- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
Kızlaarr işte menüüüm
sabah:
1simit
peynir
ayran
öğle
dondurmaa(offf ya şu seminer boyunca herkes elinde dondurmayla geliyo ama
meyve salatası(üzüm,kiraz,nektarin)
ayran
akşam:
Enginar yemeği
2 bardak ayran
1lokma çıkulata
ara:birkaç fındık,leblebi
spor:dün çok yaptığım için bugün dinlenme:)))
çok özledimcanım patates kızartması gözüme çarpmıştı ama o kadar çok yüzmüşsün ki geriye bir şey kalmamıştır
sabah:1 kase sütlü special k
ara:2 kayısı,1 avuç kiraz
öğle:2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,3 dilim kavun
akşam:1 tabak patlıcan yemeği,bol salata,yoğurt
1 saat yürüyüş,leslie ile 4 mil, 2.5-3 lt su, 2 bardak maydanoz suyu
birazdan doğumgününe gideceğim pasta olacakyememeye çalışcam gelince yazarım artık hadi kızlar görüşürüz
Aklina ne geldiii :)
Biri pizza siparisi vermis hemde bizim daireye :))
Adami zor ikna ettim en son diyetteyim kardesim dicektim
selam kızlar bugün dünün telafisini bir derece yapabildiğimi düşünüyorum :)
sabah
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek krem peynir salça az tahin pekmez ve şekersiz çay
öğlen
4-5 dilim karpuz ve biraz peynir
ara
çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 6-7 tane badem ve 2-3 tane yulaflı bisküvi
akşam
yoğurtlu kabak ve 1 dilim ekmek
2.5 lt su ve 2-3 dilim karpuz daha
epey yürüyüş
berna hamile ya yoksa sende mi dedim evlisin diye hatırlıyorum dilekcim ama inşallah pot kırmıyorumdur şu an
biri sana komplo kurmuş
offff canım yaaaa bende saplandım şu dondurmaya yaaa yaptığım onca sporu götürüyoooama dondurmasızda olmuyooo
yaaa ama canım gerçekten bu bi komplo olmalııııı((o pizza kokularını içine çektin ve geri mi gönderdin şimdi:))))))))
birde leslie'nin yeni bir videosunu buldum her milin farklı bir rengi var yeşil mil,mor mil falan diye ona göre kıyafetlerinin rengi değişiyo hatta
önceden bir ısınma egzersizi yapıyor sonra 4 mil yapıyor en sonunda da soğuma yapıyor
daha çok hoşuma gitti hareketler değişik yeni egzersizler katmış
adı 4miles+arm en sonunda kol kasları için hareketler var kızlar değişiklik olsun diyorsanız tavsiye ederim isteyene yollayabilirm sanırım kotamı aşmazsa
ALLAH seni sınıyo bacım...başka açıklaması yok
bana gelseydi keşke çok açım bu gece...
ben geldiiimmm heppinizi çook özledim ya
kilomu bildireceğim ama reglim ve fena şişim
reglken sabit yazılıyorduk zaten aynı çıktım vermişimdir ama reglde belli olmuyor ...
geçen cuma 56
bu cuma 56
kaptanım harikasıngünaydın kızlar
geçen hafta:76.3
bu hafta:75.6
giden:0.7
76.3/75.6/0.7/%0.92
öğlen yine gelirim sonra yola çıkacağız mesaj sayılarını bildirmeyenler var bekliyorum
pinibo canım hedef kilonu belirtmemişsin geçmişi okuyalım arkadaşlar lütfen
ama o saatte getirdiler dayanamadımkurabiye olmasaymış keşke canımakşam hafif geçirmemiz lazım ya o yüzden akşam yemesen iyi olurmuş sanki elifim
kurabiyeler nazar boncuğu olmuş canım :)
sabah:1 kase sütlü special k
ara:2 kayısı,1 avuç kiraz
öğle:2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,3 dilim kavun
akşam:1 tabak patlıcan yemeği,bol salata,yoğurt
1 saat yürüyüş,leslie ile 4 mil, 2.5-3 lt su, 2 bardak maydanoz suyu
birazdan doğumgününe gideceğim pasta olacakyememeye çalışcam gelince yazarım artık hadi kızlar görüşürüz
bende istiyorum kaptanım iyi tatiller...birde leslie'nin yeni bir videosunu buldum her milin farklı bir rengi var yeşil mil,mor mil falan diye ona göre kıyafetlerinin rengi değişiyo hatta
önceden bir ısınma egzersizi yapıyor sonra 4 mil yapıyor en sonunda da soğuma yapıyor
daha çok hoşuma gitti hareketler değişik yeni egzersizler katmış
adı 4miles+arm en sonunda kol kasları için hareketler var kızlar değişiklik olsun diyorsanız tavsiye ederim isteyene yollayabilirm sanırım kotamı aşmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?