bu kez oldu sanırımm
sporumu yaptım geldim ama herkes gitmiş sanırım
neler yaptın ne yiyeceksin
15 dk tempolu yürüyüş 30 dk bisiklet sürdüm sabah soslu sosis ve nesfit 1 kase yemiştim sporumdan sonra 1 kase mercimek corbası içtim birazdan tekrar 1 kase daha içicem yanında 1 dilim cavdar ekmeğiyle akşamda en cok sevdiğim yemekten yicem tonbalıklı makarna
15 dk tempolu yürüyüş 30 dk bisiklet sürdüm sabah soslu sosis ve nesfit 1 kase yemiştim sporumdan sonra 1 kase mercimek corbası içtim birazdan tekrar 1 kase daha içicem yanında 1 dilim cavdar ekmeğiyle akşamda en cok sevdiğim yemekten yicem tonbalıklı makarna
evet menünü yazmıştın şimdi hatırladım. biraz daha spor yapabilirmişsin ama akşamada bırakıyosun heralde
bilerek yapmıyorum canım ben max 1 saat yapıyorum çünkü aşırı spor ve az kalori alımında kaslar eriyor diye biliyorum ayrıca ideal kiloya düşünce sporu aza indirince yada bırakınca vücut o spora alıstıgı ıcın gene kiloları geri alma durumu olabiliyor
bilerek yapmıyorum canım ben max 1 saat yapıyorum çünkü aşırı spor ve az kalori alımında kaslar eriyor diye biliyorum ayrıca ideal kiloya düşünce sporu aza indirince yada bırakınca vücut o spora alıstıgı ıcın gene kiloları geri alma durumu olabiliyor
Karışmayım diyecem ama duramıyorum işte. Canım makarna yiyeceksin hemde akşama. Bence çok sakıncalı. Hemde akşam yenilmesi. Mercimek çorbasıda çok masum gibi duruyor ama kalorisi çok yüksek. Bence akşam yemeğini değiştir makarna yeme.
Gezenti Nurgül yakalayamıyorum seni bi türlü, dur bi kız durduğun yerde. Takım takım geziyor
Karışmayım diyecem ama duramıyorum işte. Canım makarna yiyeceksin hemde akşama. Bence çok sakıncalı. Hemde akşam yenilmesi. Mercimek çorbasıda çok masum gibi duruyor ama kalorisi çok yüksek. Bence akşam yemeğini değiştir makarna yeme.
Gezenti Nurgül yakalayamıyorum seni bi türlü, dur bi kız durduğun yerde. Takım takım geziyor
valla süper 1000 kalori...
spor hayatımızda hep olmalı bende diyeti bırakınca bu kadar sık yapacağıma inanmıyorumkeşke yapabilsem
merhaba kızlar hoşgeldiniz ben melike takım kaptanıyım allmost da kaptan yardımcısı tanışırsınız
bizde burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz burası olmazsa kilo veremezdim gibime geliyor burdaki motivasyonu kaybetmemek için birkaç kural koyduk eğer size de uyarsa çok seviniriz
1)her gün menülerimizi paylaşmamız gerekiyor pazarları hariç isteyenler paylaşabilir tabi
2)spor olmadan kilo vermek saglıklı değil bu yüzden haftada en az 3-4 gün spor,yürüyüş,leslie vs. aktivitelerde bulunmalıyız
3)mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz bunun için her gün 5 mesaj yazıyoruz ve sırayla mesaj sayım listesi hazırlıyoruz.mesaj sayma işi kolay herkes mesaj sayısını özel mesaj olarak sıra kimdeyse ona atıyor.üyelikleri yeni olanlar mesaj atamadığı için son iletilerinde buraya yazıyor
4)cuma günleri tartı günüdür öğlen saat 12'ye kadar herkes kilosunu yazar,kaptan listeyi hazırlar ve paylaşım alanında bildirir.2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir.eğer işiniz çıkarsa önceden söylersiniz izinli yazarız o zaman sorun olmaz
kızlar siz şimdi yeni üye olduğunuz için bir dahaki cumaya kadar paylaşımlarınız iyi olursa listeye alınacaksınız yani 10 günlük bir deneme süresinde olacaksınız eğer kabul ederseniz başlangıç ve hedef kilolarınızı hemen kaydediyim başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?