Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

8 haziran mesaj sayımı
yilike 5+ :125:
umutlayasasen 5+
allmost 5+
Edaa00 0
eloisee 0
papatya89 1 :44:
izmirli82 5
hani burda ben yokum amaa
akrepcim sana nasıl teşekkür etsek bilemiyorum 1 hafta sonra kaptanımız dönecek gibi o zamana kadar birlikte yapalım
sana tezahürat yolluyorum :124: akrep!! :124: akrep!!!!! :124: 3 kilo verecek!! :124:
evet evet 3 kilo verecek

taraftarım sen çok yaşaa:119:

pardon hemen düzeltiyorum
8 haziran mesaj sayımı
misafir kaptanımız akrep33 5+
yilike 5+ :125:
umutlayasasen 5+
allmost 5+
Edaa00 0
eloisee 0
papatya89 1 :44:
izmirli82 5

vayyy adamımsın bundan sonra
hadi bitane kusur bulun menüde yok kesinlikle yok
seni ayakta alkışlıyorum kuşum budur işte budur
takibindeyim

tesekkur ederim canimcim
ayrica takimimiza sahip ciktigin icinde cook tesekkurler aslinda ben kaptanlik yapabilirim okul bitti evdeyim artik ama cesaret edemiyorum buyuk sorumluluk ...

kizlar bisey soracagim kilo verdikce yani inceldikce gogus olcusude inermi benim hedef olculerim varda gogus olcusunde tereddut ettim aklima takildi

kizlar bisey soracagim kilo verdikce yani inceldikce gogus olcusude inermi benim hedef olculerim varda gogus olcusunde tereddut ettim aklima takildi

İner tabiiki canım.

Bu arada bugün kimse uğramamış yine takıma. Bu şekilde gitmez kızlar bu takım biran önce toparlanmanız lazım.

bugünkü menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
2 zeytin
şekersiz çay
salatalık
öğlen:1 dilim ekmek
ton balığı
1 dilim baklava
akşam:yarım tabak yeşil mercimek
1 kaşık korfa yemeği (naneli haşlama patatesin içinde kızarmış biber)
manco (közlenmiş patlıcan-kırmızı biber salatası)
1 dilim ekmek
2 lt su,1 kupa yeşil çay,leslie ile 3 mil

Son düzenleme:
sonuna kadar haklisin layline kimseyi bekleyecek durumda ddegiliz biran once kaptan secimi yapmali yeni uyeler alip takimi bastsn yaratmaliyiz

Tatlım yaaaaa ekmekler fazla olmuş üzerine birde baklava yemişsin. Ayrıca diyette patates önermiyoruz daha doğrusu mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz. Bunların haricinde güzel olmuş menü afiyet olsun.

sonuna kadar haklisin layline kimseyi bekleyecek durumda ddegiliz biran once kaptan secimi yapmali yeni uyeler alip takimi bastsn yaratmaliyiz

Bencede kaç gündür sadece ikiniz burdasınız. İkinizden birisi kaptan birisi yardımcı olsun. Biran önce yeni üyelerle takımı toparlayın. Yoksa siz zor durumda kalacaksınız. Bütün motivasyonununz düşecek. Sizi düşünmeyen insanları siz neden düşünüyorsunuz anlamıyorum. Çağırdığınız üyelerede kuralları mutlaka uygulayacaksınız. Takım ancak öyle toparlanır. Arada bir bizim takıma uğrayın bakalım bizdeki durum sizi nasıl etkileyecek.

Kızlar benim ismim Ebru. Böyle nicklerle hitap etmek hoşuma gitmiyor. Bende sizin isimlerinizi öğrensem güzel olacak.

Daha öncede söylediğim gibi Allmost canım senin verilecek çok az kilon kalmış. Eğer şuan kabul edersen kaptan sen ol, yilike yardımcın olsun. Mezun olacağın zamanda yilike ye devredersin kaptanlığı. Böylesi en mantıklı olanı. Biran öncce yeni üyeler çağırmaya başlayın. Ben her konuda yanınızdayım.

tamamdir ebrucum bende zeynep memnun oldum:)
ben kabul ediyorum canimcim tamamdir hemen ise koyulalim kaptanda olurum yardimcida ..
Ebrucum benim hedef kilom 53 ilk hedefim 55 yani buradayim uzun sure:))

ben kabul ediyorum canimcim tamamdir hemen ise koyulalim kaptanda olurum yardimcida ..

Tamam o zaman canım. Memnun oldum yeniden. Kaptan sensin o zaman hayırlı uğurlu olsun. Şuandan sonra gözün yarışmaya katılmak isteyenlerin topiğinde olsun. Bu hafta yeni üyeler buluruz takıma. İnşallah yakın zamanda herşey yoluna girecek.

selam kızlaaar işte menüüümm;
SABAH:
1 nektarin

ÖĞLE:
tavuk
pilav
yoğurt

AKŞAM:
aşure
elma
ARA:ceviz

SPOR:bugün en az 3 saat yürüdüm:))

akrepcim sana nasıl teşekkür etsek bilemiyorum 1 hafta sonra kaptanımız dönecek gibi o zamana kadar birlikte yapalım
sana tezahürat yolluyorum :124: akrep!! :124: akrep!!!!! :124: 3 kilo verecek!! :124:

bendendeee hap yanımızda olduğun ve bize destek verdiğin için alkışlıyorum akrepçiiim seni

İyi aksamlar kizlar.Telefondan yaziyorum o yüzden sadece menümü bildiriyorum.

sabah
3/4 simit
domates
peynir
cay

Ögle
salatalik
yogurt

aksam
2 köfte
salata
1 dilim ekmek

su 1.5 lt

canımcım yöresel yemeklerle dolu mikemmel bi menü olmuş tatlıııım amaaaa baklava olmayaymış iyiymiş tabi

zeynepçiiiiim teşekkürler yeniden herşey çok güzel olsun inşalllah tatlııım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…