Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mesaj sayılarını bu akşam da bana geliyor kızlar hepinize iyi geceler diliyorum :)

Günaydın kızlar bugün ailemle pikniğe gideceğim için 30 haziran mesaj sayım listesini erkenden yaptım herkese iyi pazarlar :)

yilike izinli

allmost izinli

eloisee 7

pinibo 5

papatya89 5

yağmur3872 2

cimcime81 0

elif_ay 0

umutlayasasen 0

zamantuneli 0

bestecim eline sağlık:) telefondan gırebılıyorum ya ben abarttım kıtlıktan çıkmıs tavuk gbi yiyorum:) :) yağmurcum paylasım alanına bu hafta nasıl kilo verdğni yazarsın ebru benim haberm vardı ama tatile cıktm cuma gunu o yuzden uğrayamıyorum

tamam kaptan hallederim şimdi:)) iyi tatiller sana...

menümü yazacağım
sabah
bir kaşık mısır gevreği yarım çay bardağı süt ile
bir saat sonra
yarımdan biraz fazla börek, domates, salatalık

öğle
bir kaşık çorba , bir kaşık makarna salata

akşam
3 patates topu üzerine yoğurt
bir kaşık yoğurt

saat 7 de bir patates topu

çok yoğundum temizlik, misafir derken yeni bitti işim.
yarım saat yürüyüş 2. 5 litre su

yeni bir çaya başladım metabolizmayı hızlandırmak içinmiş sonuçları ve içinde neler olduğunu yazacağım:))

kızlar döndüm ankaradan. giderkende uyuyamadım dönerkende. eve geldiğimde gözlerim kıpkırmızıydı kan çanağına dönmüş. bişeyler atıştırıp kendimi zor attım yatağa, bayılmış gibi uyudum vallahi. 2 saat önce aşkam yemeği için uyandırdılar. yoksaaaaa uyuyodum hala

Kaptancigim ben birsure giremeyecegim abimin bebegi kalp ameliyati olacak daha cok kucuk onu yalniz birakamam.. ameliyati ertelemislerdi acil cagirmislar bugun..

allah acil şifalar versin canım. inşallah ameliyatı başarılı geçer ve çok çabuk iyleşir.

dikkat et canım kendine uykusuzluk mahvediyor insanı:))

dünkü menüm:

sabah :
kahvaltı tabağı aldık.
domates,salatalık,zeytin,yumurta, bal,lor
2 dilim kızarmış ekmek
1 fincan şekerli çay

öğlen:
1 tane peynirli gözleme( 4 dilim)
1 kupa limonata
1 türk kahvesi
1 neskafe

akşam:
kıymalı pide
1 kutu cola
1 şekerli çay

spor olarak sınavdan önce ve sınavdan sonra ankara yollarını aşındırdık bol yürüdük ayaklarımız şişene kadar. 2 lt su içmişimdir, tam olarak sayamadım. kızlar menü berbat vallahi ama grup olarak hareket ettiğimiz için çok da bozmak istemedim ortamı. kendime tatil vermiş oldum, tabi bu cumaya kadar toparlıycam.

dikkat et canım kendine uykusuzluk mahvediyor insanı:))

mehvettide zaten canımcım, sınavda uyuduğumu ancak uyandığımda farkettim, sınav görevlisi bana bakıyormuş ilk defa sınavda uyuyan biri görmüştür heralde hemde bu kadar önemli bi sınavda. bu benim için ders oldu, bi dahakine bi gün önceden gidip otelde kalıcam.

bugünkü menüm:

sabah :1 peynirli poğaça (sabah hala otobüsteydim,firmanın servisiydi)
1 şekerli neskafe

ara:7 çilek,
1 incir

öğlen : öğlen uykudaydım

akşam : bir parça tavuk
1 küçük tabak salata
1 kaşık yoğurt

spor yapmadım bugün malesef, su 1 lt içtim yatana kadar 2 lt olur.

Kizlar bu hafta cok yogun olacagim izinli yazar misiniz firsat buldukca ugricam :)

Bugunku menum

Sabah
Koy kahvaltisi

Ogle
Kabak corbasi
Z. fasulye

Aksam
Haslanmis yagsiz salcasiz makarna
Limonata

Ara
Beyaz leblebi

2 litre su + 30 dk yuruyus

güzel menü olmus vallaa

yolculuklar bazen zor geciyor gercekten..hele uyuyamayınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…