Canım saat 16:30 a kadar vaktiniz var. Biraz daha bekle. Ben listenize bir göz atacağım. Benim mesaim 16:00 da bitiyor. Birde bugün aceleye gerek yok sonuç listelerini ben hazırlayacağım. Telaşlanma sakın ben yardım ederim sana.
İkinci kez bildirim yapmama gibi bişey yok zaten onları bu hafta diskalifiye edeceğiz. Bide şekerkız kendimi istedi ayrılmayı?
bian panik oldum canım sağol ya...
birlikteysek sorun yok
evet şekerkızcandy kendi istemiş ayrılmayı motivasyonunu kaybetmiş çok uzun süre uzak kaldı buradan ...
yarın akşam menünü yazarak başlarsın 2 hafta sonra listeye girersin soracağın birşey olursa her zaman yardımcı olurum
takımın kaptanı benim ismim melike
kaptan yardımcısı allmost canım gelince tanışırsınız
şimdiki kilon:64
hedefin:58 dimi canım?
Zeynep'çim listenin son hali bu canım. Cimcimenin kilosunun 2 ye değil 3 e bölünmesi gerekiyordu onu düzelttim. Ayrıca en son şekerkız izinli çıktığı için onu tekrar listeye yazmaya gerek yok onu çıkarttım listeden. Diğer iki arkadaşıda manevi kaptan sıfatıyla diskalifiye ediyorum. Çünki kurallarımıza göre en geç 11:30 a kadar bildirim yapmaları gerekiyordu. Artık beklemene gerek yok. Yukarıdaki listeyi paylaş canım paylaşım topiğinde.
çok çok teşekkür ediyorum minnettarım sana
aklım burda kaldıydı ebru'cum çok çok teşekkür ederim öğreneceğim şeyler var sanırım daha
yalnız 3. kez bildirim yapmamak diskalifiye sebebi diye biliyordum :44: gerçi böyle olması işimize yarar haftaya da ortalama düşmemiş olacak
ben yine derse gittim akşama görüşrüz
allmost: (57.4/56.4/1.0/%1.74)
brnkya: (68.0/66.0/2.0/%2.94)
cimcime81: (107/106.5/0.17/%0.16)
izmirli82: (69.5/67.7/1.8/%0.65)
papatya89: (58.5/56.5/2.0/%1.71)
umutlaysasen: (68.5/68.5/0/%0)
yilike: (77.0/77.2/-0.2/-%0.26)
zeynep sana birşey dememize gerek yok canım herşeyin bilincindesin sporunda menülerinde örnek olsun hepimize 56 olamadım diye üzülme vereceğine eminim
berna sende bu hafta çok güzel bir kilo verdin önümüzdeki hafta da böyle devam et bireyselde derece alacaksın gibi görünüyor yüzden şimdiden %2.94 maşallah
şule verdiğin kilo güzel hem de adetliyken 500 gr vermen çok iyisen zaten takımdaydın birşey dememe gerek yok napacağını biliyorsun aynen devam
izmirli senin niye böyle oldu canım ya vücudun direniyor sanırım spor listeme de baktım sporun var adet olacak olabilir misin ya da vücudun direnç gösteriyordur pazartesi gidiyordunuz sanırım tatil dönüşü kaldığımız devam edeceğiz
dilek geçen hafta 1.5 kilo vermen çok iyi olmuşbu haftayla birleşince yüzden süper oldu hedefine az kaldı bırakmak yok devam
umutlayasasen adet mağduru arkadaşım her gün spor yapmışsın canım bende üzüldüm böyle olmasına ama haftaya çok vermiş olacağız eminim bu bizi yıldıramaz
kendime diyecek söz bulamıyorum az önce tartıldım ve 300 gr düşük 76.9 çıktımgerçekten çok sinir oldum kızlar kusura bakmayın ilk haftamdan böyle olmamalıydı bu hafta kendime rakip arıyorum benimle yarışa var mısınız kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak? :)
menümü yazayım ben hemencik:
sabah
1 poğça
1 br şekersiz çay
öğlen
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
ara:
1 dilim kek yedim...(misafir vardı ya ondan şeettim)
akşam
z.yağlı barbunya yicem...
2 lt su içtim..içerim daha heralde...spor yapamadım ama evi temizledim 1.5 saattirde ayakta ütü yapıyorum....
50 kalori toz almak,70 kalori ütu yapmak,80 kalori yemek yapmak,90 kalori yerleri silmek canim..
izmirli canım 14 haziranın mesaj sayım listesi yok diskalifiye olanlar ayrılanlar olduğu için yeniden düzenledim kaydedin lütfen
mesaj sayım sırası
allmost 15-16 haziran
umutlayasasen 18-19 haziran
papatya89 20-21 haziran
brnkya 22-23 haziran
cimcime81 25-26 haziran
yilike 27-28 haziran
Merhaba kizlar menumu yazayim
Sabah : 1dilim kepekli ekmek light peynir maydanoz salatalik
Öğlen : 1 dilim kepekli ekmek iki parça biftek,4-5 tane çilek
Akşam : ızgara levrek, çoban salatası
1.5 lt su ve 1 fincan yeşil çay
Sporumu yine yapamadım ama yine bugun cok yurudum.yarin spor da ekliycem
misafirim vardı şimdi gittiler...ancak gelebldim...ebru kaptanım ...ellerine sağlık...diskalifiye olayına çok üzüldüm ama yapılacak en doğru şey olduğunu düşünüyorum...keşke düzenli gelebilselerdi....kuralar bundan sonra hepimiz için istisnasız geçerli olmalı bence de....sonuçta hepimiz bir amaç için burdayız....
izmirli canım 14 haziranın mesaj sayım listesi yok diskalifiye olanlar ayrılanlar olduğu için yeniden düzenledim kaydedin lütfen
mesaj sayım sırası
allmost 15-16 haziran
umutlayasasen 18-19 haziran
papatya89 20-21 haziran
brnkya 22-23 haziran
cimcime81 25-26 haziran
yilike 27-28 haziran
Merhaba kizlar menumu yazayim
Sabah : 1dilim kepekli ekmek light peynir maydanoz salatalik
Öğlen : 1 dilim kepekli ekmek iki parça biftek,4-5 tane çilek
Akşam : ızgara levrek, çoban salatası
1.5 lt su ve 1 fincan yeşil çay
Sporumu yine yapamadım ama yine bugun cok yurudum.yarin spor da ekliycem
menümü yazayım ben hemencik:
sabah
1 poğça
1 br şekersiz çay
öğlen
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
ara:
1 dilim kek yedim...(misafir vardı ya ondan şeettim)
akşam
z.yağlı barbunya yicem...
2 lt su içtim..içerim daha heralde...spor yapamadım ama evi temizledim 1.5 saattirde ayakta ütü yapıyorum....
14 haziran mesaj sayım listesi
yilike 5+
Brnkya 5+
umutlayasasen 5+
İzmirli82 5+
eloisee 5
allmost 2
papatya89 0
allmost: (57.4/56.4/1.0/%1.74)
brnkya: (68.0/66.0/2.0/%2.94)
cimcime81: (107/106.5/0.17/%0.16)
izmirli82: (69.5/67.7/1.8/%0.65)
papatya89: (58.5/56.5/2.0/%1.71)
umutlaysasen: (68.5/68.5/0/%0)
yilike: (77.0/77.2/-0.2/-%0.26)
zeynep sana birşey dememize gerek yok canım herşeyin bilincindesin sporunda menülerinde örnek olsun hepimize 56 olamadım diye üzülme vereceğine eminim
berna sende bu hafta çok güzel bir kilo verdin önümüzdeki hafta da böyle devam et bireyselde derece alacaksın gibi görünüyor yüzden şimdiden %2.94 maşallah
şule verdiğin kilo güzel hem de adetliyken 500 gr vermen çok iyisen zaten takımdaydın birşey dememe gerek yok napacağını biliyorsun aynen devam
izmirli senin niye böyle oldu canım ya vücudun direniyor sanırım spor listeme de baktım sporun var adet olacak olabilir misin ya da vücudun direnç gösteriyordur pazartesi gidiyordunuz sanırım tatil dönüşü kaldığımız devam edeceğiz
dilek geçen hafta 1.5 kilo vermen çok iyi olmuşbu haftayla birleşince yüzden süper oldu hedefine az kaldı bırakmak yok devam
umutlayasasen adet mağduru arkadaşım her gün spor yapmışsın canım bende üzüldüm böyle olmasına ama haftaya çok vermiş olacağız eminim bu bizi yıldıramaz
kendime diyecek söz bulamıyorum az önce tartıldım ve 300 gr düşük 76.9 çıktımgerçekten çok sinir oldum kızlar kusura bakmayın ilk haftamdan böyle olmamalıydı bu hafta kendime rakip arıyorum benimle yarışa var mısınız kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?