Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende menümü yazayım
sabah uyanınca 2 hurma
kahvaltı
bir kase kellog s
ara
bir elma
activia prebiyotik yoğurt
kıtır parçacıklı..

öğle
kepekli sandviç (domates salatalık light peynir zeytin haşlanmış yumurta )
bitki çayı

ara
activia kayısı parçacıklı

akşam
ıspanak
yoğurt..

2.5litre su
2 soda
1 yeşilçay

sabah:2 dilim kızarmış ekmek,peynir,3 zeytin,2 yudum sucuk,2 kaşık bal,1 bardak çay
öğle:yufka ekmek deriz bilir misiniz bilmem.bir parça peynirle birlikte ondan
ara:1 kutu light süt,3 tane diyet bisküvi
akşam: yok
2 lt su,1 kupa yeşil çay
45 dk yürüyüş,leslie ile 3 mil

selam canım, kahvaltın sucuk haricinde güzel, ama akşamı atlaman pek olmamıs sanki bir corba falan içebilirdin..

selam kızlaar :) nasıl geçti gününüz? ben de tatilden faydalanarak dışarı cıktım vitrinlere bakındım biraz, tabi güzel güzel elbiseleri ve zayıfcacık kızları görünce de daha cok yolumun oldugunun ve aynı hızda kilo vermeye devam etmem gerektiğinin farkına takrardan vardım :)

sabah 2 dilim kızarmış ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına zeytin peynir yedim ve şekersiz açık çay içtim

arada yarım lt su içtim

öğlen dışarıda olduğum için biraz kaçamak yapmak zorunda kaldım hiç istemesemde ama sonrasında epey gezdim yürüdüm

eve gelince de bir sade soda ve 1 lt kadar su içtim

arada hazımsızlıgımı gidermek için birkac tane kuru erik yedim ve 1 kupa yeşil çay içtim

akşam mercimek corbası (1 kepce) 2 parça et ve 2 kasık kadar pilav yedim ekmek yok

yatana kadar 1 lt daha su içicem ve odamı topladıgım ıcın hareket de ediyorum

veee bugün hiç tatlı yemedim en azından bunu yaptım..

selam kızlaar :) nasıl geçti gününüz? ben de tatilden faydalanarak dışarı cıktım vitrinlere bakındım biraz, tabi güzel güzel elbiseleri ve zayıfcacık kızları görünce de daha cok yolumun oldugunun ve aynı hızda kilo vermeye devam etmem gerektiğinin farkına takrardan vardım :)

sabah 2 dilim kızarmış ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına zeytin peynir yedim ve şekersiz açık çay içtim

arada yarım lt su içtim

öğlen dışarıda olduğum için biraz kaçamak yapmak zorunda kaldım hiç istemesemde ama sonrasında epey gezdim yürüdüm

eve gelince de bir sade soda ve 1 lt kadar su içtim

arada hazımsızlıgımı gidermek için birkac tane kuru erik yedim ve 1 kupa yeşil çay içtim

akşam mercimek corbası (1 kepce) 2 parça et ve 2 kasık kadar pilav yedim ekmek yok

yatana kadar 1 lt daha su içicem ve odamı topladıgım ıcın hareket de ediyorum

veee bugün hiç tatlı yemedim en azından bunu yaptım..

inşallah bişey olmaz :)

bir yerde okumuştum diyette iken ekmeği kesmeyin ve günde en fazla 6 dilim yiyebilirsiniz diye ama akşam yemeği ile değil bende bu yüzden kahvaltıda tüketiyorum içini ferah tut canım menün güzel fazlan yok eksiğin var

çok güzelllll

her zamanki gibi maşallah

bayıldımmmmm

sagolasın cnm beğendiğine sevindim :)

bugünkü menüm:

sabah
çay
haşlanmış patates
haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
bal

öğle
kocaman bir tabak tavuklu salata

akşam
şekersiz sütlü nescafe

45 dk pilates + 2 litre su

selam kızzlaaarrr;
15 günlük sıkı sımsıkı diyet maratonumun ardından bugün tatilinde vermiş olduğu rehavetle kendime izin verdim benama öyleeeee çoook abartmadan sadece enbüyük pişmanlığım şimdi biraz tavuk ve pilav yemek oldu(((bide dondurma olayını abarttım biraz ama yediklerimi buraya yazzarsam çok üzülcem vede gelen yorumler üzerine tamamen bırakıcam diyeti onun için bugün ben yazmasam olur mu diyetimi amasize söz cuma kilo vermiş olacağım söz söz söz:))))

CAN'larrrrr biliyomusunuz ben tam onbeşgündür sizlerleyim ve okadar bağımlı olmuşumki size tama kendimeizin verdimamaaaa inanın her lokmamda acaba nasıl yazarım bunu dedim(((((NEKADAR ÇOK DESTEK OLUYORMUŞSUNUZ BANA herkese çok içten kocaman bir teşekkür etmek istedim bugün:)))))

canım aynı şeyi düşünüyorum ben de, normalde kendi başıma olsam asla bu kadar ilerleyemezdim yerken iki kere düşünüyorum artık

ayy öyle mi çok sevindim valla

tamam anlaştık sen nasıl istersen öyle olsun canım

bende bende çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…