canım çok az iç bişey olmaz, çay kahve hiç içmiyormusun oda geçer süte, ben oğluma içiriyorum haftada bir falan kalbi güçlendiriyormuş çok faydalı yeşil çay
Canım neden içmiyorsun ki, bebekle mi ilgili ?
Selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm çok özledim siziiii:)))
pembeev yeşil çay özellikle hamilelikte bebeğin kalp atışlarını durdurabilir, şulede bebeği küçük olduğu için korkuyordur içmeye
zeynep hoşgeldin canım, özledik seni, ne mamalar yapmış anneciğin, sen ne hediye götürdün bakalım
Kızlar eskilere bir göz attım şöyle sanırsam hafta sonu pekçoğumuz coşmuşuzAma artık camaya kadar silkelenip kendimize geliyoruuuuuuuuuuzzzz haydi kızlarrr bol SU bol YEŞİLÇAY;bol SPOR cumaya hepimiz 0.1 de olsa verelim inşallah ama VERELLLİİİİMMM
pembeev yeşil çay özellikle hamilelikte bebeğin kalp atışlarını durdurabilir, şulede bebeği küçük olduğu için korkuyordur içmeye
zeynep hoşgeldin canım, özledik seni, ne mamalar yapmış anneciğin, sen ne hediye götürdün bakalım
anneciğinin yanına gitmek yaramış sana maşallah...pek neşelisin.. evet inşallah hepimiz az da olsa kilo verebiliriz
kızlar unutmadan hemn söyliyim yeşil çayın bergamot aromalısı var çay gibi kokusu ben bayılıyorum tavsiye edderim:)
talım hemde nasıl yadıııııııııııııııııııııııııı:))))bide bir motive oldum herkes çok zayıflamışsın dedi hu hu huuuuu ağzım kulaklarımdaydıı:)))
Bana ne zaman diycekler çok zayıflamışsın diye merak ediyorum, çok uzun zamandır hiç duymadım bu lafı:)
Hoşgeldin canımm. Bu neşen hep sürer inşallahh
Kızlar benim tansiyonum ya da şekerim düşüyo ya
Hep aynı sorunla karşılaşıyorum ne zaman yediğimi kıssam, şu anda da bişeyler oldu başım dönüyo, eve gitmeme de daha var ufff
Arkadaşlar biz şeker kaptanımla düşündük,taşındık bi karar aldık.
Bundan sonra her hafta haftanın çalışkan,tembel ve sporcu üyesini seçicez.
Şöyle ki;
O hafta en çok kiloyu veren üye ''Haftanın Çalışkan Üyesi''
En az kilo veren ''Haftanın Tembel Üyesi''
En fazla spor yapan ''Haftanın Sporcu Üyesi'' seçilecek.
Cuma akşamları benim tarafımdan yazılacak sayfaya.
Önerileriniz varsa söyleyin eklemede yapabiliriz.
Bunların bizi motive edeceğini düşündük biz umarım yararlı olur hepimize
kaptancım..kardeş takım uygulaması başlamış tekrar...paylaşım alanına bir bak istersen...ona göre ufak ufak olarlada muhabbeti kuralım derim ben:))
Ahhhaaa biri bizdenmi bahsettiiii
9. Takımdan slmlarrr yeni kardeş takım uygulamasında sizi sectık 8. takııımmmmmBundan sonra daha sık ve daha cok gorusucezzzzz
Bizim takımda dokuluyor yenıden bı toprlamam lazım takımımızı
Arkadaşlar biz şeker kaptanımla düşündük,taşındık bi karar aldık.
Bundan sonra her hafta haftanın çalışkan,tembel ve sporcu üyesini seçicez.
Şöyle ki;
O hafta en çok kiloyu veren üye ''Haftanın Çalışkan Üyesi''
En az kilo veren ''Haftanın Tembel Üyesi''
En fazla spor yapan ''Haftanın Sporcu Üyesi'' seçilecek.
Cuma akşamları benim tarafımdan yazılacak sayfaya.
Önerileriniz varsa söyleyin eklemede yapabiliriz.
Bunların bizi motive edeceğini düşündük biz umarım yararlı olur hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?