Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neler yaptın ne yiyeceksin

15 dk tempolu yürüyüş 30 dk bisiklet sürdüm sabah soslu sosis ve nesfit 1 kase yemiştim sporumdan sonra 1 kase mercimek corbası içtim birazdan tekrar 1 kase daha içicem yanında 1 dilim cavdar ekmeğiyle akşamda en cok sevdiğim yemekten yicem tonbalıklı makarna

evet menünü yazmıştın şimdi hatırladım. biraz daha spor yapabilirmişsin ama akşamada bırakıyosun heralde

Karışmayım diyecem ama duramıyorum işte. Canım makarna yiyeceksin hemde akşama. Bence çok sakıncalı. Hemde akşam yenilmesi. Mercimek çorbasıda çok masum gibi duruyor ama kalorisi çok yüksek. Bence akşam yemeğini değiştir makarna yeme.

Gezenti Nurgül yakalayamıyorum seni bi türlü, dur bi kız durduğun yerde. Takım takım geziyor

evet menünü yazmıştın şimdi hatırladım. biraz daha spor yapabilirmişsin ama akşamada bırakıyosun heralde

bilerek yapmıyorum canım ben max 1 saat yapıyorum çünkü aşırı spor ve az kalori alımında kaslar eriyor diye biliyorum ayrıca ideal kiloya düşünce sporu aza indirince yada bırakınca vücut o spora alıstıgı ıcın gene kiloları geri alma durumu olabiliyor

1 saatte az deilmiş aslında hergün yapabiliyosan çok iyi ama şu bi gerçek spor hayatımızın her anında olmalı yani sadece kilo vermek için deil sağlıklı yaşamak içinde. vücudunda ne kadar kas olursa o kadar hızlı kilo verirsin çünkü onlar sen otursan bile çalışıyorlar ama sporu bırakmayı düşünüyosan sarkma oluşur doğru. bence hiç bırakma. kilomuz kadar vücudumuzun kas yağ ve su oranıda önemli

1 saatte az deilmiş aslında hergün yapabiliyosan çok iyi ama şu bi gerçek spor hayatımızın her anında olmalı yani sadece kilo vermek için deil sağlıklı yaşamak içinde. vücudunda ne kadar kas olursa o kadar hızlı kilo verirsin çünkü onlar sen otursan bile çalışıyorlar ama sporu bırakmayı düşünüyosan sarkma oluşur doğru. bence hiç bırakma. kilomuz kadar vücudumuzun kas yağ ve su oranıda önemli

haklısın akşam akşam karbonhidrat almak kötü olabilir yarın öğlen yerim makarnayı akşam ton balıklı salata yaparım ohh tavsiyene uyayım :)

haklısın akşam akşam karbonhidrat almak kötü olabilir yarın öğlen yerim makarnayı akşam ton balıklı salata yaparım ohh tavsiyene uyayım :)

basıldık hihihihihii ama beni bulduğuna göre demekki sende benim kadar geziyosun hhihihihhiii can sıkıntısı naparsın hem senin ne işin var ki burda burası bizim kardeş takımımız

spor hayatımızda hep olmalı bende diyeti bırakınca bu kadar sık yapacağıma inanmıyorum keşke yapabilsem

ben hayatımda bir kere diyet yapmaya karar verdim ondada yavaş ama başarılı şekilde ilerledğimi düşünüyorum ve ideal kiloma düşüceğime eminim düştüğümde haftada 7 gün yapıcağıma haftada 3 gün yaparım sadece formumu koruyup sıkılasmak için 1 saat değilde 30 dk yaparım. Kiloları verdikçe özgüvenim tavan yapıyor galiba zayıflamayı bıraktım sıkılasmayı düşünüyorum :):)

anladım sayın kaptan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…