- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
menumu yazayim gecmisi okuyacagim..
sabah
Bi kase kellogs
Bi elma
Ara
Piko ( kendimi odullendirmek istedim)
Ogle
Cacik
İzgara tavuk
Ara
Bi kase erik
Aksam
Mantar sote
Ayran
3 litre su
2 yesil cay
2 soda
1 saat 20 dakika spor
1 saatyuruyus...
Bu arada yarin kiraz detoksuna basliyorum katilmak isteyen varsa beklerim :)
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
Çay
Öğle
1 tabak enginar
Akşam
Ton balıklı salata
1.5 lt su+1 fincan yeşil çay
30 dk yürüyüş
menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 bardak süt
öğle: 1 tost,1 ayran
akşam: çorba, 1 tabak fırında etli türlü, yoğurt, 4 dilim kavun
2.5 lt su, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz saplı form çayı, 1 saat yürüyüş
yalan dünyayı izliyim gece gelirim kızlar
allmost: (57.4/56.4/1.0/%1.74)
brnkya: (68.0/66.0/2.0/%2.94)
cimcime81: (107/106.5/0.17/%0.16)
izmirli82: (69.5/67.7/1.8/%0.65)
papatya89: (58.5/56.5/2.0/%1.71)
umutlaysasen: (68.5/68.5/0/%0)
yilike: (77.0/77.2/-0.2/-%0.26)
Zeynep sana birşey dememize gerek yok canım herşeyin bilincindesin sporunda menülerinde örnek olsun hepimize 56 olamadım diye üzülme vereceğine eminim
Berna sende bu hafta çok güzel bir kilo verdin önümüzdeki hafta da böyle devam et bireyselde derece alacaksın gibi görünüyor yüzden şimdiden %2.94 maşallah
şule verdiğin kilo güzel hem de adetliyken 500 gr vermen çok iyiSen zaten takımdaydın birşey dememe gerek yok napacağını biliyorsun aynen devam
izmirli senin niye böyle oldu canım ya vücudun direniyor sanırım spor listeme de baktım sporun var adet olacak olabilir misin ya da vücudun direnç gösteriyordur pazartesi gidiyordunuz sanırım tatil dönüşü kaldığımız devam edeceğiz
Dilek geçen hafta 1.5 kilo vermen çok iyi olmuşBu haftayla birleşince yüzden süper oldu Hedefine az kaldı bırakmak yok devam
umutlayasasen adet mağduru arkadaşım her gün spor yapmışsın canım bende üzüldüm böyle olmasına ama haftaya çok vermiş olacağız eminim bu bizi yıldıramaz
Kendime diyecek söz bulamıyorum az önce tartıldım ve 300 gr düşük 76.9 çıktımGerçekten çok sinir oldum kızlar kusura bakmayın ilk haftamdan böyle olmamalıydı bu hafta kendime rakip arıyorum benimle yarışa var mısınız kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak? :)
[sıze=3]menümü yazayım ben hemencik:
Sabah
1 poğça
1 br şekersiz çay
öğlen
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
ara:
1 dilim kek yedim...(misafir vardı ya ondan şeettim)
akşam
z.yağlı barbunya yicem...
2 lt su içtim..içerim daha heralde...spor yapamadım ama evi temizledim 1.5 saattirde ayakta ütü yapıyorum....[/sıze]
merhaba kizlar menumu yazayim
sabah : 1dilim kepekli ekmek light peynir maydanoz salatalik
öğlen : 1 dilim kepekli ekmek iki parça biftek,4-5 tane çilek
akşam : ızgara levrek, çoban salatası
1.5 lt su ve 1 fincan yeşil çay
sporumu yine yapamadım ama yine bugun cok yurudum.yarin spor da ekliycem
Merhaba kizlar menumu yazayim
Sabah : 1dilim kepekli ekmek light peynir maydanoz salatalik
Öğlen : 1 dilim kepekli ekmek iki parça biftek,4-5 tane çilek
Akşam : ızgara levrek, çoban salatası
1.5 lt su ve 1 fincan yeşil çay
Sporumu yine yapamadım ama yine bugun cok yurudum.yarin spor da ekliycem
zeynep sana birşey dememize gerek yok canım herşeyin bilincindesin sporunda menülerinde örnek olsun hepimize 56 olamadım diye üzülme vereceğine eminim
berna sende bu hafta çok güzel bir kilo verdin önümüzdeki hafta da böyle devam et bireyselde derece alacaksın gibi görünüyor yüzden şimdiden %2.94 maşallah
şule verdiğin kilo güzel hem de adetliyken 500 gr vermen çok iyisen zaten takımdaydın birşey dememe gerek yok napacağını biliyorsun aynen devam
izmirli senin niye böyle oldu canım ya vücudun direniyor sanırım spor listeme de baktım sporun var adet olacak olabilir misin ya da vücudun direnç gösteriyordur pazartesi gidiyordunuz sanırım tatil dönüşü kaldığımız devam edeceğiz
dilek geçen hafta 1.5 kilo vermen çok iyi olmuşbu haftayla birleşince yüzden süper oldu hedefine az kaldı bırakmak yok devam
umutlayasasen adet mağduru arkadaşım her gün spor yapmışsın canım bende üzüldüm böyle olmasına ama haftaya çok vermiş olacağız eminim bu bizi yıldıramaz
kendime diyecek söz bulamıyorum az önce tartıldım ve 300 gr düşük 76.9 çıktımgerçekten çok sinir oldum kızlar kusura bakmayın ilk haftamdan böyle olmamalıydı bu hafta kendime rakip arıyorum benimle yarışa var mısınız kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak? :)
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
Çay
Öğle
1 tabak enginar
Akşam
Ton balıklı salata
30 dk yürüyüş
menüm
Gece kusu oldum bugunde hemen yaziyorum menu az oldu ama canim istemediumutlayasasen ve papatya89 menüleriniz yok kızlar
15 haziran mesaj sayım listesi
yilike 22
cimcime81 8
umutlayasasen 7
allmost 7
İzmirli82 7
papatya89 6
Brnkya 5
elif_ay 4
eloisee 1
zeynep sana birşey dememize gerek yok canım herşeyin bilincindesin sporunda menülerinde örnek olsun hepimize 56 olamadım diye üzülme vereceğine eminim
berna sende bu hafta çok güzel bir kilo verdin önümüzdeki hafta da böyle devam et bireyselde derece alacaksın gibi görünüyor yüzden şimdiden %2.94 maşallah
şule verdiğin kilo güzel hem de adetliyken 500 gr vermen çok iyisen zaten takımdaydın birşey dememe gerek yok napacağını biliyorsun aynen devam
dilek geçen hafta 1.5 kilo vermen çok iyi olmuşbu haftayla birleşince yüzden süper oldu hedefine az kaldı bırakmak yok devam
kendime diyecek söz bulamıyorum az önce tartıldım ve 300 gr düşük 76.9 çıktımgerçekten çok sinir oldum kızlar kusura bakmayın ilk haftamdan böyle olmamalıydı bu hafta kendime rakip arıyorum benimle yarışa var mısınız kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak? :)
menümü yazayım ben hemencik:
sabah
1 poğça
1 br şekersiz çay
öğlen
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
ara:
1 dilim kek yedim...(misafir vardı ya ondan şeettim)
akşam
z.yağlı barbunya yicem...
2 lt su içtim..içerim daha heralde...spor yapamadım ama evi temizledim 1.5 saattirde ayakta ütü yapıyorum....
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
Çay
Öğle
1 tabak enginar
Akşam
Ton balıklı salata
30 dk yürüyüş
menüm
piko masum çikolata :125: iyi yapmışsın valla hakettin
Misafir geldiii menüm geç kaldııı(
sabah:
2ince dilim ekmek
(ben yaptım yulaflı,peynirli,kepekli:)
öğle:
Yarım tabak enginar
haşlama tavuk göğsü
yoğurt
akşam:
Yarım tabak makarna
salata
yoğurt
bi parça tavuk
ara:arada dondurma yediiimm ve meyve(ama artık adetimin son günü ve dayanamadıııımmm ((
spor:bugün spor yapamadııım bileğim incindi yürüyemiyodum bile ama yarın yüzücem inşallah(
15 haziranın mesaj sayılarını allmosta özel mesaj olarak atıyoruz
atmayanlar 0 sayılacaktıro yüzden lütfen atalım
HARİASIN CANIIIMMKİRAZ DETOKSU NASILDIR ACEP:)
Bugunku menum:
Sabah
Balli süt
Yarim pogaca
Ogle
Cay
Tost
Ara
Erik
Findik
Aksam
Yok
2.5 litre su + 1 saat yuruyus
Eline saglik canim:13:
Dunku menunde cok guzeldi
Ciddi ciddi zayifliyoruz cok mutluyum ozellikle kisin giydigim pantolonlar bol gelmeye basladi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.
Bu arada istanbul yaniyor gece uyuyamiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?