Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

takım için birşeyler yaptım çünkü ben tek başıma kilo veremiyorum eminim sizde veremiyorsunuz kızlar o yüzden buraya ihtiyacımız var.ebru bugün ne bileyim birden öyle sinirlerim bozuldu allmost da gideceğim deyince tek kaldım sandım ama şekerkızcandy'nin 1 hafta sonra geleceğini unutmuştum hem haftasonu o yüzden gelememiş olabilirsiniz.ebru ve aydogdugul haklısınız birbirimize kızarak olmaz zaten diyet yapmak zor bizde zorlaştırmayalım

şekerkızcandy gelene kadar menü ve sporlarınızı takip edeceğim tekrardan yazıyorum kuralları:

-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj

gerçekten bunları takip edeceğim kızlar işe yarayacak ve cuma günü kimler uymuş diye bir liste oluşturacağım
herkese sağlıklı kilo vermeler

Son düzenleme:

süpersin canımcımm

süpersin canımcımm

Haaa şöyle Melike'ciğim pes etmek en kolay yoldur. Önemli olan böyle zorlukların üstesinden gelmektir. Tek başına bile olsa yılmayacaksın, pesetmeyeceksin. Kaç kişi var arkanızda hala farkında değilsiniz. Bu şekilde yardım alan tek takım sizsiniz. Aydoğdugül söyledi yaaa 6. takım yüzüstü ortada kaldı. Kaptan cuma listesini paylaşmadı ve kimseyede paylaşın demedi. Hatırlarsan iki hafta önce liste yapma sırası sizdeydi ve ben geldim yardım ettim. Emin ol başka hiç bir takım böyle yardım almamıştır. Biz değer veriyorsak eğer bu takıma aynı değeri sizinde vermeniz lazım. Haksız mıyım?

transfer olmuyorum melikecim..
kaptan sensin herzaman yardıma hazırım ben bu takımdan mezun olacağım birkaç hafta dereceye giremeyebiliriz ama bireyseller ne güne duruyor dimi
ben bireysele çalışacağım takım düzelene kadar...
seni ve takımı bırakmıyorum kaptanım :)
hayırlı uğurlu olsun

menümü yazayım

sabah
kepekli tost
portakal suyu

ara
4 fındık
4 ceviz
4 badem

öğle
ıspanak
yoğurt

ara
bir kase erik

akşam
bir kase brokoli çorbası
ızgara tavuk
salata

akşam 6 dan sonra birşey yemek yok kuralına uyuluyor.
2kupa yeşil çay
3litre su
2 soda

lesliyle 5 mil
birsaat yürüyüş

bende senin gibi düşündüm bırakmıyorum inat ettim 8. takımdan mezun olacağım dedim zeynep de bırakmıyor
gazamız mübarek olsun :)

çok sevindim

örnek menü böyle olmalı menülerimiz takımım

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği,2 kaşık menemen,4 zeytin,peynir,1 bardak şekersiz çay

öğle:1 çiğköfte dürüm,tuzsuz ayran bugün kaptan olacağımı bilsem yemezdim

akşam:yok meyve yemeyi düşünüyorum

2 kupa yeşil çay, 1 saat yürüyüş, leslie ile 3 mil, 2 lt su

kendi adıma şu spor olayına bayıldıııımmm:)

Zeynepçim sen sordun kabul ederek cevap yazıyorum benim takım kaptanım SENSİN bu hafta bunu belirtmek isterim cuma günü karne vereceğimiz için sabah okula erken gittim ve kilo bildirim günü tatmamıyla çıkmış aklımdan benim hayatım sadece kk danoluşmuyor bitanem sorumluluklarım arrtı ve birkaçgün zaman ayıramadım incelersen forumdada katıldığım günden beri şu hafta dışında takımın en aktif üyelerindenim sadece bu hafta yoğundumZeynepçim

canım benim hiç de vicdanın sızlamasın akşam yememişsin e sporunda süper mükemmelsin tatlım

KAPTANCIIIIMMMM yeni görevin hayırlı olsun:)))İzmire gidene kadar 4 kilo vereceğim üç haftam var ve ben bu kiloyu birbirimize olan desteğimizle vereceğimize inanıyorum yeni takımımız çok daha güzel olacak inşallah bide BENİDE MEZUN OLMADAN GİTMEYEECEKLER LİSTESİNE EKLER MİSİN:))))

tamam canım cesaretin için teşekkürler benim okulum bitti artık daha çok destekçin olacağım

benimde bu hafta bitecek okulum bolca vaktim olacak desteğin için çok sağol
listeye seni de ekledim gitti :)
kurallarımıza aynen uyacağız ve cuma günü inanın farkedecek

menüm
SABAH:
2 DİLİM EKMEK
PEYNİR

ÖĞLE:
BİRAZCIK KISIR
2MERCİMEK KÖFTESİ
SOĞUK MEZEMSİ SALATA

AKŞAM:
2KABAK MÜCVER
4MİDYE
1 ELMA

SPOR:YAKLAŞIK 5-6SAAT GEZDİM BUGÜN

benimde bu hafta bitecek okulum bolca vaktim olacak desteğin için çok sağol
Listeye seni de ekledim gitti :)
kurallarımıza aynen uyacağız ve cuma günü inanın farkedecek

yarından itibaren hergün enaz 1saat spora başlıyorum tatlım eğer spor yapamazsam cezalandırılırsam çok daha motive olurum canım:)

menüm
SABAH:
2 DİLİM EKMEK
PEYNİR

ÖĞLE:
BİRAZCIK KISIR
2MERCİMEK KÖFTESİ
SOĞUK MEZEMSİ SALATA

AKŞAM:
2KABAK MÜCVER
4MİDYE
1 ELMA

SPOR:YAKLAŞIK 5-6SAAT GEZDİM BUGÜN
hafta sonu gezmesi sanırım afiyet olsun kararında yemişsin dışarıda olunca su,yeşil çay olmuyo haliyle sporunu kaydettim listeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…