Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim sen nasil yaptin mesela ? Kitabi okudum ama orada herseyin yagsizi diyor cok zor yani sen kilo verdiysen bana biraz neler yedigini falan anlatsenin gibi uygulayayim

tatlım defterime yazmıştım evde diğer ekmeği yapacaksın diye yazmaıştım eve gidince mutlaka yazıcam tarifi tatlım:)Buarada ben sabah 1 haşlanmış yumurta yedim ozaman ekmeğimi yedim ve lor almıştım,öğlen bi göğüs alıyodum teflonda yağsız onu pişiriyodum ve sacece akşamda onunla normal bir kase yoğurt yiyiyodum ama tatlım bu diyet beni ço etkiledi sersemledim resmen ruhsuz dolaştım okulda ama 5 günde 3.5 kilo verdim şimdide olabildiğince dukan yapmaya çalışıyorum ama artık aralarda mutlaka ceviz fındık falan yiyiyorum yoksa hayat felç oluyo tavuğu soğanla soteleyipte yapada bilirsin istersen tatlım ama gerçekten denedim ben bugüne kadar hiç bukadar güzel kilo verememiştim umarım sendede etkili olurcanım:)

8 Mayıs Mesaj Sayıları (GÜNCELLEME)

allmost : 13

cimcime81 : 12

edaa00 : 9

yilike : 9

papatya89 : 6

şekerkızcandy : 5

umutlayasasen : 6
gececek : 0
acalya : 0
eloisee : 0
Arkadaşlar liste topiğe yazıldıktan sonra özelden mesaj atmanıza gerek yok. Şekerkızcandy'e burdan yazın oda not alsın mesaj sayısını. Ama mümkün olduğunca geç kalmamaya çalışın.

bizde hep pirinçle yapılır başka türlü yapıldığını bile bilmiyordum

Pirinçle yapılıyorsa eğer yemeyeceksin canım. Çünki haaa pilav yemmişsin haa kabak dolması. Etle ve bulgurlada yapılabiliyor. Haberin olsun.

Kaptan, şekerkaptan hiç olmuşmu bu menü, yakışıyormu senin gibi bir kaptana. Bundan sonra senden daha düzenli ve örnek menüler bekliyorum canım. Haberin ola seninde

(Farkettimde sen çok makarna yiyorsun. Makarnayı çıkar hayatından canım. Hiç yararı olmayan bir yiyecek.)

Zaten bu topik pilavcılar ve makarnacılar topiği. Bu nedenle kiloların sebebide anlaşılıyor.

Afiyet olsun canım. Umarım biber dolmasında pirinç yoktur. Eğer yoksa menün gayet güzel olmuş afiyet olsun.

Canım benim senin menülerin maşallahı var çok güzel gidiyor ama bu kadar az yemekle doyabiliyor musun?

Akşam yemeğin hiç ama hiç olmamış canım. Mazeret kabul etmiyoruz artık. Önceden hazırlaman gerekir böyle durumlarda yiyeceğin yiyecekleri.

Salatalık hiç bişey yapmaz canım. Yeterki sen normal kaçamaklarını yapma.

bir de hemen kilo alan biriim harbiden neye güvendim ben kaçamak yapıyorum ah akılsız başım ah!!!

Bunları unutma hiç bir zaman olur mu canım. Şimdilik bir süre zorlanacaksın ama bir süre sonra sağlıklı yaşamaya başladığın zaman hayat sana ne güzel görünüyor o zaman daha iyi anlayacaksın. Ben sana güveniyorum inşallah başaracaksın.

Canım benim senin menülerin maşallahı var çok güzel gidiyor ama bu kadar az yemekle doyabiliyor musun?

porsiyonları biraz fazla tutuyorum..malum bebek yüzünden...aralarda çok acıkırsam süt içiyorum yağsız...yada ayran

Son düzenleme:
hoşgeldin canım merak ettik seni , menün güzel kuskusu bir tabak yemeseydin daha iyi olurdu

benim aklıma geldi göğüslerde şişlik diyince ama demiyim dedim...hayırlısı olsun hakkında...
16 sında adetim beklicez bakalım, inşallah değildir, oğlum biraz daha büyüsün

8 Mayıs Mesaj Sayıları

allmost : 13

cimcime81 : 12

edaa00 : 9

yilike : 9

papatya89 : 6

şekerkızcandy : 5

umutlayasasen : 0
gececek : 0
acalya : 0
eloisee : 0
eline sağlık şekerim

doğru söylüyorsun canım, dikkat edicem

yemek var ocakta görüşürüz kızlar

Slam kızlaar
Elektirkler yoktu burda anca gelebildim.
Bende kendimi tanıtayım.
Adım Eda. 91liyim :))
Çanakkale'de Lojistik okuyorum 1. sınıftayım.

bende tanıtayım kendimi
adım melike istanbulda yaşıyorum 89'luyum
kimya mühendisliğini bitirdim şimdi yüksek lisans yapıyorum çalışmıyorum okul bitince inşallah

kızlar izinli olmak nasıl oluyor bilgisi olan varmı???o hafta bildirimde bulunmuyo ve kilosu yazıl mıyomu???istediği zaman hemen yeniden dönebilir mi??

kızlar izinli olmak nasıl oluyor bilgisi olan varmı???o hafta bildirimde bulunmuyo ve kilosu yazıl mıyomu???istediği zaman hemen yeniden dönebilir mi??

Kaptana bildiriyosun canım.
Kilon falan yazılmıyo evet izinli görünüyosun.
Bildirdiğin taktirde istediğin zaman dönüyosun evet fakat bildirmezsen ilk hafta izinli görünüyosun tekrarlanması halinde diskalifye oluyosun.

turşu suyu olmaz dimi canım ?

bende öyle yapıyorum ama tamamen yağsız değil ya o kafama takılmıştı...
birde birşey soracağım hamburger köftesi ve tavuk döner yeniyormu?

Kızlar ısrarla pirinç makarna yo deniliyor şimdiye kadar 3 diyetisyene gittim ve hep araştırdım neden beslenme uzmanları 1 dilim ekmek yerine 2 kaşık makarna yada pilav yiyebilirsiniz diyorlar ozaman yada eğer amacımız sağlıklı bir yaşam standartı yaratmaksa hayatımızın sonuna kadar dolmayı pirinçsiz yapıcam makarna pilavı koklayarak mı geçireceğiz ömrümüzü abartı olmamak koşulu ile herşeyden tadabilmek değilmidir sağlıklı yaşam???

turşu suyu olmaz dimi canım ?

bende öyle yapıyorum ama tamamen yağsız değil ya o kafama takılmıştı...
birde birşey soracağım hamburger köftesi ve tavuk döner yeniyormu?

canım ikisinide yedim ben hiç yağsız ama inan hiçbiri normak tavuk göğsü kadar tok tutmuyo(

sağol canım bekliycem..
tavuğu yağsız nasıl soteleyeceğim birde ben tavuğun göğüs kısmını yiyemiyorum çok yavan oluyor midem kalkıyor tavuk döner yesem olmazmı acaba?

Son düzenleme:

Katılıyorum sana. Azda olsa yenmeli diye düşünüyorum bende çünkü diyeti bıraktığımız zaman illaki yiyeceğiz bunlardan ve vücut unuttuğu için bu yiyecekleri sıkıntı çekicez.

Çok teşekkür ederim canım

sağol canım bekliycem..
tavuğu yağsız nasıl soteleyeceğim birde ben tavuğun göğüs kısmını yiyemiyorum çok yavan oluyor midem kalkıyor tavuk döner yesem olmazmı acaba?

günde 2 tatlı kaşığı z.yağ kulanabilirsin..ama fazlasını vermiyo...turşu suyuda olmaz heralde bilmiyorum..kitapta yazmıyo..dmek ki fransızlar turşu suyu içmiyolar.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…