Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

of of biri bal ve ceviz karışımı mı dedi ( yapma bence onu canım çünkü yaptın mı yeniyor

ben de menümü paylaşayım :)

sabah iki dilim kızarmış tam tahıllı ekmeğimin üzerine krem peynir salça sürdüm yanına zeytin peyniryedim şekersiz açık çay içtim ve ekmeğimin azıyla tahin pekmeze bandım

öğlen iki parça kızarmış balık yanına domates biber kavurması yedim balığı ekmeksiz yedim ama malum balıktan sonra mutlaka bi tatlı yemek lazım olduğundan yine küçücük ekmeğimi tahin pekmeze bandım ve arkasından yarım bardak zero kola içtim

akşam bir tabak taze fasülye ve yanına bol yeşillikli salata yedim

toplamda 2.5 bardak su, 1 kupa yeşil çay ve bir bardak sütlü türk kahvesi

bal ceviz karışımı canım istedi ama yemeyecegim
hemen bir bardak su içip dişlerimi fırçalamak istiyorum :)))

evet kızlar hafta sonu tüm gün evde olmak çok zor geliyor
yedikçe yemek istiyor insan
ah o muzu fazla yedim:S içime dert oldu ama umarım yarın aynı hatayı yapmam aminnn

afiyet olsun canım menün güzel olmuş
canım aklında bulunsun kolanın zerosu da olsa içmeyin diyordu takım arkadaşlarımız tam olarak kimin dedigini hatırlayamadım

hemen menümü yazayım...

sabah:

1 tost
1 brd.çay

öğlen:

haşlanmış tavuk
ayran
2-3 kaşık pilav

ara:
2 bisküvi

akşam:

dukan mantı
1 kase yoğurt

Bi kaç pürüz var ama az yemişsin sonuçta dengelersin onuda kaptancım.
Suyun yok mu yoksa yazmadın mı ?
ben su çok içiyorum canım, 3-4 litreyi buluyor zaten o yüzden kilo veriyorum ben, yoksa ne tatlıya dayanabiliyorum ne çikolataya
birlitrede yeşil çayım var tabi

afiyet olsun yarasın desemmi canım
çiğ böreğe dayanılmaz hakkaten ama haftaya birinciliği kaçırırsak suçku sensin ona göre

bence çok güzel canım, sabah dışında hiç karbonhidrat yok canım

çok fazla gibi duruyor liste yapınca ama bence iyi menün canım, zararlı bişey göremedim ben

2,5 bardak çok az değilmi canım, 2,5 litremi demek istedin
biber kavurması tahin pekmez falan bol kalorili gerçi ama az yemişsin

afiyet olsun canım menün güzel olmuş
canım aklında bulunsun kolanın zerosu da olsa içmeyin diyordu takım arkadaşlarımız tam olarak kimin dedigini hatırlayamadım
prensesperi diyordu canım, kola sağlığa çok zararlı sadece kalori açısından bakmayın
şu böcek suyu hikayesini okumuşsunuzdur

hemen menümü yazayım...

sabah:

1 tost
1 brd.çay

öğlen:

haşlanmış tavuk
ayran
2-3 kaşık pilav

ara:
2 bisküvi

akşam:

dukan mantı
1 kase yoğurt

sizi eleştirip duruyorum ben köftemin yanında patates ve pilavda yedim
bir küçük parçada çikolata

neyse yarın daha güzel bir gün olacak
haftaya 70li rakamları görmek istiyorum şu 80den kurtulamadım bir türlü

off ya lt demek istemiştim şeker kaptanım biraz dalgınım bu günlerde kusuruma bakma :S evet haklısın bıraz kalorili oldu ama az az yedim

iyi aksamlar canlarim,

iste benim bugünki menüm

sabah:yulaf+süt
öglen:tavada tavuk gögsü kizartdim ve kocaman bi dilim pidenin arasina doldurdum mayonez ve ketchup dökdum yikanmis marul da ekledim bi güzel catlayana kadar yedim
aksam:tekrar yulaf süt

ve az evvel dayanamayip cocuklarin cipslerinden 3 dilim aldim dayanamadimEki Görüntüle 402116 yemeseydim kesin rüyama girerdi

2 litre su ve spor yok bahcede calisdim ve daha hala cookkk isim var offff offffff

menün kola haric güzel canim ama su hic olmamis daha fazla icmeye calis Eki Görüntüle 402119

kızlar evde değildim yeni geldim..yorumlarınızı okudum teşekkür ederin hepinize...şimdiden iyi pazarlar

bugünkü menüüüümmm biraz saçmasapan oldu ama
SABAH:1 elma+neskafe
ÖĞLEN:yarım tabak et (sadece tavada yaptı yağsız içinde hiçbirşey yok)+yarım dukan ekmeğim
4+AKŞAM:bir porsiyon tavuk+ayran+1 lokum
GECE((dışarıya çıktım alkol a almamakiçin meyve suyu içtim ama oynadım yakmışımdır dimi:)))))

ben menüme son günlerde neden hic yorum göremiyorum?Eki Görüntüle 402125 Eki Görüntüle 402125

çok iyi gidiyorsun canımda ondan, ben beğeniyorum menülerini, mayonez ve cips olmamış ama hadi oda nazar boncuğu olsun

yarın giremeyebilirim ben, nişanımız var amcamın oğlunun, saçımı boyucam hazırlık falan
şimdiden herkese iyi pazarlar

hepinize iyi pazarlar...hava kapalı bugün(bende eşimle dışarıya çıkmak istiyordum kahvaltı için...tam hayal kırıklığı oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…