- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
umutlayasasen kullanıcısından alıntı
tatlımcım ama ben dün bayaaa bi paylaşımda bulunmuştum sana mı mesaj atmam gerekiyodu bitanem
Canım saat 12 den sonra olduğu için 14 haziran olarak kabul ettim.
Kaptanım bilmiyorum doğrusu bu mu?
umutlayasasen kullanıcısından alıntı
tatlımcım ama ben dün bayaaa bi paylaşımda bulunmuştum sana mı mesaj atmam gerekiyodu bitanem
Canım saat 12 den sonra olduğu için 14 haziran olarak kabul ettim.
Kaptanım bilmiyorum doğrusu bu mu?
melikem kaptanlığın hayırlı olsun arkadaşım
slm neler yapmam gerekeiyor kısa bir bilgi verebılırmısınız
kısa olmayacak ama bunları okuman gerekiyor canımslm neler yapmam gerekeiyor kısa bir bilgi verebılırmısınız
Melike'ciğim son zamanlarda uğrayamadım sizin takıma, işlerim yoğundu kendi takımıma bile gerekli zamanı ayırmakta zorlandım. Yarın ilk listeni yapacaksın. Listenin son halini nasıl bilmiyorum ama sanırım yarın biraz zorlanacaksın. Ben iş yerinde olacağım için (iş yerinde internetim yok) çok fazla ilgilenemeyeceğim. Sorun çıkarsa liste konusunda benim takımdan kaptan yardımcım Hatice'den (UZAYIM) yardım alabilirsin. Ben arada bir bakacağım ama faydam olmayabilir. Haberin olsun canım. Eğer sorun büyük olursa paylaşım topiğinde yazarsın birileri bir şekilde yardımcı olur. Akrepte buralarda olursa oda yardımcı olacaktır. Şimdiden başarılar hepinize. İyi geceler
merhaba kızlar,
ben ayrılmak istiyorum kendi isteğimle
teşekkürler bunca zaman desteğiniz için
motivasyonum kalmadı hiç
hepinize bol kilo vermeler...
sana kurallarımızı kısaca özetleyeyim
-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj
tamam canım yapılmayacak biirşey yok sadece 7 aylık bebegım var hergun yazmaya çalışırım,diyet listem var zaten diyetisyenede gidiyorum ama destege ihtiyacım var ... teşekkürler.
peki canım burada birbirimize destek oluruz merak etme sen aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?