- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
Ben burdan da size yetişirim kızlarsudecim geçmişe bak bir link vermiştim o çalışmıyor mu acaba ordan indirebilirsn
Anuuuu ne oldu herkes bi sır olduuukıslaaaar nerelerdesiniiiizzzz
dünkü menümü yazayım
sabah:
2dilim ekmek
2 kaşık mıhalama
beyaz peynir
domates
öğlen:
1 tabak salata
akşam:
2 dilim pizza
ay ne kadar cozutmuşum yaaa...bu menüiçin özür dilerim hepinizden
Bianda herkes kayboluvermiş canımya(((
menümü yazacağım kaçamaklar hat safa((
sabah
çok az ıspanak kavurması yoğurt
ara sütlü kahve
öğle
kızartma azıcık
bir lavaş
ve rezalet yer
2 dilim baklava 4 adet kurabiye
2.5 saat tempolu yürüyüş, ev temizliği mantı yapmak
sabah 7.30 da kalkmıştım daha bitmedi işlerim misafir gelecek daha offffffffffff((
3 litre su
günaydın kızlar..ben pazar günleri giremiyorum...c.tesi de kayınvaldem geldi...bizde kaldı yemek yap çay falan derken giremedim...nasılsınız bakemmmm..
yağmurcum yapıp da yememek zor ama az yersin sen de idare edersin :) kızartmadan vazgeçemiyorsun bir türlü, kurabiyeler de göze çarpıyo ama çok iş yapmışsın yakmışsındır onları
Mantı mı cozutmak istiyorum :) halı yıkamak zor iş amma kalori yakmışsındır beste:) izmirli de geri dönecekti bu akşam ama göremedim telefondan zor oluyor
yarın yayınlarsın elıfcım bu gece mesaj sayılarını yollayanlar da olurbugun mesaj sayım sırası bende kızlar .melikecim mesaj lıstesını ne zaman yayınlıcam bana yardımcı olurmusun?
Mantı mı cozutmak istiyorum :) halı yıkamak zor iş amma kalori yakmışsındır beste:) izmirli de geri dönecekti bu akşam ama göremedim telefondan zor oluyor
dünkü menüm
sabah
1 dilim kuru börek
domates salatalık
peynir
açık çay
öğlen
yarım tabak makarna
1 kase yogurt
akşam ızgara köfte ve tavuk
2lt su
Ben burdan da size yetişirim kızlarsudecim geçmişe bak bir link vermiştim o çalışmıyor mu acaba ordan indirebilirsn
yemem dayanırım kayseri mantısı özel bir yemek olmaktan çıktı bizim için:)) herkes çokk yiyor kilo almıyor haksızlıkkkk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?