[FONT=Arial Black][/FONT]Günaydııııııııııııııııın;bol sporlu az kalorili haftalar hepimize kızlar
günaydınlar hepinize...nihayet evime döndüüümm..çok şükür...ama bu sefer eşimden aldığım bi haberle yıkıldım...ay sonuna kadar taşınmamız gerekiyomuş.....dünyanın işi çıktı bana gene...bir yandanda seviniyorum...yapılabilecek en güzel bahar temizliği....bebekle nası olacak düşündüren kısmı o...
neyse ben haftamdan bahsedeyim...elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım...kalabalıkta kendime özel yemek yapamadım doğal olarak...çok tedirgin oldum ya almışsam diye ama eve geldiğimde almadığımı gördüm çok sevindim...verememişim ama en azından almamışımda...sabatan gene başladım mis gibi dukanıma...şu taşınma olayları falan belki 1-2 de öyle gider...
çok özlemişim takımımı...birazdan geçmiş sayfaları da incelicem...şimdilik öpüyorum hepinizi kocaman kocaman
Teeşekkürler canımm
Hoşgeldin tatlımm.
Kilonu korumana çok sevindimm
sağol canım hoşbuldum...yalnız hala regl olmadım geçti 1 hafta mevsim dönümü ya ondan heralde..kimide emziren annelerde düzensizlik normal diyo...bilmiyorum sıkıntı yapıyo çok olsam da rahatlasam biraz ya..
lady'm nasılsın .....
Sıkıntı yapma canım ya. Dedikleri gibi normaldir belki.
Bende ilk defa düzenli oldum ya çok mutlu oldum bu ay.
Geçen sene doktora gitmiştim bu yüzden kilo vermen gerekiyo demişti acaba kilo verdikçe düzenemi giriyo diye düşünüyorum.
Hiç karın ve bel ağrımda olmadı bu ay çok rahat geçirdim.
günaydınlar hepinize...nihayet evime döndüüümm..çok şükür...ama bu sefer eşimden aldığım bi haberle yıkıldım...ay sonuna kadar taşınmamız gerekiyomuş.....dünyanın işi çıktı bana gene...bir yandanda seviniyorum...yapılabilecek en güzel bahar temizliği....bebekle nası olacak düşündüren kısmı o...
neyse ben haftamdan bahsedeyim...elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım...kalabalıkta kendime özel yemek yapamadım doğal olarak...çok tedirgin oldum ya almışsam diye ama eve geldiğimde almadığımı gördüm çok sevindim...verememişim ama en azından almamışımda...sabatan gene başladım mis gibi dukanıma...şu taşınma olayları falan belki 1-2 de öyle gider...
çok özlemişim takımımı...birazdan geçmiş sayfaları da incelicem...şimdilik öpüyorum hepinizi kocaman kocaman
aman maşallah de...kiloçok büyük etken hemde...birçok rahatsızlığın sebebi...benim hep çok düzensizdi..dr yumurtalıklarımda kist olduğunu ve kilo verince kendiliğinden geçeceğini söylemişti...hamilelikten önce 16 kilo verdim ve kendiliğinden girdi düzene...ddoğumdan sonra da düzenliydi de şimdi gene şaştı işte..
hadi bakalım..hayırlı olsun ...Hosgeldin canim bende bu hafta baslamayi dusunuyorum dukana kitabini yeni aldim bakalim..
Öyle canım. Kısır bile kalırsın demişti doktor ne çok üzülmüştüm.
İnşallah kilo verdikçe hepsi düzene girer
Sıkma sende canını düzelir.
Bebiş nasıl bu arada çıktı mı dişleri ?
hadi bakalım..hayırlı olsun ...
yok ablası 1-1,5 ayı falan var çıkarması için...öyle hooop diye olmuyomuş o işler...
Herkese kocaman selamlar dün uğrayamadım ..
haftasonu olduğu için bütün gün temizlik yaptım sonrada misafirlerim geldi çok geç gittiler nasıl uyudum bilmiyorum..
dün ayran detoksuna başladım kaptancığım sana özenip..
2kase içtim şimdiye kadar..
akşam bir kase daha içmeyi düşünüyorum
şişkinliği dert etmiyorum çünkü topiği okudum herkes 2.günün sonunda şişkinliğin indiğini söylüyor rahatım o yüzden...
ben cumaya kadar yapmak istiyorum bu detoksu biraz uzun olacak ama olsun ben aralara birşeyler katarım 2.günden sonra...
Dünkü menümü yazayım hemen
sabah peynir
bir dilim çavdar ekmeği
domates salatalık ..
ara
activia
öğlen
1kase ayranlı karışım
akşam
bir kase ayranlı karışım
2.5litre su
2kupa yeşil çay
yarım saat b-fit..
merhaba canlarim
anca yaza bildim hala narkozun etgisindeyim yaaa midem bulaniyor basim dönüyor 4 gün oldu ameliyat olali hala yürüyemiyorum bastonla geziyorum bir hafta sonra daha dikislerim alinacak.genelde oturup yatiyorum diyet bilmemki nekarad fayda eder hareketsiz kaldigim icin yinede devam exiyorum.
iste bugünki menüm
sabah yulaf süt
öglen: 3 dilim tam tahilli ekmek pastirma domates salatalik tavada yumurta
aksam yine yulaf süt icecem
belkkkkkiii yattigim yerden karin egzersizlerini yapabilirim ohhhhhhhh be sizi cokkkk özlemisim Eki Görüntüle 408440
bugünkü menüm
sabah:her zamanki gibi incir,kayısı,ılık su
2 dilim kızarmış ekmek,omlet,peynir,2 zeytin,şekersiz çay, 2 kaşık bal
öğle:yarım kase çilekli yoğurt,1 salatalık
akşam:pilav,kırmızı et,tuzsuz ayran ve boool salata
leslie ile 3 mil,1 kupa yeşil çay,2 lt suyumu tamamlıcam
kızlar bugünkü menüm;
SABAH;1.5 yulaflı ekmeğim;peynir,yumurta,2 zeytin domates
ÖĞLE:1elma 1etiform bisküvi160cal.(halkoyunlarında şekerim düşünce yedim
AKŞAM:1 büyük balık;salata;diyet kola
Kızlar aralarda ben bir iki tane fındık yiyiyorum enerji vermesi için ama bazen yazmayı unutuyorum
Herhalde 1 elma yerim yatmadan
Bugün çalışma vardı en az 2 saat oynamışımdır
Arkadaşlar bişey sorucam forumda bulamadımda(Hafta sonu münü yazmak zorunda değilmiyiz acaba??
bugünkü menüm:
sabah-öğle
çay
peynir
zeytin
menemen
bal
3 dilim ekmek
akşam
kocaman bir tabak tavuklu salata
ara
yeşil çay
2.5 litre su + 45 dk pilates + 3 saat yürüyüş
pirinç pilavıydı canım 2-3 kaşık kadar yedim
Afiyet olsun canım. Pilav ne pilavıydı ve ne kadar yedin acaba? Onun haricinde menün ve sporun güzel olmuş.
[/B][/I]
herkese kalorisiz bir hafta dilerim
benim bu hafta adet olmam gerekiyo 3-4 gün içerisinde olurum inşallah maydanoz suyumu şimdiden hazırladım artıda çıkmamak için tadı birazcık kötü
merhaba kızlar,
nasılsınız? ben akşam baktım ama okadar yorgundumki bişey yazamadım
pikniğe gittik dün baya kalabalık akşamada yemeğe geldi hepsi bize öldüm yani
bugünde annemler gelcek galiba temizlik yemek ütü çok işim var
dün menüm
sabah bir dilim ekmek kahve peynir zeytin
öğle ızgara köfte salata az ekmek
2 tane elma
akşam yarım tabak bezelye, iki kaşık makarna
görüşürüz zil çalıyo
sağol canım hoşbuldum...yalnız hala regl olmadım geçti 1 hafta mevsim dönümü ya ondan heralde..kimide emziren annelerde düzensizlik normal diyo...bilmiyorum sıkıntı yapıyo çok olsam da rahatlasam biraz ya..
lady'm nasılsın .....
herkese kalorisiz bir hafta dilerim
benim bu hafta adet olmam gerekiyo 3-4 gün içerisinde olurum inşallah maydanoz suyumu şimdiden hazırladım artıda çıkmamak için tadı birazcık kötü
merhaba kızlar,
nasılsınız? ben akşam baktım ama okadar yorgundumki bişey yazamadım
pikniğe gittik dün baya kalabalık akşamada yemeğe geldi hepsi bize öldüm yani
bugünde annemler gelcek galiba temizlik yemek ütü çok işim var
dün menüm
sabah bir dilim ekmek kahve peynir zeytin
öğle ızgara köfte salata az ekmek
2 tane elma
akşam yarım tabak bezelye, iki kaşık makarna
görüşürüz zil çalıyo
pirinç pilavıydı canım 2-3 kaşık kadar yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?