Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben burdan da size yetişirim kızlar sudecim geçmişe bak bir link vermiştim o çalışmıyor mu acaba ordan indirebilirsn

çok teşekkür ederim tatlım iniyomuş aslında da ben sabırsız bi insan olduğum için saniyede insin diye beklemişim,bir saatte zo iniyomuş:)))artıkım benimdeleslie ile 5 milim varrr ve bugün başlıyoruuummm:)))

menümü yazacağım kaçamaklar hat safa((

sabah
çok az ıspanak kavurması yoğurt
ara sütlü kahve

öğle
kızartma azıcık
bir lavaş

ve rezalet yer

2 dilim baklava 4 adet kurabiye

2.5 saat tempolu yürüyüş, ev temizliği mantı yapmak

sabah 7.30 da kalkmıştım daha bitmedi işlerim misafir gelecek daha offffffffffff((
3 litre su

selam kızlar ben geldim, fazlasıyla yorucu bir gün oldu annemle sabahtan beri halı yıkıyoruz, sonunda hareketlenmiş grubumuz da ooo yeah

yağmurcum yapıp da yememek zor ama az yersin sen de idare edersin :) kızartmadan vazgeçemiyorsun bir türlü, kurabiyeler de göze çarpıyo ama çok iş yapmışsın yakmışsındır onları

günaydın kızlar..ben pazar günleri giremiyorum...c.tesi de kayınvaldem geldi...bizde kaldı yemek yap çay falan derken giremedim...nasılsınız bakemmmm..

iyiyiz yavrumm biz de işte idare ediyoruz tatile girer girmez işler başladı misafirler falan temizlikle uğrasıyorum :) hm demek kayınvaliden gelmişti ben de neden girmedi hiç diyorum

yağmurcum yapıp da yememek zor ama az yersin sen de idare edersin :) kızartmadan vazgeçemiyorsun bir türlü, kurabiyeler de göze çarpıyo ama çok iş yapmışsın yakmışsındır onları

yemem dayanırım kayseri mantısı özel bir yemek olmaktan çıktı bizim için:)) herkes çokk yiyor kilo almıyor haksızlıkkkk(

Mantı mı cozutmak istiyorum :) halı yıkamak zor iş amma kalori yakmışsındır beste:) izmirli de geri dönecekti bu akşam ama göremedim telefondan zor oluyor

slm kızlar acilen şehir dışına çıkmam gerekti cumartesi akşamı şimdi evime döndüm hiç birşekilde pc giremedim kusura bakmayın sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin ssakın içim içimi yedi...

dünkü menüm
sabah
1 dilim kuru börek
domates salatalık
peynir
açık çay

öğlen
yarım tabak makarna
1 kase yogurt

akşam ızgara köfte ve tavuk
2lt su

bugun mesaj sayım sırası bende kızlar .melikecim mesaj lıstesını ne zaman yayınlıcam bana yardımcı olurmusun?

Mantı mı cozutmak istiyorum :) halı yıkamak zor iş amma kalori yakmışsındır beste:) izmirli de geri dönecekti bu akşam ama göremedim telefondan zor oluyor

evet kaptancıım epey yorulduk kaloride yaktık ama ben birazını az önce geri aldım sanırım, yorulduğumuz için yemek yapamadık ve atom döner ısmarladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…