Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menumu yaziyorum
Sabah
2 yumurtayla yagsiz menemen
1dilim cavdar ekmegi
Portakal suyu

Ara
5 erik
3 kayisi

Ogle
İzgara balik
Salata

Ara
Findik
badem
Bi hurma

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Yogurt

3litre su
2soda
2 kupa yesil cay
Aksam 6 dan sonra yemek yok kuralima bugunde uydum

1 saat 20 dakika aletli spor

9 haziran mesaj sayımı
akrep33 5+
yilike 5+
umutlayasasen 5+
allmost 5+
Edaa00 0
eloisee 0
papatya89 1 :44:
izmirli82 1 :44:

ben 4 gün saydım allmostum bundan sonrası sizde kaptanlığın hayırlı olsun

tesekkur ederim tatlim..
birlikte hareket edelim olurmu..
Yarin bi liste hazirlayacagim kurallar icin..
birlikte hareket edelim.
Simdilik iyi geceler .

Son düzenleme:

maşallah

herkese kocaman günaydıınnn yeni bir haftaya yeni kurallarla başlıyoruz bugün çok kişinin gireceğini tahmin etmiyorum ama umarım bütün takım uğrar..

öncelikle uzun süredir gelmeyenleri takımın dışına alıyorum yeni üyeler alacağım takımı canlandırmak için bu şart
eğer eski üyelerden gelen olursa onlara bir haftalık deneme süresi vereceğim düzenli paylaşım olursa yeniden üyeliğe alacağım
yeni kuralları birazdan paylaşacağım önce üye toplamam gerek

öncelikle ...

cimcime81 diskalifiye
pembeev diskalifiye
açalya diskalifiye
geçecek diskalifiye
eda diskalifiye
şekerkızcandy diskalifiye
eloiis birgün süre..

üzgünüm kızlar ama böyle daha fazla gitmezdi ...
gelenler olursa bir haftalık deneme süresinden sonra eğer düzenli paylaşım yaparlarsa gruba yeniden katılım yapabilecekler..

Son düzenleme:
öncelikle şunu söylemek istiyorum
yeni kurallara mutlaka uyulacak yoksa görüyoruz ne duruma gelindiğini..

günde enaz 5 mesaj ..
menü paylaşımı..
enaz 3 arkadaşının menüsüne yorum..
enaz 2 litre su..
2 kupa yeşil çay..
hergün yarımsaat spor (yuruyus,hareket vs vs )

Son düzenleme:
düzeltme yapıyorum..

şekerkızcandy
geçecek
ve cimcime geri dönmek üzere ayrıldı ..

geldiklerinde takıma dahil olacaklar..

selam kızlar
bu kurallar iyi oldu yoksa ben zor toparlardım
hatta bu sabah 8 buçukta kalkıp yürüyüş yaptım hava sıcak olunca acayip terledim

düzeltme yapıyorum..

şekerkızcandy
geçecek
ve cimcime geri dönmek üzere ayrıldı ..

geldiklerinde takıma dahil olacaklar..

Bende tam bunu söyleyecektim. İzinli olanları diskalifiye etme diyecektim. Bu hafta bildirim yapmayan arkadaşlarıda uyar. Çünki bildirim yapmamakta bir diskalifiye nedeni.

Bu haftaki listenizi tekrar buraya bir yazarmısın Zeynep'çim.

Diskalifiye edersen Zeynep'çim bu arkadaşları birdaha asla yarışamazlar. O nedenle çünki haberleri yok bu olaylardan izinli olarak ayırırsın hepsini daha sonra dönmek isterlerse yeni üyeymiş gibi işlem yaparsın. O zaman sorun çıkmaz. Ama diskalifiye edersen birdaha sizin takım dahil hiç bir takımda yarışamazlar.

Kurallar çok güzel. Umarım hepisine bütün arkadaşlar uyar. Özellikle size en baştada dediğim gibi paylaşım çok önemli. Motivasyonun büyük çoğunluğu paylaşımla kazanılıyor. Zeynep'cim sen ve Yilike arada bir bizim takıma uğramanızı tavsiye ediyorum. Burası boş olduğu zamanlarda özellikle bizim takım size örnek olsun arada bir uğrayın lütfen. O zaman farkı anlayacaksınız

selam kızlar
bu kurallar iyi oldu yoksa ben zor toparlardım
hatta bu sabah 8 buçukta kalkıp yürüyüş yaptım hava sıcak olunca acayip terledim

Motivasyon için şart canım zaten bunlar. Güzel olmuş sporun. Bu arada ben senin ismini bilmiyorum?

tamam ebrucum doğru söylüyorsun izinli yazıyorum listeyi yeniden yapıyorum ..

yani geldiklerinde yeni üyeymiş gibi işlem yapılacak bir hafta deneme süresi eğer düzenli paylaşım olursa listeye girecekler..
doğru dimi canım?
birde hiçbirşey söylemeden uzun süre uğramayanlara damı izinli yazacağım yani mazeret bildirmeden uğramayanlar ?

melike ben ebru'cum unutmuşum söylemeyi sizin topiğin maşallahı var seve seve gelirim

Memnun oldum canım. Bekliyorum her zaman kapımız açık sizlere

En son haftaki listeni ekle buraya beraber anlatayım ben sana. Uzun süre habersiz ve izinsiz gelmeyenleri diskalifiye et canım. Onlar zaten belliki bırakmışlar bu işi. İnsanların sorumluluk sahibi olmaları çok önemli. Üyeleri listeye alırken bunada dikkat et lütfen. Vay şu gün gelemem bugün gelemem şunu yapamam diyen olursa listeye hiç eklemeden gönderirsin gider. Artık güzel bir takım istiyorum sizden. İnşallahta öyle olacak. Yeterki kararlı olun pes etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…