Sürekli yüzüyorsan eğer yüzdükten sonra ne kadar çok acıkacağınıda biliyorsundur
O zaman simitin bir sakıncası yok. Pilavda bulgur pilavı olduğu için sorun yok. Demek ki tek sorun dondurma. Dondurma cıssss canım. Yaklaşma bidaha olur mu? Eğer tatlı isteğin varsa kuru meyvelerden karşıla. Daha yararlı bence.
İyiyim canım teşekkürler
Sen nasılsın?
Sürekli yüzüyorsan eğer yüzdükten sonra ne kadar çok acıkacağınıda biliyorsundur
O zaman simitin bir sakıncası yok. Pilavda bulgur pilavı olduğu için sorun yok. Demek ki tek sorun dondurma. Dondurma cıssss canım. Yaklaşma bidaha olur mu? Eğer tatlı isteğin varsa kuru meyvelerden karşıla. Daha yararlı bence.
Yüzmeye daha yeni başladım canım sabahları spor yapıyodumsalonda yaz gelince yüzme olucak artık aksatmasam:)ilk kez bu kadar acıktmyani uzun süredir dondurmaya gelince onunla ayrılık kararı alıcam bu hafta
Yüzmeye daha yeni başladım canım sabahları spor yapıyodumsalonda yaz gelince yüzme olucak artık aksatmasam:)ilk kez bu kadar acıktmyani uzun süredir dondurmaya gelince onunla ayrılık kararı alıcam bu hafta
Çok iyi bir karar vermişsin canım. Yüzmeyi bende çok seviyorum ama şuan yaşadığım şehirde çok imkanım yok. Yüzerken çok fazla efor sarfediyorsun. Ve unutma bundan sonra yüzdükten sonra çok acıkacaksın. Buna çözüm üretmen lazım. Yanında yiyebileceğin o anki açlık isteğini yok edecek bişeyler götürmen lazım. Kuru meyve olabilir, ayran olabilir. Bunları bulamıyorsan o an süt içebilirsin. Yada o an seni birazcık durdurabilecek yiyecekler bulundur yanında. Sonrada ana yemek için eve gitmeyi bekle. Yoksa diğer türlü yüzmekten bir fayda sağlayamazsın. Spor yaparsın kalori harcarsın, sonra yemek yer daha fazlasını alırsın. Anlatabildim mi?
Bende çok iyiyimm.
Herkes ne kadar zayıfladığımı falan söyledi kahvaltıda az önce. Çok mutlu oldumm
Ne güzel senin için. İnsan böyle sözler duyunca hem çok mutlu oluyor, hem motivasyonu tekrardan tavan yapıyor.
Bu arada size bir tavsiye daha. En az her ay mutlaka bir fotoğraf çektirin. Ve ölçülerinizi kaydedin. Ben geçen gün dedim yaaa fotoğrafları görünce şok oldum. Mutlaka fotoğraf çektirin. Sonra çok işe yarıyor.
Bende çok iyiyimm.
Herkes ne kadar zayıfladığımı falan söyledi kahvaltıda az önce. Çok mutlu oldumm
günaydın kızlaar :) edacım bana da aynı şeyi söylediler dün gece sen zayıflamıssın dediler ay nası mutlu oldum
ah kıyamam bastonla geziyomuş geçmiş olsun bizde seni özledikmerhaba canlarim
anca yaza bildim hala narkozun etgisindeyim yaaa midem bulaniyor basim dönüyor 4 gün oldu ameliyat olali hala yürüyemiyorum bastonla geziyorum bir hafta sonra daha dikislerim alinacak.genelde oturup yatiyorum diyet bilmemki nekarad fayda eder hareketsiz kaldigim icin yinede devam exiyorum.
iste bugünki menüm
sabah yulaf süt
öglen: 3 dilim tam tahilli ekmek pastirma domates salatalik tavada yumurta
aksam yine yulaf süt icecem
belkkkkkiii yattigim yerden karin egzersizlerini yapabilirim ohhhhhhhh be sizi cokkkk özlemisim Eki Görüntüle 408440
çok güzel hafif beslenmişsin tok tutuyordu bu ayranlı karışım dimi?çok acıkıyor musun?Herkese kocaman selamlar dün uğrayamadım ..
haftasonu olduğu için bütün gün temizlik yaptım sonrada misafirlerim geldi çok geç gittiler nasıl uyudum bilmiyorum..
dün ayran detoksuna başladım kaptancığım sana özenip..
2kase içtim şimdiye kadar..
akşam bir kase daha içmeyi düşünüyorum
şişkinliği dert etmiyorum çünkü topiği okudum herkes 2.günün sonunda şişkinliğin indiğini söylüyor rahatım o yüzden...
ben cumaya kadar yapmak istiyorum bu detoksu biraz uzun olacak ama olsun ben aralara birşeyler katarım 2.günden sonra...
Dünkü menümü yazayım hemen
sabah peynir
bir dilim çavdar ekmeği
domates salatalık ..
ara
activia
öğlen
1kase ayranlı karışım
akşam
bir kase ayranlı karışım
2.5litre su
2kupa yeşil çay
yarım saat b-fit..
kızlar bugünkü menüm;
SABAH;1.5 yulaflı ekmeğim;peynir,yumurta,2 zeytin domates
ÖĞLE:1elma 1etiform bisküvi160cal.(halkoyunlarında şekerim düşünce yedim
AKŞAM:1 büyük balık;salata;diyet kola
Kızlar aralarda ben bir iki tane fındık yiyiyorum enerji vermesi için ama bazen yazmayı unutuyorum
Herhalde 1 elma yerim yatmadan
Bugün çalışma vardı en az 2 saat oynamışımdır
Umarım tatlıııımmmKandırmaz inşallah hava bizi:))atarız yağcıklarımızı sokaklara hafifler döneriz evlerimize:)
Ben yeşil çay yapıyorum kendime eşlik etmek isteyen varmı ?
Olmayan kısımları biliyorsun zaten canım. Öğlen simit hiç olmamış. Akşam pilav ve dondurman olmamış. Ama sporun çok güzel olmuş.
Pilav için size açıklama yapmak istiyorum. Princin glisemik indeksi çok yüksek. Yani pilav yediğiniz an vücudunuz çok hızlı bir şekilde insülin salgılamaya başlıyor. Ve doğal olarak yükselen kan şekeriniz hemen düşüyor. Bu nedenle çok kısa bir zamanda acıkmış oluyorsunuz. 2 kaşık pilav yerine 2 dilim tam buğday, çavdar yada kepek ekmeği yemeniz daha mantıklı . Lütfen bunu unutmayın. Ben diyete başladığım günden bugüne kadar bir defa pilav yedim ekmek yerine. O gün eve nasıl geldim bilmiyorum.
merhaba canlarim
anca yaza bildim hala narkozun etgisindeyim yaaa midem bulaniyor basim dönüyor 4 gün oldu ameliyat olali hala yürüyemiyorum bastonla geziyorum bir hafta sonra daha dikislerim alinacak.genelde oturup yatiyorum diyet bilmemki nekarad fayda eder hareketsiz kaldigim icin yinede devam exiyorum.
iste bugünki menüm
sabah yulaf süt
öglen: 3 dilim tam tahilli ekmek pastirma domates salatalik tavada yumurta
aksam yine yulaf süt icecem
belkkkkkiii yattigim yerden karin egzersizlerini yapabilirim ohhhhhhhh be sizi cokkkk özlemisim Eki Görüntüle 408440
Herkese kocaman selamlar dün uğrayamadım ..
haftasonu olduğu için bütün gün temizlik yaptım sonrada misafirlerim geldi çok geç gittiler nasıl uyudum bilmiyorum..
dün ayran detoksuna başladım kaptancığım sana özenip..
2kase içtim şimdiye kadar..
akşam bir kase daha içmeyi düşünüyorum
şişkinliği dert etmiyorum çünkü topiği okudum herkes 2.günün sonunda şişkinliğin indiğini söylüyor rahatım o yüzden...
ben cumaya kadar yapmak istiyorum bu detoksu biraz uzun olacak ama olsun ben aralara birşeyler katarım 2.günden sonra...
Dünkü menümü yazayım hemen
sabah peynir
bir dilim çavdar ekmeği
domates salatalık ..
ara
activia
öğlen
1kase ayranlı karışım
akşam
bir kase ayranlı karışım
2.5litre su
2kupa yeşil çay
yarım saat b-fit..
kızlar bugünkü menüm;
SABAH;1.5 yulaflı ekmeğim;peynir,yumurta,2 zeytin domates
ÖĞLE:1elma 1etiform bisküvi160cal.(halkoyunlarında şekerim düşünce yedim
AKŞAM:1 büyük balık;salata;diyet kola
Kızlar aralarda ben bir iki tane fındık yiyiyorum enerji vermesi için ama bazen yazmayı unutuyorum
Herhalde 1 elma yerim yatmadan
Bugün çalışma vardı en az 2 saat oynamışımdır
çok güzel hafif beslenmişsin tok tutuyordu bu ayranlı karışım dimi?çok acıkıyor musun?
bugünkü menüm:
sabah-öğle
çay
peynir
zeytin
menemen
bal
3 dilim ekmek
akşam
kocaman bir tabak tavuklu salata
ara
yeşil çay
2.5 litre su + 45 dk pilates + 3 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?