ay ne kalori yakmışsındıııırrr...sen yarın yataktan kalkamazsın...bak demedi deme...çoookk yıkamışımdır zamanında
kızlar..eşim sürpriz yaptı..izne ayrılmış...biz yarından itibaren biraz tatil. yapıcaz..perşembeye kadar bu saatlerde girebilicem...mutlaka gelirim her gece...ve fırsat bulduğum her dakka...
bugünkü menüm
sabah
domates satalık peynir
patetesli omlet
açık çay
öğlen
ıslak köfte ayran
ara kayısı
akşam
3 kaşık pilav
2 parça tavuk
2lt su
arkadaslar bgn meyve suyuyla devam ben yinee
kızlar bugün yine temizliğe devam ediyoruz ama dünkü dönerden sonra gece çıktık sitenin etrafında 3 tur attık annemle bide merdiven çıktıkbugün kabak pişiriyorum zaten işi garantiye aldım hazır yemek yemek istemiyorum
Beste atağa geçti zaten bu aralar bir coştu pir coştu maşallah maşallah diyoruz kendisine
kızlar bugün yine temizliğe devam ediyoruz ama dünkü dönerden sonra gece çıktık sitenin etrafında 3 tur attık annemle bide merdiven çıktıkbugün kabak pişiriyorum zaten işi garantiye aldım hazır yemek yemek istemiyorum
sadece meyve suyumu yane ?arkadaslar bgn meyve suyuyla devam ben yinee
günaydın sevgili arkadaslarım..nöbet bitiyo yarım saat soonaa...herkese az kalorili gün diliyorum
ah canım poacadan uzak dursaymıssın keşke dicem ama eğer annen yaptıysa ve yanına yeni gelmişsen biraz kaçınılmaz son oluyo sanırım en iyisi annen hiç poaca yapmasınKazandibi en azından sütlü tatlı bır derece masum sayılır
kızlaaar selamlar ben bugün lesli ile 5 mile başkadım,sonra leslienin yeni çıkan proğramını yaptı yaklaşık 2 saat sürdü ama mükemmel ter attım evde zamanı bol olan arkadaşlaaaf kesinlikle tavsiye ederim:=)))
Allahım biri annemi durdursun eve gelmem şerefine pastalar kurabiyeler yapılıyooo(verdiğim her bir gram için göz yaşları dökülüyo neymiş erimişim bitmişiiimmmm annnnniiii halaa 67 kiloyuuuuummm (((amaaa yapılan unlu hiçbirşeyin tadına bilem bakmadım bugün şükür:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?