ben durumu kime anlatacağımı grubun başkanının kim olduğunu falan bilmiyorum ben durumumu buraya yazmak istedim.. 10 günden fazladır sanırım girmiyorum internete aksilik aksilik üstüne geldi önce 11 aylık kuzenim merdivenlerden düştü beyin kanaması geçirmiş şuanda durumu iyi çok şükür ondan sonra da amcamın böbreğinde taş varmış o ameliyat oldu evde değildik kısacası k.bakmayın bu yüzden ya..
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım
yilikem nasıl gidiyo...
ben hala ticker yapamadım
iyi gidiyo canım okula gidip geliyorum işte.erkek arkadaşımı da diyete başlattım 2 kilo vermiş bile yarışıyoruzsenin nasıl gidiyo bebişin nasıl?
sonunda yaptımmm:))))
ben durumu kime anlatacağımı grubun başkanının kim olduğunu falan bilmiyorum ben durumumu buraya yazmak istedim.. 10 günden fazladır sanırım girmiyorum internete aksilik aksilik üstüne geldi önce 11 aylık kuzenim merdivenlerden düştü beyin kanaması geçirmiş şuanda durumu iyi çok şükür ondan sonra da amcamın böbreğinde taş varmış o ameliyat oldu evde değildik kısacası k.bakmayın bu yüzden ya..
çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, on gündür yoktun listeyede alınmadın
aslında diskalifiye yazcaktım bu hafta ama bundan sonra çok güzel paylaşımlar, kaçamaksız menüler bekliyorum ona göre
kilonu hedef kilonu tekrar yazarmısın tatlım silmiştim cuma günü
pardon 80.6 ile 80 arası bende günlük değişim kiloları bile oluyor nasıl bir bünyedir anlamıyorum...çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, on gündür yoktun listeyede alınmadın
aslında diskalifiye yazcaktım bu hafta ama bundan sonra çok güzel paylaşımlar, kaçamaksız menüler bekliyorum ona göre
kilonu hedef kilonu tekrar yazarmısın tatlım silmiştim cuma günü
afiyet olsun ...tek hatan akşam hem ekmek hemde patates yemek olmuş...onun haricinde çok iyibugünkü menüm
sabah:1 incir,1kayısı,1 bardak ılık su
2 dilim kızarmış ekmek,peynir,2 zeytin,1 kupa yeşilçay
öğle:1 kutu light süt,1 paket diyet bisküvi
ara:1 elma,4 tane fındık
akşam:1 dilim ekmek,mercimek çorbası,fırında köfte patates,yoğurt,salata
1 saat yürüyüş,2 lt su
vee leslie ile 3 mil
verirsin verirsin..merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?