Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

verirsin verirsin..merak etme

eeeeeeee bugün haftasonu da diilherkes nerelerde saat kaç oldu ...

Son düzenleme:
günaydınmı desem tünaydınmı
nasılsınız kızlar,
bende bir açlık bir açlık dünyayı yesem doymucam gibi geliyor
sakız çiğniyorum şu an ağzımı meşgul etsin

kızlar nerdesiniz yaaaa...neden bugün kimsecikler yok...bi bakiim iki motive olayım diyorum ama ...kendi kendime oluyorum..

kızlar nerdesiniz yaaaa...neden bugün kimsecikler yok...bi bakiim iki motive olayım diyorum ama ...kendi kendime oluyorum..

bende bakamadım bugun ne kendi takımımın geçmişine ne buraya.işler yogun :44:

şeker kaptanım öyle mesajlar yazmayı yasak ediyorum sana bırak yazmayı düşünmeyi bile yasak ediyorum

Kızlar kutlu doğum haftası nedeni il lokumlar havalarda uçuşuyoda çok merak ettim 1 tane güllü lokum kaç :26::26::26::26::)))yiyiiiiiiiimmmm miii

1 hurma 15;4-5 lokum 100 kaloriymişşşş:)))akşamki kaçamaklarım hakkında biraççık araştırma yapiiimmmm dedim

bende bakamadım bugun ne kendi takımımın geçmişine ne buraya.işler yogun :44:

şeker kaptanım öyle mesajlar yazmayı yasak ediyorum sana bırak yazmayı düşünmeyi bile yasak ediyorum
yemedim canım öyle çok abartmadım

Kızlar kutlu doğum haftası nedeni il lokumlar havalarda uçuşuyoda çok merak ettim 1 tane güllü lokum kaç :26::26::26::26::)))yiyiiiiiiiimmmm miii
yeme canım dayan
bilmiyorum kaç kalori ama

ben durumu kime anlatacağımı grubun başkanının kim olduğunu falan bilmiyorum ben durumumu buraya yazmak istedim.. 10 günden fazladır sanırım girmiyorum internete aksilik aksilik üstüne geldi önce 11 aylık kuzenim merdivenlerden düştü beyin kanaması geçirmiş şuanda durumu iyi çok şükür ondan sonra da amcamın böbreğinde taş varmış o ameliyat oldu evde değildik kısacası k.bakmayın bu yüzden ya..

canım çok geçmiş olsun...takımın kaptanı şekerkızcandy...o ilgilenir konuyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…