Kızlar ben yeniden geldimmm...
gerçi çocuklar hala iyileşmedi ama burayıda ihmal etmek istemiyorum bugünden itibaren yeniden menülerime ve düzenli paylaşımlarıma devam edeceğim...
inşallah bu haftada verebilirim kilo.
bugün yüzmeye gideceğim..
kızlar nerdesiniz yaaaa...neden bugün kimsecikler yok...bi bakiim iki motive olayım diyorum ama ...kendi kendime oluyorum..
yemedim canım öyle çok abartmadımbende bakamadım bugun ne kendi takımımın geçmişine ne buraya.işler yogun :44:
şeker kaptanım öyle mesajlar yazmayı yasak ediyorum sanabırak yazmayı düşünmeyi bile yasak ediyorum
yeme canım dayanKızlar kutlu doğum haftası nedeni il lokumlar havalarda uçuşuyoda çok merak ettim 1 tane güllü lokum kaç :26::26::26::26::)))yiyiiiiiiiimmmm miii
1 hurma 15;4-5 lokum 100 kaloriymişşşş:)))akşamki kaçamaklarım hakkında biraççık araştırma yapiiimmmm dedim
1 hurma 15;4-5 lokum 100 kaloriymişşşş:)))akşamki kaçamaklarım hakkında biraççık araştırma yapiiimmmm dedim
canınız tatlı istediğinde hurma yiyin kızlarhem lezzetli hem çok faydalı hemde 15 kalori
yedikten sonra yaşayacağın pişmanlığı düşün bi...zaten yemezsin...
günaydınmı desem tünaydınmı
nasılsınız kızlar,
bende bir açlık bir açlık dünyayı yesem doymucam gibi geliyor
sakız çiğniyorum şu an ağzımı meşgul etsin
1 tane en çüğünü yedimama en küçüğünü sevap diye ama:26::26::26::26::26::26:
ben durumu kime anlatacağımı grubun başkanının kim olduğunu falan bilmiyorum ben durumumu buraya yazmak istedim.. 10 günden fazladır sanırım girmiyorum internete aksilik aksilik üstüne geldi önce 11 aylık kuzenim merdivenlerden düştü beyin kanaması geçirmiş şuanda durumu iyi çok şükür ondan sonra da amcamın böbreğinde taş varmış o ameliyat oldu evde değildik kısacası k.bakmayın bu yüzden ya..
canım çok geçmiş olsun...takımın kaptanı şekerkızcandy...o ilgilenir konuyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?