annemin yanına geldim 3gündür sapıttım ama yarından itibaren hemen eskiye dönücem
menüm
SABAH
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
domates(üzerine zeytin yağı gezdirilmiş)
salatalık
yeşillik
ÖĞLE
3dolma
1poaça
AKŞAM
3kaşık barbunya
3kaşık pilav
yoğurt
salata
kazandibi:26::26:
bol bitki çayı içtimama yok rezil menüye etki etmez
kızlar..eşim sürpriz yaptı..izne ayrılmış...biz yarından itibaren biraz tatil. yapıcaz..perşembeye kadar bu saatlerde girebilicem...mutlaka gelirim her gece...ve fırsat bulduğum her dakka...
menümü paylaşayım
sabah
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek domates salatalık peynir az tahin pekmez ve şekersiz çay
arada 1 bardak kiraz ve 2 kayısı
öğlen
dünden kalan tavuk, az makarna ve yoğurt
arada 5-6 dilim karpuz
akşam
döner ayran
2.5 lt su
melikecim, bestecim , şulecim galiba bundan sonra buraya uğramam çok zor olucak bir süreliğine. iş buldum istediğim gibi, çok yoğun bir programın içine girdim, neye yetişeceğimi şaşırdım artık, hem sınav, hem iş, hem ev çok zamanımı alıyor. affınıza sığınarak şimilik gidiyorum mecburen. ama diyetimi bırakmaya niyetim yok, burda olduğu gibi olmaz ama elimden geleni yapıcam.melike, zeynep, şule ,beste,dilek,sude,yağmur ,elif-ay, hepinize çok selamlar , sağlıcakla kalın, şimdilik hoşçakalın.
annemin yanına geldim 3gündür sapıttım ama yarından itibaren hemen eskiye dönücem
menüm
SABAH
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
salatalık
yeşillik
ÖĞLE
3dolma
1poaça
AKŞAM
3kaşık barbunya
3kaşık pilav
yoğurt
salata
aa unutmadan nöbete gelirken yürüyüş yaptım arkideşlerr...
iyi tatille canım diyetini ihmal etme ama:)kızlar..eşim sürpriz yaptı..izne ayrılmış...biz yarından itibaren biraz tatil. yapıcaz..perşembeye kadar bu saatlerde girebilicem...mutlaka gelirim her gece...ve fırsat bulduğum her dakka...
buda benim bugünkü menüm..
sabah
2 dilim ekmek
peynirli omlet
1 tatlı kaşığı reçel
öğlen
1 poğça
1 br diet cola
akşam
2 kaşık pilav
2 mücver
ızgara et
melikem de burdaymış....pinibom da
öpüyorum ikinizi de kızlar...iyi geceler olsun..
melikecim, bestecim , şulecim galiba bundan sonra buraya uğramam çok zor olucak bir süreliğine. iş buldum istediğim gibi, çok yoğun bir programın içine girdim, neye yetişeceğimi şaşırdım artık, hem sınav, hem iş, hem ev çok zamanımı alıyor. affınıza sığınarak şimilik gidiyorum mecburen. ama diyetimi bırakmaya niyetim yok, burda olduğu gibi olmaz ama elimden geleni yapıcam.melike, zeynep, şule ,beste,dilek,sude,yağmur ,elif-ay, hepinize çok selamlar , sağlıcakla kalın, şimdilik hoşçakalın.
menüm
SABAH
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1dilim peynir
salatalık
yeşillik
ÖĞLE
3dolma
1poaça
AKŞAM
3kaşık barbunya
3kaşık pilav
yoğurt
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?