Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bian panik oldum canım sağol ya...
birlikteysek sorun yok

evet şekerkızcandy kendi istemiş ayrılmayı motivasyonunu kaybetmiş çok uzun süre uzak kaldı buradan ...

Zeynep'çim listenin son hali bu canım. Cimcimenin kilosunun 2 ye değil 3 e bölünmesi gerekiyordu onu düzelttim. Ayrıca en son şekerkız izinli çıktığı için onu tekrar listeye yazmaya gerek yok onu çıkarttım listeden. Diğer iki arkadaşıda manevi kaptan sıfatıyla diskalifiye ediyorum. Çünki kurallarımıza göre en geç 11:30 a kadar bildirim yapmaları gerekiyordu. Artık beklemene gerek yok. Yukarıdaki listeyi paylaş canım paylaşım topiğinde.

bian panik oldum canım sağol ya...
birlikteysek sorun yok

evet şekerkızcandy kendi istemiş ayrılmayı motivasyonunu kaybetmiş çok uzun süre uzak kaldı buradan ...

tamam canım be o işi hallettim. Onu boş yere listeye alıp ortalamayı düşürmeye gerek yok. Faydaları yok bari zararları olmasın.

tamam yarın aksam yazarım teşekkürler.
melike memnun oldum bende elif
evet 6 kilo fazlam var:)

kolay gelsın sıze...

çok çok teşekkür ediyorum minnettarım sana

aklım burda kaldıydı ebru'cum çok çok teşekkür ederim öğreneceğim şeyler var sanırım daha
yalnız 3. kez bildirim yapmamak diskalifiye sebebi diye biliyordum :44: gerçi böyle olması işimize yarar haftaya da ortalama düşmemiş olacak
ben yine derse gittim akşama görüşrüz

çok çok teşekkür ediyorum minnettarım sana

Ne demek canım benim rica ederim. Vaktim çok kısıtlıydı bende onun için tereddüt ettim. Ama allahtan hem sizin takımda hem bizim takımda sorun çıkmadı.

Diskalifiye senin elinde canım. O sadece bir kural. Ve bu saat olmuş hala gelen giden bildirim yapan yok. Böyle sorumsuz insanlara şimdiye kadar şans verilmesi hataydı zaten. Bana kalsa ben geçen haftadan hepsini diskalifiye edecektim ama bu şanslarınıda iyi kullanamadılar. Kendileri bilirler.

misafirim vardı şimdi gittiler...ancak gelebldim...ebru kaptanım ...ellerine sağlık...diskalifiye olayına çok üzüldüm ama yapılacak en doğru şey olduğunu düşünüyorum...keşke düzenli gelebilselerdi....kuralar bundan sonra hepimiz için istisnasız geçerli olmalı bence de....sonuçta hepimiz bir amaç için burdayız....

izmirli canım 14 haziranın mesaj sayım listesi yok diskalifiye olanlar ayrılanlar olduğu için yeniden düzenledim kaydedin lütfen
mesaj sayım sırası
allmost 15-16 haziran
umutlayasasen 18-19 haziran
papatya89 20-21 haziran
brnkya 22-23 haziran
cimcime81 25-26 haziran
yilike 27-28 haziran

Son düzenleme:
Merhaba kizlar menumu yazayim
Sabah : 1dilim kepekli ekmek light peynir maydanoz salatalik
Öğlen : 1 dilim kepekli ekmek iki parça biftek,4-5 tane çilek
Akşam : ızgara levrek, çoban salatası
1.5 lt su ve 1 fincan yeşil çay
Sporumu yine yapamadım ama yine bugun cok yurudum.yarin spor da ekliycem

allmost: (57.4/56.4/1.0/%1.74)
brnkya: (68.0/66.0/2.0/%2.94)
cimcime81: (107/106.5/0.17/%0.16)
izmirli82: (69.5/67.7/1.8/%0.65)
papatya89: (58.5/56.5/2.0/%1.71)
umutlaysasen: (68.5/68.5/0/%0)
yilike: (77.0/77.2/-0.2/-%0.26)

zeynep sana birşey dememize gerek yok canım herşeyin bilincindesin sporunda menülerinde örnek olsun hepimize 56 olamadım diye üzülme vereceğine eminim
berna sende bu hafta çok güzel bir kilo verdin önümüzdeki hafta da böyle devam et bireyselde derece alacaksın gibi görünüyor yüzden şimdiden %2.94 maşallah
şule verdiğin kilo güzel hem de adetliyken 500 gr vermen çok iyi sen zaten takımdaydın birşey dememe gerek yok napacağını biliyorsun aynen devam
izmirli senin niye böyle oldu canım ya vücudun direniyor sanırım spor listeme de baktım sporun var adet olacak olabilir misin ya da vücudun direnç gösteriyordur pazartesi gidiyordunuz sanırım tatil dönüşü kaldığımız devam edeceğiz
dilek geçen hafta 1.5 kilo vermen çok iyi olmuş bu haftayla birleşince yüzden süper oldu hedefine az kaldı bırakmak yok devam
umutlayasasen adet mağduru arkadaşım her gün spor yapmışsın canım bende üzüldüm böyle olmasına ama haftaya çok vermiş olacağız eminim bu bizi yıldıramaz
kendime diyecek söz bulamıyorum az önce tartıldım ve 300 gr düşük 76.9 çıktım gerçekten çok sinir oldum kızlar kusura bakmayın ilk haftamdan böyle olmamalıydı bu hafta kendime rakip arıyorum benimle yarışa var mısınız kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak? :)

süpersin kaptancım...söyleyecek tek kelime bulamıyorum...sıkma canını haftaya çok iyi olacak eminim ben....sen bu enerjiyle hepimizi dal edersin dal

menümü yazayım ben hemencik:

sabah

1 poğça
1 br şekersiz çay

öğlen

1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

ara:

1 dilim kek yedim...(misafir vardı ya ondan şeettim)

akşam

z.yağlı barbunya yicem...

2 lt su içtim..içerim daha heralde...spor yapamadım ama evi temizledim 1.5 saattirde ayakta ütü yapıyorum....

50 kalori toz almak,70 kalori ütu yapmak,80 kalori yemek yapmak,90 kalori yerleri silmek canim..

50 kalori toz almak,70 kalori ütu yapmak,80 kalori yemek yapmak,90 kalori yerleri silmek canim..

bunlar saatlik değerleri sanırım...o zaman ütüden sağlam yakmışımdır...bu aradaki oğlanın peşinden koşmaları da sayarsak ben sporumu hakkıyla yapmışım

14 haziran mesaj sayım listesi

yilike 5+
Brnkya 5+
umutlayasasen 5+
İzmirli82 5+
eloisee 5
allmost 2
papatya89 0

Evde değildim canım,sayım yapıp yazdım az önce

Menün güzel,yarın daha çok spor yapar dengelersin

Bende öyle olsun istemezdim canım ama maalesefki aramızda sorumluluğunu bilmeyen arkadaşlar varmış. Geçen hafta ben burda açık açık söylediğim halde bu hafta yine aynısını yapıp bildirim yapmadılar. Demek ki hakettiler. Sen ben o yada öteki. Artık kurallar tam olarak uygulanıyor. Mazeretsiz bildirim yapmayan diskalifiye ediliyor. Çünki artık öyle bir devirdeyiz ki nerden baksan her yerde internet var. Sonuta 2 dk gelecek takıma ve kilo yazıp çıkacak. Evde yoksa komşuda var, komşuda yoksa internet cafe var. Yani bir şekilde internet hayatımızda var. Mazeret yok yani hastalık ve ölüm dışında. Bilmem anlatabildim mi?

Liste çok güzel olmuş Melike'ciğim. Örnek aldığın için teşekkür ederim. Çok yakında sizin takımda örnek takımlardan olacak inşallah.

Menün güzel olmuş canım ama su az olmuş. Artırman lazım suyu. Afiyet olsun.

Cıksss hiç olmamış listen. Hiç beğenmedim. Hele ki sabah ki poğaçayı hiç ama hiç beğenmedim. Bide üstüne kek yemiş hatun. Hadi bakalım kendine beğen bir ceza. Kahvaltı günün en önemli öğünü onu düzgün yapmazsan olmaz o iş.

14 haziran mesaj sayım listesi

yilike 5+
Brnkya 5+
umutlayasasen 5+
İzmirli82 5+
eloisee 5
allmost 2
papatya89 0

Kızlar mesaj sayılarını 5 + şeklinde yapmayın. Nasıl olsa artık bir listeniz var. Mesela ben bugün takımdan çıkarken sayacağım mesajlarımı. Şu my activite olan yerden çok kolay sayılıyor. Toplamda 10 mesaj yazmışım. Bugün listeyi kim yapıyor. İzmirli yapıyor. İzmirliye özel mesaj olarak göndereceğim 10 mesaj yazdım diye. İzmirlide ertesi gün herhangi bir zamanda liste düzenleyecek.

Cimcime : 15

allmost :12

papatya :42 şeklinde. Böylelikle kim daha aktif kim daha az paylaşım yapıyor ortaya çıkacak. Ne dersin Melike? Biz öyle yapıyoruz canım çokta güzel oluyor.

Yok canım ya adetim geçen hafta bitti daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…