Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım çok az iç bişey olmaz, çay kahve hiç içmiyormusun oda geçer süte, ben oğluma içiriyorum haftada bir falan kalbi güçlendiriyormuş çok faydalı yeşil çay

Canım neden içmiyorsun ki, bebekle mi ilgili ?

bizim kalbimiz için çok faydalı ama bebekler kalplerinde bir delikle doğarlarmış ..bu delik 1-1,5 yaşında kapanırmış ve yeşilçay o deliğin kapanmasını engellermiş....o yüzden içmiyorum...evet kahve içiyorum ama kafeinsiz kullanıyorum..o da canım çok isterse..
Selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm çok özledim siziiii:)))

hoşgeldin..bizde seni özledik tatlım..

kaptanım ya ben senin adını unuttum... çok özür...evet hamileykende hiç içmedim...doğumdan sonra da diyet yapamıyorum bari yeşil çay içyim diyince de bunu öğrendim...

Kızlar eskilere bir göz attım şöyle sanırsam hafta sonu pekçoğumuz coşmuşuzAma artık camaya kadar silkelenip kendimize geliyoruuuuuuuuuuzzzz haydi kızlarrr bol SU bol YEŞİLÇAY;bol SPOR cumaya hepimiz 0.1 de olsa verelim inşallah ama VERELLLİİİİMMM

anneciğinin yanına gitmek yaramış sana maşallah...pek neşelisin..evet inşallah hepimiz az da olsa kilo verebiliriz

Son düzenleme:

kuuzum ya coştu hatun sabah öğlene şunu yayalım diyo öğlenden akşama bişey düşünüyo mutfakla kanki oldu aniciiiiiiiiiiiiiiiiim bitanem benim bende annemle alışverişe çıktım çaktırmadan beğendiği bütün giysileri aldııımmm çok mutlu olduuuu:)))))

anneciğinin yanına gitmek yaramış sana maşallah...pek neşelisin..evet inşallah hepimiz az da olsa kilo verebiliriz

talım hemde nasıl yadıııııııııııııııııııııııııı:))))bide bir motive oldum herkes çok zayıflamışsın dedi hu hu huuuuu ağzım kulaklarımdaydıı:)))

kızlar unutmadan hemn söyliyim yeşil çayın bergamot aromalısı var çay gibi kokusu ben bayılıyorum tavsiye edderim:)

kaptancım..kardeş takım uygulaması başlamış tekrar...paylaşım alanına bir bak istersen...ona göre ufak ufak olarlada muhabbeti kuralım derim ben:))

Kızlar benim tansiyonum ya da şekerim düşüyo ya
Hep aynı sorunla karşılaşıyorum ne zaman yediğimi kıssam, şu anda da bişeyler oldu başım dönüyo, eve gitmeme de daha var ufff

Arkadaşlar biz şeker kaptanımla düşündük,taşındık bi karar aldık.
Bundan sonra her hafta haftanın çalışkan,tembel ve sporcu üyesini seçicez.
Şöyle ki;
O hafta en çok kiloyu veren üye ''Haftanın Çalışkan Üyesi''
En az kilo veren ''Haftanın Tembel Üyesi''
En fazla spor yapan ''Haftanın Sporcu Üyesi'' seçilecek.
Cuma akşamları benim tarafımdan yazılacak sayfaya.
Önerileriniz varsa söyleyin eklemede yapabiliriz.
Bunların bizi motive edeceğini düşündük biz umarım yararlı olur hepimize

Son düzenleme:
Bana ne zaman diycekler çok zayıflamışsın diye merak ediyorum, çok uzun zamandır hiç duymadım bu lafı:)

tatlıııımmm inşallah en kısa zamanda derleeeeeerrr inşalllah spora mutlaka zaman ayırmanı tavsiye ederim tatlım kilo olarak gitmesede çoooooooooooooooook işe yarıyor incelmede

Kızlar benim tansiyonum ya da şekerim düşüyo ya
Hep aynı sorunla karşılaşıyorum ne zaman yediğimi kıssam, şu anda da bişeyler oldu başım dönüyo, eve gitmeme de daha var ufff

tatlım yanında ceviz yada fındık türü şeyler bulundurup arada at istersen ağzına bende çooook işe yaradı

Motive açısından mükemmel bence:)))

kaptancım..kardeş takım uygulaması başlamış tekrar...paylaşım alanına bir bak istersen...ona göre ufak ufak olarlada muhabbeti kuralım derim ben:))

Ahhhaaa biri bizdenmi bahsettiiii

9. Takımdan slmlarrr yeni kardeş takım uygulamasında sizi sectık 8. takııımmmmm Bundan sonra daha sık ve daha cok gorusucezzzzz

Bizim takımda dokuluyor yenıden bı toprlamam lazım takımımızı

Hoşgeldiinn :)
Evet evet daha sık görüşelim bundan sonra. Bende bugün uğrayacaktım hatta size ama pek fırsat bulamadım.
Artık bi ara gelir bi yeşil çayınızı içerim

Bu fıkrınızı kardes takım olarak araklıyoruzz kızlarrr FİRİNİZE SAĞLIK TATLIMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…