Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hadi bide yarınki menüye bakalım...

kızlar..eşim sürpriz yaptı..izne ayrılmış...biz yarından itibaren biraz tatil. yapıcaz..perşembeye kadar bu saatlerde girebilicem...mutlaka gelirim her gece...ve fırsat bulduğum her dakka...

buda benim bugünkü menüm..

sabah

2 dilim ekmek
peynirli omlet
1 tatlı kaşığı reçel

öğlen

1 poğça
1 br diet cola

akşam

2 kaşık pilav
2 mücver
ızgara et

melikem de burdaymış....pinibom da

öpüyorum ikinizi de kızlar...iyi geceler olsun..

canım güzel aslında döner nazar boncugun olsun:)

canım hakkında hayırlısı olsun yinede bizi unutma

]

:) canım olsun yarından itibaren eski haline dönersin

kızlar..eşim sürpriz yaptı..izne ayrılmış...biz yarından itibaren biraz tatil. yapıcaz..perşembeye kadar bu saatlerde girebilicem...mutlaka gelirim her gece...ve fırsat bulduğum her dakka...
iyi tatille canım diyetini ihmal etme ama:)

bugünkü menüm

sabah
domates satalık peynir
patetesli omlet
açık çay

öğlen
ıslak köfte ayran

ara kayısı
akşam
3 kaşık pilav
2 parça tavuk

2lt su

melikem de burdaymış....pinibom da

öpüyorum ikinizi de kızlar...iyi geceler olsun..

görmemişim şule ya sana da iyi tatiller iyi eğlenceler günaydın takımım pinibo hemşire misin sen canım allah kolaylık versin nöbete kalmışsın.meltem işin hayırlı olsun izinli yazıyorum ilerde istediğin zaman dönersin

yeni işin hayırlı olsun Meltemciim, kendine dikkat et diyetini ihmal etme, sevgilerr :)

ah canım poacadan uzak dursaymıssın keşke dicem ama eğer annen yaptıysa ve yanına yeni gelmişsen biraz kaçınılmaz son oluyo sanırım en iyisi annen hiç poaca yapmasın kazandibi en azından sütlü tatlı bır derece masum sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…