Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

afiyet olsun güzel menün..bende bağırsak problemi çekiyordum activiada çok işe yarıyor ben her sabah kayısı ve incir yiyip üstüne bir bardak ılık su içmeye başladım canım o da çok işe yarıyor:78:
tatlı yemediğin için tebrik ediyorum öğlen kaçamağında ne yedin yazmamışsın ama eminim gezerken ertimişsindir canım afiyet olsun :128:
öğleni çok beğendim güzel olmuş afiyet bal şeker olsun canım [/COLOR][/B]

naber kızlar?
kahvaltı kahve, peynir, tahin pekmezli ekmek
öğle makarna salatası
ara patlamış mısır
akşam 4 adet sarma bir kase mercimek çorbası az makarna
bir kase puding
bir litre yeşil çay bol su

çok olduğuna bakmayın cuma kilo vermiş olucam

bu arada bu kadar buzdan böbreklerimi üşüttüm galiba çok sancım var
buzla ilgili herşeyi unutuyoruz

iki gündür gelemedim kaptanım kusura bakmayın lütfen çok özür dilerim

yarın önemli bir sınavım var ona yogunlaşmaktan fırsat ancak bulabildim..
mesaj sayım sırası bende bugün geçmişi de okuyamadım ama yarın inş. aksam bugünün sayımını da yapacagım inş.
kusuruma lütfen bakmayın

bugün cok kötü yedim:S
cok aşırı:S
bir bucuk dürüm adana yedim:S
bir tatlı yedim:S:S
bir pogaça yedim:S:S
bir de dondurma yedim külahta:S
çikolata parçası az da fındık çekirdek cok fena bir gündü:S
ama iki saat kadar da hafif tempolu yürüdüm:S
bir tek bu kar:S
bir de 2 litre su:S:S

:18::18::18::18:korkuyorum ama yedim işte..:S yine de cok korkuyorum kilo almaktan:S:S

yarın az yesem
çok çok su içsem
yeşil çay iki tane üç tane içsem:S
spor yapsam
dengeler mi acaba: bugünü telafi edebilir miyim(

yedim ama pişmanım(18::18::18::18:

yarın az yesem
çok çok su içsem
yeşil çay iki tane üç tane içsem:S
spor yapsam
dengeler mi acaba: bugünü telafi edebilir miyim(

yedim ama pişmanım(18::18::18::18:

yarınne dengeliycez tatlıııımmmhiçüzülme yarın bende az yitcem ama çooook spor yapıcam tamam işte

selam kızlar....

şeker kaptanım...ailevi bir olay yüzünden ablama gidiyorum...haftasonu dönebilicem...cuma bildirimimi yapmaya çalışırım...ama olurda yapamazsam beni izinli gösterir misin...

hepinize sevgiler...

tamam canım, sınavında başarılar dilerim, gelmeyeceğiniz zaman haber verin en azından

maşallah dünyaları yemişsin,
bende çok yedim bugün canım, dengelicez hep birlikte, cumaya kadar kimse kaçamak yapmasın lütfen, 2 haftadır derecedeyiz bu hafta bozmayalım

tamam canım, iyi yolculuklar, diyetini aksatma

ooo kaptanim dikkat edin kendinize Eki Görüntüle 404403 siz hasta olursaniz ne yapariz sonra

bugün tatli günü olmusEki Görüntüle 404404 bendensin bende diyetimi mahfettim bugün

ooooo masallah süper bravoooooooEki Görüntüle 404405

cok güzel olmus canim menün

güzel olmus canim menü aksamda hafif yemisin, o kacamakda erimisdir zaten o kadar yürümeyleEki Görüntüle 404408

masallah böyle devam edersen cok güzel sonuc alacagina inaniyorum cuma

sabah yarim ekmek cok olmus ama sonrasinda cok az yemis ve spor yapmisin onun icin dengelenmisdir benceEki Görüntüle 404408

iyi aksamlar canlarimEki Görüntüle 404411

iste benim bugünki menüm

Sabah:bitane kasarli sucuklu tost
öglen yok:felaket temizlik yaptim ameliyatdan sonra yatacam diye
Aksam:bahcede izgara bol salata ve bir yufka ve 2 bardak kola

2 litre su spor yok yaaa bu arada ben 3 hafta gecikmeli regl oldum sabah tartildigimda 1 kilo fazla ciktim cok moralim bozuldu normalmidir bu sizdede oluyormu?

veeee yarin saat sabah 7 de hastanede olacam cok korkuyorum bacagim daha kötü olur diye bana bol dua edin lütfen en kisa zamanda sagligima kavusup cocuklarimin evimin basinda olmak istiyorum kendimden cok cocuklarim icin istiyorum.Allah hic bir anneyi cocuksuz cocuklarida annesiz birakmasin.cok zor kizlar gercekten yatakta yatip onlara hic bir faydamin olmayacagini düsündükce kötü oluyorum.neyse insallah sonu iyi olur iyilesimde keske.Eki Görüntüle 404415

yarin giremzsem affola kendinize iyi bakin hepinizini öpüyorum Eki Görüntüle 404411

canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşursun dualarımız seninle :)

herkese kocaman günaydın kızlar, bugün tekrardan görevime başladım ben de şu an test çözüyor cocuklar ben de bi görüneyim kızlara dedim

umarım hepimiz için huzurlu, hayırlı sakin bir gün olur...

menümü paylaşayım:

sabah iki dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, zeytin peynir yedim şekersiz açık çay içtim

öğlen barbunya ve 1 dilim ekmek

arada 1 yeşil elma ve 1 kupa yeşil çay çubuk tarçın ilaveli

akşam domates, salatalık çorba ve az da barbunya yemeyi düşünüyorum

toplamda 2.5 lt su

geçmiş olsun canım, hiç korkma benim görümcem sporcu 3 kere ameliyat oldu menisküsten, sadece birkaç gün ağrın olur okadar, çocuklarınada bakarsın, Allah ayırmasın evlatlarından
bu arada bir bardak kolada 21 küp şeker varmış bilginiz olsun

menün çok güzel canım, kolay gelsin sanada

nasılsınız kızlar, pek giren kalmadı foruma,
herkes nerde ?

canım şimdiden geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ayaklanırsın allah acil şifalar versin

geçmiş olsun canım

dondurma kaçamaktan sayılmaz canım tabiki üzeri çikolata kaplı olanları saymıyorum.pilav ve börek aynı günde olmamıs börek hiç olmamıs..

simit,poğaça çerez eticinler,aynı öğünde sarma pilav olmamıs günün kaptanım..geçmiş olsun umarım toparlarsın en kısa sürede

canım patatesle ekmek aynı anda yeme

hiiii ne yaptın sen tavuk neysede pilav yemeyin canlarım yediklerini buraya yazki satır satır birdaha yemeni engeller

başarılar

günün kurtarırı yürüyüş ama yok oda kurtarmıyor ne yaptın canım sen böyle cumaya 2 gün var..hemen toparlan bol spor yap belki eritirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…