sabah:2 dilim kızarmış ekmek,peynir,3 zeytin,2 yudum sucuk,2 kaşık bal,1 bardak çay
öğle:yufka ekmek deriz bilir misiniz bilmem.bir parça peynirle birlikte ondan
ara:1 kutu light süt,3 tane diyet bisküvi
akşam: yok
2 lt su,1 kupa yeşil çay
45 dk yürüyüş,leslie ile 3 mil
ne bileyim canım ya dün pek havamda değildim bugün toparlıyorum
yeni bişey deniyorum kızlar, buz yiyerek zayıflamak mümkünmüş, buz yediğinde o soğuk suyu ısıtmak için vücut enerji harcıyormuş, bakalım cumaya kadar denicem
ya zayıflıcam ya hasta olcam:2:
selam kızlarr...
bugünkü menüm sabah;yarım ekmek bal,domates,salatalık
öğlen;yemek yok yine
saat 6 da 1 kase çorba+bi kaç kşık pilav birzdan meyve olacak
veee yatmadan önce spor
ama sabah kahvaltılarında kendime engel olamıyorummm :-(
Bende menümü yazayım
sabah uyanınca 2 hurma
kahvaltı
bir kase kellog s
ara
bir elma
activia prebiyotik yoğurt
kıtır parçacıklı..
öğle
kepekli sandviç (domates salatalık light peynir zeytin haşlanmış yumurta )
bitki çayı
ara
activia kayısı parçacıklı
akşam
ıspanak
yoğurt..
2.5litre su
2 soda
1 yeşilçay
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,peynir,3 zeytin,2 yudum sucuk,2 kaşık bal,1 bardak çay
öğle:yufka ekmek deriz bilir misiniz bilmem.bir parça peynirle birlikte ondan
ara:1 kutu light süt,3 tane diyet bisküvi
akşam: yok
2 lt su,1 kupa yeşil çay
45 dk yürüyüş,leslie ile 3 mil
selam kızlaar :) nasıl geçti gününüz? ben de tatilden faydalanarak dışarı cıktım vitrinlere bakındım biraz, tabi güzel güzel elbiseleri ve zayıfcacık kızları görünce de daha cok yolumun oldugunun ve aynı hızda kilo vermeye devam etmem gerektiğinin farkına takrardan vardım :)
sabah 2 dilim kızarmış ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına zeytin peynir yedim ve şekersiz açık çay içtim
arada yarım lt su içtim
öğlen dışarıda olduğum için biraz kaçamak yapmak zorunda kaldım hiç istemesemde ama sonrasında epey gezdim yürüdüm
eve gelince de bir sade soda ve 1 lt kadar su içtim
arada hazımsızlıgımı gidermek için birkac tane kuru erik yedim ve 1 kupa yeşil çay içtim
akşam mercimek corbası (1 kepce) 2 parça et ve 2 kasık kadar pilav yedim ekmek yok
yatana kadar 1 lt daha su içicem ve odamı topladıgım ıcın hareket de ediyorum
veee bugün hiç tatlı yemedim en azından bunu yaptım..
inşallah bişey olmaz :)
bir yerde okumuştum diyette iken ekmeği kesmeyin ve günde en fazla 6 dilim yiyebilirsiniz diye ama akşam yemeği ile değil bende bu yüzden kahvaltıda tüketiyorum içini ferah tut canım menün güzel fazlan yok eksiğin var
çok güzelllll
her zamanki gibi maşallah
bayıldımmmmm
CAN'larrrrr biliyomusunuz ben tam onbeşgündür sizlerleyim ve okadar bağımlı olmuşumki size tama kendimeizin verdimamaaaa inanın her lokmamda acaba nasıl yazarım bunu dedim(((((NEKADAR ÇOK DESTEK OLUYORMUŞSUNUZ BANA herkese çok içten kocaman bir teşekkür etmek istedim bugün:)))))
ayy öyle mi çok sevindim vallainşallah bişey olmaz :)
bir yerde okumuştum diyette iken ekmeği kesmeyin ve günde en fazla 6 dilim yiyebilirsiniz diye ama akşam yemeği ile değil bende bu yüzden kahvaltıda tüketiyorum içini ferah tut canım menün güzel fazlan yok eksiğin var
çok güzelllll
her zamanki gibi maşallah
bayıldımmmmm
selam kızzlaaarrr;
15 günlük sıkı sımsıkı diyet maratonumun ardından bugün tatilinde vermiş olduğu rehavetle kendime izin verdim benama öyleeeee çoook abartmadan sadece enbüyük pişmanlığım şimdi biraz tavuk ve pilav yemek oldu (((bide dondurma olayını abarttım biraz ama yediklerimi buraya yazzarsam çok üzülcem vede gelen yorumler üzerine tamamen bırakıcam diyeti onun için bugün ben yazmasam olur mu diyetimi amasize söz cuma kilo vermiş olacağım söz söz söz:))))
CAN'larrrrr biliyomusunuz ben tam onbeşgündür sizlerleyim ve okadar bağımlı olmuşumki size tama kendimeizin verdimamaaaa inanın her lokmamda acaba nasıl yazarım bunu dedim(((((NEKADAR ÇOK DESTEK OLUYORMUŞSUNUZ BANA herkese çok içten kocaman bir teşekkür etmek istedim bugün:)))))
kızlar bişey öğrendim belki biraz geç öğrenmiş olaabilirim ama sakız çiğnemek sindirimi hızlandırdığı için zayıflamaya yarıyormuş...
ooo işte bu süper çünkü hergün çiğniyorum nerdeyse
evet ama sindrimi hızlandırdığı için çok çabuk acıktırıyorda ;-(
neyse kızlar ben kaçım zor duruyorum zaten herkese iyi akşamlarrr:)
ben su içtiğimde fazla acıkmıyorum.
iyi akşamlarrrr :)
takım bana mı kaldı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?