*** 8. Takım 260. Etap Sonuçları ***
yilike ( 77.4 / 77.0 / 0.4/ %0.52)
umutlayasasen (68.5 / / / ) bildirim yapmadı
allmost (58 / 57.4 / 0.6 / %1.03)
Edaa00 (74.8 / / / / ) bildirim yapmadı
eloisee ( 55.8/ / / / )bildirim yapmadı
papatya89 ( 58.5 / / / / )bildirim yapmadı
8. TAKIM ORTALAMASI: %0.26
bu liste dimi canım?
EVet canım. Mesela umutlayasasen bildirim yapmadı ama akşamına geldi? Sor bir bakalım neden gelip bildirim yapmamış? Uyarınıda yap. Bu hafta kurallara uymayıp yine aynı şekilde devam ederse önce kendini toparlaması için izinli yazarsın sonrasında yine bu şekil devam ederse çıkartırsın takımdan.
Diğerleride geldikçe sorarsın neden gelmediklerini? Bu hafta gelmeyenleride izinli yazarsın?
Keşke bu hafta gelmeyenleri izinli yazsaydık. Çünki haftayada ortalamanızı birşekilde etkileyecekler. Biran önce yeni üye çağırıp toparlamamız lazım. Ama ben inanıyorum ki bu takım eskisindende daha iyi olacak.
Siz gerçi arada halletmişsiniz konuyu, mesajım biraz geç kaldı sanırım
yoo hayır çok teşekkürler yardımın için faydası oldu yazdıklarının ama ben galiba yapamayacağım bu işi
İstersen bu hafat dene, sonuçta denemeden bilemezsin. Seni anlayabiliyorum, listeler hazırlamak ayrı dert, insanları teşvik etmek ayrı... Ama takımı yeniden canlandırınca da o keyif paha biçilemezBen takıma katılalı 2 hafta olmuştu, takım kaptanımız haber vermeden, yardım da istemeden bizim listeyi cuma paylaşmadı. (işleri varmış..) Çıktı geldi takım kaptanlığını bırakıyorum dedi. Nedensiz yere liste yayınlamayan takım kapanmalı kurala göre. Zaten 2 hafta listeye dahil olmak için beklemiştim, bir de onca paylaşımdan sonra 1 kişinin işleri yüzünden takımın kapanmasına göz yummak istemedim. Paylaşım alanında geriye dönük mesajlarda da görebilirsin bu durumu. Eskilere güle güle, izinli diskalifiye dedim. Yeniler katıldı filan. Şimdi 12 kişilik bir takım değiliz elbet ama az kişiyle de ilerliyoruz. Ama ne yalan söyleyeyim gönlüm ister ki senin gibi azimli, ısrarlı ve emek vermeye çabalayan takım arkadaşlarım olsun. Ama Ebru o noktada takımların kapanmasından ziyade üye olmak isteyen olunca takımın tekrar açılmasının daha zor olduğunu hatırlattı. Bence bu hafta sen de bir dene, bak ben de elimden geldiğince yardımcı olurum. Ebru zaten hep burda. Yapamayacak olursan ölmedik ya başka bir yol bulunur
süpersin canım ama ben kendimde o cesareti bulamıyorum aslında vardı ama uçtu gitti yani baksana bi kişi bile yok dahil olmak isteyende yok bekleyeceğim onada benim gücüm yok ..
önümde hazır takım olsa seve seve yaparım ama bi tek kişi yokken ..
bu sıcakta net başında milletin keyfini beklemek gerçekten sabır işi o da bende kalmadı açıkçası..
bu takıma girdiğimden beri bu tür sorunlar devam ediyor ben istikrarlı bir takım istiyorum..
dediğim gibi ilk zamanlar olsa hiç tereddüt etmezdim ama şimdi hevesimde kaçtı ...
motivemde düşmeden başka takımda devam etmek istiyorum..
ama sen en iyisini yapmışsın helal olsun:)
Merhaba ben 6. takımın kaptanıyım, duydum ki yarıma ihtiyaç varmış, koştum geldimZaten toparlamışsınız herşeyi ama ben de ufak bir hatırlatma yapmak istedim. Geriye dönük 3 haftanın listesini inceledim:
*** 8. Takım 260. Etap Sonuçları *** 10.
yilike ( 77.4 / 77.0 / 0.4/ %0.52)
umutlayasasen (68.5 / / / ) bildirim yapmadı
allmost (58 / 57.4 / 0.6 / %1.03)
Edaa00 (74.8 / / / / ) bildirim yapmadı
eloisee ( 55.8/ / / / )bildirim yapmadı
papatya89 ( 58.5 / / / / )bildirim yapmadı
8. TAKIM ORTALAMASI: %0.26
*** 8. Takım 259. Etap Sonuçları *** Etap 3. sü
şekerkızcandy (78,5) İzinli
yilike ( 77.3 / 77.4 / 0.1/ -0.13)
gececek (78.4) İzinli
cimcime81(107) İzinli
umutlayasasen ( 69 / 68.5 / 0.5 /% 0,73)
allmost (58 / 58 / 0 / %0)
Edaa00 ( 74.8 / 74.8 / 0 / %0)
eloisee (56.7 / 55.8 / 0.9/ %1.9)
papatya89 ( 58.5 / 57 / 1,5 / %2.57)
8.Takımın Ortalaması: %0.57
**8. takım 258. etap** Etap 5. si
şekerkızcandy ( 78,8 / 78,5 / 0,30 / % 0,38 )
yilike (77,8 / 77,3 / 0,50 / %64 )
gececek (78,9 / 78,40 /0,50 / % 0,63 )
cimcime81 (107,0 / 107,0 / 0 / % 0 )
umutlayasasen (69,0 / 69,0 /0 / % 0 )
allmost (59,2 / 58 / 1,2 /% 2,03 )
edaa00( 74,8 ) izinli
eloisee (56,7 / 56,7 / 0 / %0 )
papatya89(58,5/ 58,5/ 0/ %0 )
8.Takim ortalaması: %0,41
SONUÇ:şekerkızcandy zaten 259. etapta izinli yazılmış, tekrar diskalifiye demenize gerek yok, listeye dahil etmeyeceksiniz
cimcime81 de 259. etapta izinli yazılmış, diskalifiye demene gerek yok
pembeev zaten hiç takıımda olmamış anladığım kadarıyla, listeye de ekleme hiç
açalya 257. etapta zaten diskalifiye edilmiş
geçecek 259. etapta izinli yazılmış, diskalifiye demene gerek yok
eda sadece bildirim yapmadı diye gözüküyor, bu hafta onu ya izinli yazacaksın ya da diskalifiye (listede adı mutlaka olmalı)
eloisee de sadece bildirim yapmadı diye gözüküyor, bu hafta onu ya izinli yazacaksın ya da diskalifiye (listede adı mutlaka olmalı)
umutlayasen de sadece bildirim yapmadı diye gözüküyor, bu hafta onu ya izinli yazacaksın ya da diskalifiye (listede adı mutlaka olmalı)
papatya 89 da sadece bildirim yapmadı diye gözüküyor, bu hafta onu ya izinli yazacaksın ya da diskalifiye (listede adı mutlaka olmalı) eğer bildirim de bulunan olursa izinli yazmana gerek yok
Siz gerçi arada halletmişsiniz konuyu, mesajım biraz geç kaldı sanırım
İstersen bu hafat dene, sonuçta denemeden bilemezsin. Seni anlayabiliyorum, listeler hazırlamak ayrı dert, insanları teşvik etmek ayrı... Ama takımı yeniden canlandırınca da o keyif paha biçilemezBen takıma katılalı 2 hafta olmuştu, takım kaptanımız haber vermeden, yardım da istemeden bizim listeyi cuma paylaşmadı. (işleri varmış..) Çıktı geldi takım kaptanlığını bırakıyorum dedi. Nedensiz yere liste yayınlamayan takım kapanmalı kurala göre. Zaten 2 hafta listeye dahil olmak için beklemiştim, bir de onca paylaşımdan sonra 1 kişinin işleri yüzünden takımın kapanmasına göz yummak istemedim. Paylaşım alanında geriye dönük mesajlarda da görebilirsin bu durumu. Eskilere güle güle, izinli diskalifiye dedim. Yeniler katıldı filan. Şimdi 12 kişilik bir takım değiliz elbet ama az kişiyle de ilerliyoruz. Ama ne yalan söyleyeyim gönlüm ister ki senin gibi azimli, ısrarlı ve emek vermeye çabalayan takım arkadaşlarım olsun. Ama Ebru o noktada takımların kapanmasından ziyade üye olmak isteyen olunca takımın tekrar açılmasının daha zor olduğunu hatırlattı. Bence bu hafta sen de bir dene, bak ben de elimden geldiğince yardımcı olurum. Ebru zaten hep burda. Yapamayacak olursan ölmedik ya başka bir yol bulunur
bende artık pes ediyorum iyi tamam takımlar kapatılmasın kapanınca açılması daha zor diye düşününce haklısınız ama şu duruma bir bakın
kendisi için birşeyler yapmak istemeyene ben yardım edemem
kapanmasın diye elimden geleni yaptım artık transfer olmak istiyorum
Takımda almost, yilike, şekerkızcandy, papatya, umutlayasasen ve izmirli82 bence takımın devam etmesi için yeterli, bizim takım da sadece 6 kişiden oluşuyor. Yanlış mıyım?
İnanmazsınız oturdum şimdi sayfalarca geriye dönüp eski mesajlarınızı okudum. Zaten Eda'nın geri gelme durumu varmış, şekerkızcandy haftaya bilgisayarım gelecek ve burdayım demiş, umutlayasasen zaten az çok giriyor, izmirli 82 de mesaj yazmış... Ya gören de takımda in cin top oynuyor zanneder. Gidin bakın 6.takımda kimse yok, son mesaj benim. Nedeni haftasonu olması. Ama gel pazartesi işler değişiyor. Hatta bazen ben giremiyorum arkadaşlar oluyor... Tabi ki dilediğinizi yapmakta özgürsünüz. Ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım demenin de alemi yok. Neyse uzatmanın da alemi yok, herkese başarılar arkadaşlar. Yardım isterseniz burdayız, bırakırsanız da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?