kızlar günaydın,
benim afacanım 4:30 da kalktı ahada böyleyim
birde çok fena şişkinliğim var iki gündür tartıldım 81 çıktıadetimede çok var neden böyle oldu acaba
göğüslerim bile şiş acıyor
günaydın kızlar kaçamaksız kalorisiz bol sporlu bir gün olur inş.
Günaydın kızlaaar kaçamaksııızzz bol sporlu birgün diliyorum herkeseeeeee
Günaydın kızlaar
Güzel bigün geçirmenizi diliyorumm
yok canım emzirmiyorum 3 yaşında olcak yakında , hamilelikten korkuyorum inşallah değildirgeçmiş olsun canım :S şişkinlik emziriyorsan ondan olabilir mi canım
yok canım emzirmiyorum 3 yaşında olcak yakında , hamilelikten korkuyorum inşallah değildir
:18:
sizler nasılsınız kızlar,
kim evli kim bekar kim ne iş yapıyor kaç yaşındasınız? hangi şehirdesiniz biraz tanıyalımmı birbirimizi ?
ben başlayım, 79 luyum , 4 yıllık evliyim, 3 yaşında bir bal küpü oğlum var, bursadayım, işletme mezunuyum çalışıyordum ama oğlum küçükken ayrıldım şimdi yine iş arıyorum
yok canım emzirmiyorum 3 yaşında olcak yakında , hamilelikten korkuyorum inşallah değildir
kim evli kim bekar kim ne iş yapıyor kaç yaşındasınız? hangi şehirdesiniz biraz tanıyalımmı birbirimizi ?
ben başlayım, 79 luyum , 4 yıllık evliyim, 3 yaşında bir bal küpü oğlum var, bursadayım, işletme mezunuyum çalışıyordum ama oğlum küçükken ayrıldım şimdi yine iş arıyorum
8 Mayıs Mesaj Sayıları
allmost : 13
cimcime81 : 12
edaa00 : 9
yilike : 9
papatya89 : 6
şekerkızcandy : 5
umutlayasasen : 0
gececek : 0
acalya : 0
eloisee : 0
Birde kizlar tamamen yagsiz peynir bulamadim siz nasil peynir yiyorsunuz?
Yuzde 43 yagi azaltilmis bi krem peynir bulabildim birde light karper
canım bende dukan yaptım ve özellikle ilk evrede süper kilo verdim ama bu benim düşüncem tabi bu kadar sısı sıkıya yapma ömrünün sonuna kadar yağsız yoğurt arayamazsın yarım yağlı olsun peynirde ben hiç liğhtını almadım ama nasıl rahat edersen öyle yap yinede tatlım benimkisi sadece öneri:)
81 doğumluyum...8 yıllık evliyim...çalışmıyorum....7 aylık bir oğlum var....istanbuldayım...adım şule....yok canım emzirmiyorum 3 yaşında olcak yakında , hamilelikten korkuyorum inşallah değildir
soğanı bolca kullanmanı avsiye ediyo..ama turşu saadece salatalık turşusu olucak...çok fazla tüketmemek gerekiyo..herkese kocaman tunaydinlar..
kizlar bugun dukana basladimm size sormak istediklerim var dukan kitabinda tursu yenilebilir yazmis sogan falanda dogri dimi yanlis anlamamusim ekstralar yazdigi yerde yaziyorda??
light süt ürünlerinin epsini kullanabilirsin..Birde kizlar tamamen yagsiz peynir bulamadim siz nasil peynir yiyorsunuz?
Yuzde 43 yagi azaltilmis bi krem peynir bulabildim birde light karper
8 Mayıs Mesaj Sayıları
allmost : 13
cimcime81 : 12
edaa00 : 9
yilike : 9
papatya89 : 6
şekerkızcandy : 5
umutlayasasen : 0
gececek : 0
acalya : 0
eloisee : 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?