Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mesaj tekrarı.........

Son düzenleme:
Hoş geldin canım. Kilo almaman çok iyi olmuş. Şimdi yeniden vermeye başlarsın zaten. Bu arada allah kolaylık versin taşınmak büyük problem. Sanırım bende bir aya kalmaz taşınacağım.

anne olunca iyi olmak zorunda kalıosun...ondan iyi görünüyorum:))ama çok şükür Allah bu günümü aratmaz inşallah.....taşınma konusu çok büyüyo gözümde ama yapacak bişey yok malesef....

Son düzenleme:
Bu arada herkesin konu kısmında mesaj sayılarını görüyorum. Çok güzel olmuş. İsterseniz ilk denemeyi ben yapayım size. Bugün akşam herkes çıkarken mesaj sayılarını bana göndersin. Ben yarın size listeyi hazırlayayım. Hem görmüş olursunuz nasıl olduğunu. Bende yardımcı olmuş olurum size. Ne kadar kolay olduğunu anlarsınız böylece.

Maydonoz suyunu bende içmek istiyorum canım yaaaa. Neden içiyorsun? Bide nasıl hazırlıyorsun? Anlatırsan çok mutlu olurum.

/B]

adet olacağıma yakın vücudumdaki ödemi atsın diye içiyorum canım 1demet maydanozu yıkıyorum tencerenin yarısını geçecek şekilde su koyuyorum içine maydanozları atıyorum 1 limonun kabuğunu soyup dilimleyip atıyorum.kabuklu koyarsan bir süre sonra acısı çıkıyo.kaynatıyorum yarım saat kadar sonra dolaba koyuyorum çünkü soğukken içmesi daha kolay tadı pek hoş değil canım şimdiden söyleyeyim afiyet olsun

merhaba kızlar,
ben geldim, mesaj sayımı melike yapabilirim demişsin, sağol tatlım
bundan sonra herkes sayıp konu kısmına yazıp melike birleştircek, ebru kaptanım teşekkürler örnek mesaj listesi hazırlayacağın için,

yardımcı konusunda hala bişey yok , varmı gönüllü?
ben bu aralar biraz yoğunum çünkü gene yemeğe misafir var

birde herkes onaylamış, yeni kurallarımız hergün, en az bir kupa yeşil çay, yarım saatlik spor ( egzersiz yürüyüş....), 2,5 litre su
herkes akşam menülerinin sonuna bunlarıda yapıp yapmadığını yazsın lütfen

geçmiş olsun tatlım çok yorma kendini, iyileşince tam gaz devam edersin
bizde seni özledik

bal çok faydalı ama çokta kalorili canım, incir kayısıdan aldığın şeker yeter bence
onun dışında güzel, pilav konusunda bencede ekmeği tercih etmeliyiz

Arkadaşlar bişey sorucam forumda bulamadımda(Hafta sonu münü yazmak zorunda değilmiyiz acaba??
yazıyoruz canım hergün, sadece pazar günleri mesaj saymıyoruz

bugünkü menüm:

sabah-öğle
çay
peynir
zeytin
menemen
bal
3 dilim ekmek

akşam
kocaman bir tabak tavuklu salata

ara
yeşil çay

2.5 litre su + 45 dk pilates + 3 saat yürüyüş
hele sporun süper , derece bekliyorum bu hafta senden :)

hoşgeldin canım, özledik seni çok, taşınmak çok zor birde bebekle, kolay gelsin tatlım

canım bezelye çok faydalı diye yapıyordum ama bilmiyordum bak sağol, dikkat ederim bundan sonra

onu birinden duydum robotta maydanoz ve limonu çekip yiyorlarmış, çok zayıflatıyormuş
annem çok içerdi senin dediğini böbrek iltihabı için o dönem baya zayıflamıştı :)

eda00 yardımcı olmak için gönüllü olmuştu canım

Teşekkürler canım en kısa zamanda deneyeceğim. Biçok kişi faydasını görmüş maydonuzun ve özellikle diyorlarki vücuttaki iltihabı çözüyormuş. Bakalım bizde neler olacak. Ben zaten normalde çok severim maydonozu.

menünde güzel ama sporlarına bayıldım

teşekkür ederim bende senin sporuna hayranım

PAPATYA yaptıgın listeyle ne kadar zamanda ne kadar kılo verdin

valla canım yeni başladım sayılır 3 hafta falan oldu sporla birlikte haftada 1 kilo veriyorum şimdilik

HOŞGELDİNNN

teşekkür ederim

uzmanlar günde 5 dilim ekmek yememizi öneriyor tabi erken vakitte

bende kahvaltıda yiyorum sadece o da beni tok tutuyor.

bu arada pirinç gerçekten zararlı mı???

bizim iş yerinde genelde pirinç pilavı çıkıyor 2-3 kaşık yiyorum bi sakıncası olur mu?

ah ahhh inşallah ama nedense kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum :44:

bugünkü menüm

sabah
çay
peynir
reçel
3 dilim ekmek

öğle
tavuk sote
pilav
ayran

ara
1 tane portakal
1 paket çubuk kraker

akşam
ayran

ara
yeşil çay

2.5 litre su + 45 dk pilates + yeşil çay

bugünkü menümü yazıp hemen yatıcam kızlar çok yorgunum
sabah:1 kase sütlü special k
öğle:1 kutu light süt,1paket diyet bisküvi
ara:1 gözlemenin yarısı
akşam:1 tabak çorba,1 kabak dolması,yarım dilim ekmek
1 saat yürüyüş,1 kupa yeşil çay,2 lt su

Evet canım pirinç çok zararlı bir yiyecek. Daha doğrusu bizim marketlerde satılan normal işlenmiş pirinçlerden bahsediyorum. Daha az zararlı olanları var ama araştırmak lazım. Doktorumda da bahsetmişlerdi. Pilav yerine ekmek yiyebilirsin.

bugünkü menüm

sabah
çay
peynir
reçel
3 dilim ekmek

öğle
tavuk sote
pilav
ayran

ara
1 tane portakal
1 paket çubuk kraker

akşam
ayran

ara
yeşil çay

2.5 litre su + 45 dk pilates + yeşil çay

Sabah ki ekmeğin miktarı çok olmuş. 2 dilime indirirsen senin için daha iyi olur. Bu arada ekmeğin çeşiti ne? Öğlen pilav yerine ekmek yiyebilirdin. Aradaki çubuk kraker olmamış. Hele ki akşamın hiç olmamış. Protein ağırlıklı beslenmek daha çabuk kilo vermemizi sağlıyor. O nedenle öğünlerdeki karbonhidrat - protein dengesini sağlamak çok yararlı bence.

Ayyy canım benim yaaa naptın sen gözlemenin yarısı uçmuş Diyet bisküviside olmamış. Onun yerine yarım simit yesen daha iyi olurdu bence. (Dışarda olduğunu tahmin ettiğim için söyledim) Afiyet olsun.

Kızlar bundan sonra menüleri yazarken kaçamak kısımlarını kırmızı yazın olur mu daha çabuk farkediliyor

iyi akşamlar kızlar

hafta sonu: netim yoktu arkadaş ile idim oyüzden gelemedim özür dilerim...

bugünkü menüm:
sabah:
1 yumurta
1 bardak çay
4 zeytin

ara: 2 grisini

ögle:
bir sandviç kepek ekmekli
salata

ara: biraz leblebi bir kaç badem kuru üzüm

akşam: bir tabak tavuklu pilav
salata

ara: bir kase gevrek süt

ara: meyve bir adet muz.

kaçamak: bir nişastalı kurabiye

su:3 litre
1 yeşil çay
yarım saat bisiklet

Menümü burayada yazayım.

Sabah

1
kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit

Öğle

2-3
yemek kaşığı et sote
Salata
2 dilim kepek ekmek

Akşam

Haşlanmış tavuk göğsü
Ayran, domates, salatalık

Tatlı niyetine azıcık sütlü nesfit

2 litre su + 1 fincan yeşil çay

Canım meraba hoşgeldin öncelikle. Sanırım yoktun bir süre. İsmini hatırlayamadım?

Sabah kahvaltında ekmek yok ama güzel olmuş. Keşke ekmek yeseydin. Öğle güzel olmuş ama akşam ve sonrası hiç ama hiç olmamış. Pilav yememen lazım. Ayrıca meyveleri en geç saat 15:00 te yiyoruz. Kaçamağını yazmışsın zaten. Suyun güzel olmuş. Ama bu menüye spor çok az olmuş .

Bu arada ben seninle özel olarak ilgilenmek istiyorum bu diyet konusunda. Çok ama çok hatan var beslenme konusunda. Gerçekten kilo vermek istiyor musun?

afiyet olsun canım
güzel olmuş

afiyet olsun canım
sende çubuk krakeri görünce aklıma geldi bende bir paket yedim.
yazmayı unuttum:S

afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş

tabiki istiyorum canım
evet hafta sonu yoktum
bugün adetim oldu ondan da böyle kaçırdım gitti:S
ekmek yedim sabah bir dilim unuttum yazmayı hatta bir pakette cubuk kraker yedim:S
karnım çok agrıyor mesajları yazmak icin geldim:S

ilgilenirsen çok sevinirim canım senin icin sakıncası yoksa bu bana mutluluk verir
çok istiyorum vermek
hatta diyetisyene de gittim geçen perşembe o listeyi de paylaşırım seninle olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…