/3,2 /%5,02)

bir harika sonuç daha kocaman tebrikler

253 acalya (59,4/58,4/1,0/ %1,68)
254 acalya (58,4/57,6/0,8/ %1,37)

253 edaa00(78,7/77,8/0,9/ %1,14)
254 edaa00(77,8/77,6/0,2/ %0,26)

yilike için söylediklerim senin içinde geçerli.bu hafta katılımını da çok göremedim senin :44: sendende daha güzel sonuçlar bekliyorum.ikiniz takibimdesiniz ona göre

254 eloisee(60,0/58,4/1,6/ %2,67)

güzel kaybın var devamını dilerim

Son düzenleme:
merhaba kizlar,

yaaaa ben dün koltukda uyuya kalmisim yazamadim

dünkü menümü yazayim hemen

sabah:2 dilim tahilli ekmek 2 dilim hindi füme ve bir domates
Öglen:Misafirlikdeydim kiz arkadasimda saat 4 gibi cay icdik 3 pogaca ve domates salatalik yedim ve 1 bardak cay icdim
aksam:yemedim zaten pogacalari gec yemisdim

2 litre su icdim sporda uyuyunca yapamadim

oldumu canım :)?? yazabildiğim kadar bişeyler yazdım

çok güzel olmus canım teşekkürler ayrıntıları anlatmıssın tamda olması gerektiği gibi şu hayatının her aşamasına spor koyma olayına bayıldım hep böyle güzel sonuçlar almanı (takım olarak almanızı) dilerim

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım...
b-fit olayını sormuşsun b-fit sadece kadınlara özel günde sadece yarımsaat gerektiren bir spor benim gibi çalışanlar için çok iyi
ben sadece saatleri bana uyduğu için kayıt olmuştum spor yapmamaktansa az da olsa yapmak çok daha iyi diye düşündüm ..
hoca eşliğinde 30 saniye aralıklarla bir alet bir aerobik şeklinde yapıyoruz .. çok ter arttırıyor ve kilodan ziyade sıkılaşma sağlıyor...
heryerde şubesi varmı bilmiyorum ama sitesi var oradan daha detaylı bilgi alabilirsin sanıyorum...
ben tavsiye ederim 3 aylık aldım bir ayı doldu incelme oranımı biliyorsun.. tabi bu sadece b-fit değil yürüyüş ve diyetle destekleyince
daha iyi sonuç aldım...
inşallah haftayada dereceye gireriz

yaşasıııııııııııııınnnn yine ilk üteyiz oliiiiiiiiiiiiiii

kızlarrr ben yarın pikniğe gidicem ve mangalı çok seviyorum şimdiden sölimmmm kendimi kaybedebilirim :))

amaaaaa

kola ekmek abur cubur olarak değil et olarak
afiyet olsun tatlım protein bişey yapmaz

Kızlar b-fitte bugün ölçüm ve tartılma günümdü ya
sonuç şöyle
bir ayda toplamda 9 kilo
ve 62 cm incelmişim ...
çok mutlu oldum inşallah bir dahaki aya bunun yarısı kadar kilo ve incelme olur..
süpermiş tebrikler canım, birinciliğini ayrıca tebrik ederim

ee hakettin ödülü bencede yinede çok abartmasaydın :)

tebrikler kızlar takım olarak ve bireysel derecelerinizi
haftaya birinci olalım ben çok hırs yaptım
prenses kaptanım toparlıyorum önce kendimi sonra takımı

kızlar benim menüm sabah
birbuçuk litre su, türk kahvesi, çeyrek tost
ara bir küçücük kase dondurma
öğle parktaydık oğlumun poğaçasından iki lokma kopardım
yarım bardak portakal suyu
ama çok az yediğim için açım şimdi domatesli şehriye çorbası yaptım bir kase ondan yerim
akşama köfte yoğurt

spor bir saat yürüyüş , bisiklet peşinde koşma

Bi kaç pürüz var ama az yemişsin sonuçta dengelersin onuda kaptancım.
Suyun yok mu yoksa yazmadın mı ?

selam kızlar, hepinize iyi haftasonları diliyorum :) vee elde ettiğimiz başarıdan dolayı da kutluyorum :)

sabah:1 incir,1 kayısı,1 bardak ılık su,1 dilim ekmek,peynir,2 zeytin,şekersiz çay,tavada domates-biber(yumurtasız menemen işte)
öğle:1 bardak vişne suyu,1 dilim havuç tatlısı, 1 yudum tost ısırdım
akşam:3 tane çiğbörek,1 bardak ayran(eskiden olsa 6-7 tane yerdim )
kuzenim halley almış yemedim,ablam gofret almış onu da yemedim ama çiğböreğe daynamadım
1 saat yürüyüş ama normal tempoda
bu kadar

Kıız börekler, meyve suları falan naptın böyle :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…