Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yeni uygulama süper olmuş tebrikler

internet bozuktu ya giremedim bir türlü bugünkü menümü yazayım hemen
sabah:1 incir,1 kayısı,1 bardak ılık su
2 dilim ekmek,peynir,4 zeytin,3-4 yudum omlet,1 bardak şekersiz çay
öğle:2 dilim ekmek,peynir, zeytin,domates,2 bardak çay
ara:2 dilim kek
akşam:2 salatalık
ne saçma yemişim he haftasonları bir kaytarma var bende hep
2 saat yürüyüş,1 kupa yeşil çay,2 lt su

bencede biraz değişik olmuş canım ama akşamı salatalıkla kapatmışsın bu güzel

ozaman herkes kendi mesajını kendi sayıyor, ve bir mesaj gönüllüsü arıyorum o sadece liste yapıyor

ikincisi kurallarımız herkes oylamamış ama
yeşil çayı bir kupa yapalım en az
sporuda 30 dakika ( yürüyüş egzersiz ne yapılabilirse)
suyu 2,5 litre yapalım
herkes menülerinin sonuna sporunu suyunu ve yeşil çayını yazacak
uygulamayan 'ben iradesiz pisboğazın tekiyim' yazacak, daha iyi cezalar için öneriye açığım

kaçamak olayındada hamurişi tatlı pasta börek kızartma kola kaçamak sayılıyor
makarna pilav içinde eğer öğünde hiç ekmek yenmemişse 2 kaşık makarna yada pilav kaçamak sayılmıcak
tek bir parça çikolata, sadece tadına baktığınız bir lokma hamurişi kaçamak sayılmıcak ama devam ederseniz yandınız
sütlü tatlılar içinde dondurma puding sütlaç (malum yaz geliyor herkes yicek dondurma) ogün başka hiç karbonhidrat alınmamışsa kaçamak sayılmayacak
ama makarna pilav börek yiyip üstünede dondurma yerseniz olmaz

kaçamak olayındada oylarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

birde bu gazla haftaya birincilik istiyorum sizden

ebru kaptanım harikasın , nasıl zayıfladığını hangi topiğe yazmıştın okuyup feyz almak isterim

papatyacım dilekti ismin değilmi, çok güzel menün poğaçalar çok yağlı oluyor ama ya ne gerek var dimi ama

kızlar çok yorgunum misafirlerim vardı mahvoldum temizlik hazırlık yatıcam şimdi, diğer menülere bugün yorum yapamıcam özür dilerim

benim menüm,
sabah bir dilim ekmek az salça, kaşar, neskafe
öğle bir kase tarhana çorbası
akşam yarım tabak bezelye yemeği, yoğurt, çok az pilav, bir iki çatal sucuk
gece yarım bardak çilekli süt (oğlumdan kalan)
türk kahvesi çay

su 3 litre, spor bir saat yürüyüş bütün gün temizlik
yeşil çay içemedim ama çok çay kahve içtiğim için şimdi içemicem

yarın görüşürüz kızlar iyigeceler herkese

maşallahhhh benimde hedefim 15 kilo vermek 5 i geride kaldı bile

takımımıza hep destek tam destek

teşekkür ederimmm

ne diyebilirim kiiiiii uygulamalar cezalar hepsi harika eminim bunlarla daha fit olacağızzzz :124:

bu hafta garanti 1. olmamız

evet ismim dilek.

yok yok bu poğaçayı ben yaptım hemde sıvıyağ ile

ama artık kaçamak sayılıyor değil mi kaptanım

sıvıyağ yağ sayılmıyormu şekerim
kaçamak sayılıyor evet ama herkes kabul etsinde öyle başlayalım bugün uygulamaya

günaydın herkese,
bugünde misafirlerim var pek uğrayamayabilirim
güzel bir haftasonu dilerim herkese

Ben yeşil çay yapıyorum kendime eşlik etmek isteyen varmı ?

kızlar dün koşuşturmamdan menümü unutmuşum:26::26::26:
hemncik yazayım
SABAH:1zeytin,peynir,yumurtadomates domatesin üzerine 1 tatlı kaşığı zeytin yağ gezdiridim(EGE usulü:)
ÖĞLEN:1baget+1simit+1Ayran
AKŞAM:2kaşık pilav+ciğer salata dondurma:26::26::26::2Kızlar
SPOR:1 saat yüzdüm hiç durmadan 12 de çıktmakşama kadar10=:) dolaştım hiçotobüsyok hep yürüyerek AMA kızlar bi hata yaptım sabah yüzdüğümiçindoyamadım bir türlü öğlen özellikle açlıktan çıldırdım
Bol suuuu ve yeşil çayım içildi:))

Günaydın herkesee, güzel ve kaçamaksız bi pazar olur inşallahh
Kaptancım kurallar çok iyi. Ben kabul ediyorumm

Olmayan kısımları biliyorsun zaten canım. Öğlen simit hiç olmamış. Akşam pilav ve dondurman olmamış. Ama sporun çok güzel olmuş.

Pilav için size açıklama yapmak istiyorum. Princin glisemik indeksi çok yüksek. Yani pilav yediğiniz an vücudunuz çok hızlı bir şekilde insülin salgılamaya başlıyor. Ve doğal olarak yükselen kan şekeriniz hemen düşüyor. Bu nedenle çok kısa bir zamanda acıkmış oluyorsunuz. 2 kaşık pilav yerine 2 dilim tam buğday, çavdar yada kepek ekmeği yemeniz daha mantıklı . Lütfen bunu unutmayın. Ben diyete başladığım günden bugüne kadar bir defa pilav yedim ekmek yerine. O gün eve nasıl geldim bilmiyorum.

Canım kahvaltı yapıp yüzmeye gittim öğlen çok acıktım ya hazır fastfut tarzı bişey yemek zorundaydım yada simit 2 seçeneğim vardısimitten yana kullandım pilavda bulgur pilavıydı ama biliyorum dışarıda olmanındezavantajını yaşadım ama buhafta şu dondurma olayına biraz ara versem çok iyi olacak sanırım

Sürekli yüzüyorsan eğer yüzdükten sonra ne kadar çok acıkacağınıda biliyorsundur

O zaman simitin bir sakıncası yok. Pilavda bulgur pilavı olduğu için sorun yok. Demek ki tek sorun dondurma. Dondurma cıssss canım. Yaklaşma bidaha olur mu? Eğer tatlı isteğin varsa kuru meyvelerden karşıla. Daha yararlı bence.

Hoşbuldum canım nasılsın ?

İyiyim canım teşekkürler

Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…