ama acıksakta irademize sahip çıkmalıyız:) sanırım sana kaldı ama gelirler şimdi...
afiyet olsun güzel menün..bende bağırsak problemi çekiyordum activiada çok işe yarıyor ben her sabah kayısı ve incir yiyip üstüne bir bardak ılık su içmeye başladım canım o da çok işe yarıyor:78:Bende menümü yazayım
sabah uyanınca 2 hurma
kahvaltı
bir kase kellog s
ara
bir elma
activia prebiyotik yoğurt
kıtır parçacıklı..
öğle
kepekli sandviç (domates salatalık light peynir zeytin haşlanmış yumurta )
bitki çayı
ara
activia kayısı parçacıklı
akşam
ıspanak
yoğurt..
2.5litre su
2 soda
1 yeşilçay
tatlı yemediğin için tebrik ediyorumselam kızlaar :) nasıl geçti gününüz? ben de tatilden faydalanarak dışarı cıktım vitrinlere bakındım biraz, tabi güzel güzel elbiseleri ve zayıfcacık kızları görünce de daha cok yolumun oldugunun ve aynı hızda kilo vermeye devam etmem gerektiğinin farkına takrardan vardım :)
sabah 2 dilim kızarmış ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına zeytin peynir yedim ve şekersiz açık çay içtim
arada yarım lt su içtim
öğlen dışarıda olduğum için biraz kaçamak yapmak zorunda kaldım hiç istemesemde ama sonrasında epey gezdim yürüdüm
eve gelince de bir sade soda ve 1 lt kadar su içtim
arada hazımsızlıgımı gidermek için birkac tane kuru erik yedim ve 1 kupa yeşil çay içtim
akşam mercimek corbası (1 kepce) 2 parça et ve 2 kasık kadar pilav yedim ekmek yok
yatana kadar 1 lt daha su içicem ve odamı topladıgım ıcın hareket de ediyorum
veee bugün hiç tatlı yemedim en azından bunu yaptım..
öğleni çok beğendim güzel olmuş afiyet bal şeker olsun canımbugünkü menüm:
sabah
çay
haşlanmış patates
haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
bal
öğle
kocaman bir tabak tavuklu salata
akşam
şekersiz sütlü nescafe
45 dk pilates + 2 litre su
yarın az yesem
çok çok su içsem
yeşil çay iki tane üç tane içsem:S
spor yapsam
dengeler mi acaba: bugünü telafi edebilir miyim(
yedim ama pişmanım( 18::18::18::18:
tamam canım, sınavında başarılar dilerim, gelmeyeceğiniz zaman haber verin en azındaniki gündür gelemedim kaptanım kusura bakmayın lütfen çok özür dilerim
yarın önemli bir sınavım var ona yogunlaşmaktan fırsat ancak bulabildim..
mesaj sayım sırası bende bugün geçmişi de okuyamadım ama yarın inş. aksam bugünün sayımını da yapacagım inş.
kusuruma lütfen bakmayın
maşallah dünyaları yemişsin,bugün cok kötü yedim:S
cok aşırı:S
bir bucuk dürüm adana yedim:S
bir tatlı yedim:S:S
bir pogaça yedim:S:S
bir de dondurma yedim külahta:S
çikolata parçası az da fındık çekirdek cok fena bir gündü:S
ama iki saat kadar da hafif tempolu yürüdüm:S
bir tek bu kar:S
bir de 2 litre su:S:S
:18::18::18::18:korkuyorum ama yedim işte..:S yine de cok korkuyorum kilo almaktan:S:S
tamam canım, iyi yolculuklar, diyetini aksatmaselam kızlar....
şeker kaptanım...ailevi bir olay yüzünden ablama gidiyorum...haftasonu dönebilicem...cuma bildirimimi yapmaya çalışırım...ama olurda yapamazsam beni izinli gösterir misin...
hepinize sevgiler...
naber kızlar?
kahvaltı kahve, peynir, tahin pekmezli ekmek
öğle makarna salatası
ara patlamış mısır
akşam 4 adet sarma bir kase mercimek çorbası az makarna
bir kase puding
bir litre yeşil çay bol su
çok olduğuna bakmayın cuma kilo vermiş olucam
bu arada bu kadar buzdan böbreklerimi üşüttüm galiba çok sancım var
buzla ilgili herşeyi unutuyoruz
bugün cok kötü yedim:S
:18::18::18::18:korkuyorum ama yedim işte..:S yine de cok korkuyorum kilo almaktan:S:S
Bende menümü yazayım
sabah uyanınca 2 hurma
kahvaltı
bir kase kellog s
ara
bir elma
activia prebiyotik yoğurt
kıtır parçacıklı..
öğle
kepekli sandviç (domates salatalık light peynir zeytin haşlanmış yumurta )
bitki çayı
ara
activia kayısı parçacıklı
akşam
ıspanak
yoğurt..
2.5litre su
2 soda
1 yeşilçay
sabah:2 dilim kızarmış ekmek,peynir,3 zeytin,2 yudum sucuk,2 kaşık bal,1 bardak çay
öğle:yufka ekmek deriz bilir misiniz bilmem.bir parça peynirle birlikte ondan
ara:1 kutu light süt,3 tane diyet bisküvi
akşam: yok
2 lt su,1 kupa yeşil çay
45 dk yürüyüş,leslie ile 3 mil
selam kızlaar :) nasıl geçti gününüz? ben de tatilden faydalanarak dışarı cıktım vitrinlere bakındım biraz, tabi güzel güzel elbiseleri ve zayıfcacık kızları görünce de daha cok yolumun oldugunun ve aynı hızda kilo vermeye devam etmem gerektiğinin farkına takrardan vardım :)
sabah 2 dilim kızarmış ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına zeytin peynir yedim ve şekersiz açık çay içtim
arada yarım lt su içtim
öğlen dışarıda olduğum için biraz kaçamak yapmak zorunda kaldım hiç istemesemde ama sonrasında epey gezdim yürüdüm
eve gelince de bir sade soda ve 1 lt kadar su içtim
arada hazımsızlıgımı gidermek için birkac tane kuru erik yedim ve 1 kupa yeşil çay içtim
akşam mercimek corbası (1 kepce) 2 parça et ve 2 kasık kadar pilav yedim ekmek yok
yatana kadar 1 lt daha su içicem ve odamı topladıgım ıcın hareket de ediyorum
veee bugün hiç tatlı yemedim en azından bunu yaptım..
bugünkü menüm:
sabah
çay
haşlanmış patates
haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
bal
öğle
akşam
şekersiz sütlü nescafe
selam kızlarr...
bugünkü menüm sabah;yarım ekmek bal,domates,salatalık
öğlen;yemek yok yine
saat 6 da 1 kase çorba+bi kaç kşık pilav birzdan meyve olacak
veee yatmadan önce spor
ama sabah kahvaltılarında kendime engel olamıyorummm :-(
iyi aksamlar canlarimEki Görüntüle 404411
iste benim bugünki menüm
Sabah:bitane kasarli sucuklu tostEki Görüntüle 404412 Eki Görüntüle 404412 Eki Görüntüle 404412
öglen yok:felaket temizlik yaptim ameliyatdan sonra yatacam diye
Aksam:bahcede izgara bol salata ve bir yufka ve 2 bardak kola
2 litre su spor yok yaaa bu arada ben 3 hafta gecikmeli regl oldum sabah tartildigimda 1 kilo fazla ciktim cok moralim bozuldu normalmidir bu sizdede oluyormu?
veeee yarin saat sabah 7 de hastanede olacam cok korkuyorum bacagim daha kötü olur diye Eki Görüntüle 404414 bana bol dua edin lütfen en kisa zamanda sagligima kavusup cocuklarimin evimin basinda olmak istiyorum kendimden cok cocuklarim icin istiyorum.Allah hic bir anneyi cocuksuz cocuklarida annesiz birakmasin.cok zor kizlar gercekten yatakta yatip onlara hic bir faydamin olmayacagini düsündükce kötü oluyorum.neyse insallah sonu iyi olur iyilesimde keske.Eki Görüntüle 404415
yarin giremzsem affola kendinize iyi bakin hepinizini öpüyorum Eki Görüntüle 404411
geçmiş olsun canım, hiç korkma benim görümcem sporcu 3 kere ameliyat oldu menisküsten, sadece birkaç gün ağrın olur okadar, çocuklarınada bakarsın, Allah ayırmasın evlatlarındaniyi aksamlar canlarimEki Görüntüle 404411
iste benim bugünki menüm
Sabah:bitane kasarli sucuklu tostEki Görüntüle 404412 Eki Görüntüle 404412 Eki Görüntüle 404412
2 litre su spor yok yaaa bu arada ben 3 hafta gecikmeli regl oldum sabah tartildigimda 1 kilo fazla ciktim cok moralim bozuldu normalmidir bu sizdede oluyormu?
veeee yarin saat sabah 7 de hastanede olacam cok korkuyorum bacagim daha kötü olur diye Eki Görüntüle 404414 bana bol dua edin lütfen en kisa zamanda sagligima kavusup cocuklarimin evimin basinda olmak istiyorum kendimden cok cocuklarim icin istiyorum.Allah hic bir anneyi cocuksuz cocuklarida annesiz birakmasin.cok zor kizlar gercekten yatakta yatip onlara hic bir faydamin olmayacagini düsündükce kötü oluyorum.neyse insallah sonu iyi olur iyilesimde keske.Eki Görüntüle 404415
yarin giremzsem affola kendinize iyi bakin hepinizini öpüyorum Eki Görüntüle 404411
menün çok güzel canım, kolay gelsin sanadaherkese kocaman günaydın kızlar, bugün tekrardan görevime başladım ben de şu an test çözüyor cocuklar ben de bi görüneyim kızlara dedim
umarım hepimiz için huzurlu, hayırlı sakin bir gün olur...
menümü paylaşayım:
sabah iki dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, zeytin peynir yedim şekersiz açık çay içtim
öğlen barbunya ve 1 dilim ekmek
arada 1 yeşil elma ve 1 kupa yeşil çay çubuk tarçın ilaveli
akşam domates, salatalık çorba ve az da barbunya yemeyi düşünüyorum
toplamda 2.5 lt su
canım şimdiden geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ayaklanırsın allah acil şifalar versiniyi aksamlar canlarimEki Görüntüle 404411
iste benim bugünki menüm
ben durumu kime anlatacağımı grubun başkanının kim olduğunu falan bilmiyorum ben durumumu buraya yazmak istedim.. 10 günden fazladır sanırım girmiyorum internete aksilik aksilik üstüne geldi önce 11 aylık kuzenim merdivenlerden düştü beyin kanaması geçirmiş şuanda durumu iyi çok şükür ondan sonra da amcamın böbreğinde taş varmış o ameliyat oldu evde değildik kısacası k.bakmayın bu yüzden ya..
evveet sıra geldi benim menüme :)
sabah 3 dilim kızarmış ekmeğe krem peynir ve salça sürdüm, yanına zeytin peynir ve şekersiz açık çay
arada 2 ceviz yedim
öğlen iki dilim börek ama yufkasını biz kendimiz yapıyoruz, yanı yağlı değil sebzeli hafif bir börek
arada bol su ve hiç durmadan hareket, yoğun bir gün oldu benim için de yaktım yani börekleri :)
akşam iki kaşık kadar haşlanmış ve sosta pişmiş et, yanına az pilav
yemekten sonra yürüyüşe çıktım ve 2 top dondurma yedim of cok pişmanım
eve geldiğim gibi bir sade soda içtim ve su içmeye devam ediyorum
naber kızlar,
bende bugün kaçırdım baya
sabah yarım simit bir poğaça kahve zeytin
öğle kabak yemeği yoğurt
az çerez
bir küçük dondurma
akşam bir kase mercimek çorbası , 5-6 sarma, bir tabak pilav
eti cinlerden yedim bide az bişey
bir litre yeşil çay , bol su
spor pek yok bugün
yarın toparlıcam halsizim biraz yatıyorum
menülerinizi beğendim, tek tek yorum yapamıcam bugün bana müsade kızlar
iyigeceler herkese
bugünkü menüm:
sabah
çay
haşlanmış patates
haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
bal
öğle
akşam
şekersiz sütlü nescafe
selam kızzlaaarrr;
15 günlük sıkı sımsıkı diyet maratonumun ardından bugün tatilinde vermiş olduğu rehavetle kendime izin verdim benama öyleeeee çoook abartmadan sadece enbüyük pişmanlığım şimdi biraz tavuk ve pilav yemek oldu (((bide dondurma olayını abarttım biraz ama yediklerimi buraya yazzarsam çok üzülcem vede gelen yorumler üzerine tamamen bırakıcam diyeti onun için bugün ben yazmasam olur mu diyetimi amasize söz cuma kilo vermiş olacağım söz söz söz:))))
iki gündür gelemedim kaptanım kusura bakmayın lütfen çok özür dilerim
yarın önemli bir sınavım var ona yogunlaşmaktan fırsat ancak bulabildim..
mesaj sayım sırası bende bugün geçmişi de okuyamadım ama yarın inş. aksam bugünün sayımını da yapacagım inş.
kusuruma lütfen bakmayın
bugün cok kötü yedim:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?