Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım benim için hiç sorun diiiil canım önemli olan paylaşmamız:)

canavarımdan ancak fırsat buldum...kusura bakmayın kızlar...menümü yarın yazmaya başlıyım izin verirseniz...çok dikkat edemedim taşınma telaşesinden..malum yemek yapamdım...hazıra yüklendim...yarından itibaren oturtucam düzenimi inşallah

doğru yapmışsın 14 haziran olarak sayalım canım tarih değişimine göre yaparsak listeyi yapan için sayması daha kolay olur
umutlayasasen o gün yazmamış gibi görünsende ben senin girdiğini biliyorum canım sorun olmaz her gün giriyorsun zaten

Son düzenleme:
slm neler yapmam gerekeiyor kısa bir bilgi verebılırmısınız
kısa olmayacak ama bunları okuman gerekiyor canım

1)Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.En az 3 üyenin menüsüne yorum yapmalıyız.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır. Yoksa isteği dahilinde 3. deneme haftası başlar.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

sana kurallarımızı kısaca özetleyeyim
-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj

Melike'ciğim son zamanlarda uğrayamadım sizin takıma, işlerim yoğundu kendi takımıma bile gerekli zamanı ayırmakta zorlandım. Yarın ilk listeni yapacaksın. Listenin son halini nasıl bilmiyorum ama sanırım yarın biraz zorlanacaksın. Ben iş yerinde olacağım için (iş yerinde internetim yok) çok fazla ilgilenemeyeceğim. Sorun çıkarsa liste konusunda benim takımdan kaptan yardımcım Hatice'den (UZAYIM) yardım alabilirsin. Ben arada bir bakacağım ama faydam olmayabilir. Haberin olsun canım. Eğer sorun büyük olursa paylaşım topiğinde yazarsın birileri bir şekilde yardımcı olur. Akrepte buralarda olursa oda yardımcı olacaktır. Şimdiden başarılar hepinize. İyi geceler

merhaba kızlar,
ben ayrılmak istiyorum kendi isteğimle
teşekkürler bunca zaman desteğiniz için
motivasyonum kalmadı hiç
hepinize bol kilo vermeler...

bildirim yapmayanların kilolarını 2'ye böleceğim
geri dönenleri de karar defterinden okuduğum gibi hesaplayacağım
eda'yı da 2. kez bildirim yapmadı diye yazacağım
eğer bir sorun olursa dediğin gibi sizin takıma uğrarım mutlaka yardım eden birini bulurum çok teşekkür ederim yardımın için sana da iyi geceler :)

tamam canım yapılmayacak biirşey yok sadece 7 aylık bebegım var hergun yazmaya çalışırım,diyet listem var zaten diyetisyenede gidiyorum ama destege ihtiyacım var ... teşekkürler.

yarın akşam menünü yazarak başlarsın 2 hafta sonra listeye girersin soracağın birşey olursa her zaman yardımcı olurum
takımın kaptanı benim ismim melike
kaptan yardımcısı allmost canım gelince tanışırsınız
şimdiki kilon:64
hedefin:58 dimi canım?

Günaydın kızlaaar:)
ilk bildirim benden:
Geçen hafta:68.5
bu hafta:68.5
adetim hala bitmedi kocaman bi karnım var ve bir gram vermemişiiimmmm((((((

cuma bildirimimi yapıyorum kızlar

geçen cuma 57.4
bu cuma 56.4
giden 1.0..

56 olmayı planlıyordum ama olmadı...
buna da şükür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…