Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[FONT=Arial Black][/FONT]Günaydııııııııııııııııın;bol sporlu az kalorili haftalar hepimize kızlar

günaydınlar hepinize...nihayet evime döndüüümm..çok şükür...ama bu sefer eşimden aldığım bi haberle yıkıldım...ay sonuna kadar taşınmamız gerekiyomuş.....dünyanın işi çıktı bana gene...bir yandanda seviniyorum...yapılabilecek en güzel bahar temizliği....bebekle nası olacak düşündüren kısmı o...

neyse ben haftamdan bahsedeyim...elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım...kalabalıkta kendime özel yemek yapamadım doğal olarak...çok tedirgin oldum ya almışsam diye ama eve geldiğimde almadığımı gördüm çok sevindim...verememişim ama en azından almamışımda...sabatan gene başladım mis gibi dukanıma...şu taşınma olayları falan belki 1-2 de öyle gider...

çok özlemişim takımımı...birazdan geçmiş sayfaları da incelicem...şimdilik öpüyorum hepinizi kocaman kocaman

Son düzenleme:
[FONT=Arial Black][/FONT]Günaydııııııııııııııııın;bol sporlu az kalorili haftalar hepimize kızlar

Teeşekkürler canımm

Hoşgeldin tatlımm.
Kilonu korumana çok sevindimm

Son düzenleme:
Teeşekkürler canımm

Hoşgeldin tatlımm.
Kilonu korumana çok sevindimm

sağol canım hoşbuldum...yalnız hala regl olmadım geçti 1 hafta mevsim dönümü ya ondan heralde..kimide emziren annelerde düzensizlik normal diyo...bilmiyorum sıkıntı yapıyo çok olsam da rahatlasam biraz ya..

lady'm nasılsın .....

Sıkıntı yapma canım ya. Dedikleri gibi normaldir belki.
Bende ilk defa düzenli oldum ya çok mutlu oldum bu ay.
Geçen sene doktora gitmiştim bu yüzden kilo vermen gerekiyo demişti acaba kilo verdikçe düzenemi giriyo diye düşünüyorum.
Hiç karın ve bel ağrımda olmadı bu ay çok rahat geçirdim.

aman maşallah de...kiloçok büyük etken hemde...birçok rahatsızlığın sebebi...benim hep çok düzensizdi..dr yumurtalıklarımda kist olduğunu ve kilo verince kendiliğinden geçeceğini söylemişti...hamilelikten önce 16 kilo verdim ve kendiliğinden girdi düzene...ddoğumdan sonra da düzenliydi de şimdi gene şaştı işte..

Hosgeldin canim bende bu hafta baslamayi dusunuyorum dukana kitabini yeni aldim bakalim..

Öyle canım. Kısır bile kalırsın demişti doktor ne çok üzülmüştüm.
İnşallah kilo verdikçe hepsi düzene girer
Sıkma sende canını düzelir.
Bebiş nasıl bu arada çıktı mı dişleri ?

Hosgeldin canim bende bu hafta baslamayi dusunuyorum dukana kitabini yeni aldim bakalim..
hadi bakalım..hayırlı olsun ...

yok ablası 1-1,5 ayı falan var çıkarması için...öyle hooop diye olmuyomuş o işler...

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Geçmiş olsun canım. Sen kendine dikkat et diyet spor nasıl olsa yapılır.

Afiyet olsun canım. Pilav ne pilavıydı ve ne kadar yedin acaba? Onun haricinde menün ve sporun güzel olmuş.

Diyet kola, etiform bisküvi ve akşamdan sonraki elmayı yedin mi bilmiyorum ama yediysen oda olmamış.

Arkadaşlar bu arada size bir dip not eğer gün içinde meyve yiyeceksek en geç öğleden sonra saat 15:00 e kadar yiyoruz. Akşam yemeğinden sonra eğer acıkırsak tarçınlı süt içmemiz daha yararlı oluyor.

Arkadaşlar bişey sorucam forumda bulamadımda(Hafta sonu münü yazmak zorunda değilmiyiz acaba??

Evet canım yazmamız gerekiyor.

bugünkü menüm:

sabah-öğle
çay
peynir
zeytin
menemen
bal
3 dilim ekmek

akşam
kocaman bir tabak tavuklu salata

ara
yeşil çay

2.5 litre su + 45 dk pilates + 3 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım ekmeğin birden fazla gibi göründü ama iki öğün birleştirince öyle olmuş sanırım. Sporun çok güzel olmuş.

herkese kalorisiz bir hafta dilerim
benim bu hafta adet olmam gerekiyo 3-4 gün içerisinde olurum inşallah maydanoz suyumu şimdiden hazırladım artıda çıkmamak için tadı birazcık kötü

merhaba kızlar,
nasılsınız? ben akşam baktım ama okadar yorgundumki bişey yazamadım
pikniğe gittik dün baya kalabalık akşamada yemeğe geldi hepsi bize öldüm yani
bugünde annemler gelcek galiba temizlik yemek ütü çok işim var
dün menüm
sabah bir dilim ekmek kahve peynir zeytin
öğle ızgara köfte salata az ekmek
2 tane elma
akşam yarım tabak bezelye, iki kaşık makarna

görüşürüz zil çalıyo

benim bu hafta adet olmam gerekiyo 3-4 gün içerisinde olurum inşallah maydanoz suyumu şimdiden hazırladım artıda çıkmamak için tadı birazcık kötü

Teşekkürler canım

Gayet iyi canım. Makarnada azmış o kadarcıktan bişey olmaz heralde.

Hoş geldin canım. Kilo almaman çok iyi olmuş. Şimdi yeniden vermeye başlarsın zaten. Bu arada allah kolaylık versin taşınmak büyük problem. Sanırım bende bir aya kalmaz taşınacağım.

Çok iyiyim canım çok teşekkürler. Senide iyi gördüm maşallah

Maydonoz suyunu bende içmek istiyorum canım yaaaa. Neden içiyorsun? Bide nasıl hazırlıyorsun? Anlatırsan çok mutlu olurum.

Şeker kaptanım makarna ve bezelye olmamış. Bu arada bezelyede glisemik indeksi yüksek yiyeceklerden. Patates, pirinç ve bezelyeden özellikle uzak durmak gerekiyor. Patates konusunda birçok tartışma var ama biz takım olarak fazla yaklaşmıyoruz. Onun haricinde menün çok güzel olmuş. Bu kadar işin arasında da zor vallahi. Allah yardımcın olsun.

pirinç pilavıydı canım 2-3 kaşık kadar yedim

Pirinç hakkında daha önceki sayfalarda bikaç satır bişeyler yazmıştım canım. Sanırım okumuşsundur. 2-3 kaşık pilav yerine 1-2 dilim ekmek (çavdar, kepek, tambuğday) yemen bence daha mantıklı. Pirinç özellikle işlenmiş (yani bizim beyaz pirinçler) olanı oldukça zararlı.

Mesaj tekrarı..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…