Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne güzel kilonu öğrenmek için cumayı beklemen bende lanet bir huy var her sabah tartılıyorum engel olamıyorum mesela bu sabah 92.5 dim cumaya 92 olurum inşallah. Çok kötü bi huy biraz kilo verdiğini görünce biraz salıyorum kendimi haftada bir tatılabilsem keşke bende =)

araba sürmek süper oluyo dimi bende yeni ögreniyorumda...işe gidip geliyorum yavastan ama senin kadar uzun mesafe degil 5 km

planlı menü süpermiş vallaa...

geçmiş olsun arkadasım dikkat et kendine..

inşallah 30 kilon 3-5 gibi gidiverir caNIM AMA GERCEKTEN AZ KİLOYUVERMEK DAHA ZOR OLUYOR...BU ARADA HASTANEDEN SELAMLAR HERKESE :))

İnşallah bende tadarım o son 2-3 kiloyu vermenin zorluğunu. Uzun bir müddet sabırla beklemem gerekiyor ama

erzuruma beklerim herkesi serinn serinnn ooohh

erzurumdan çok korkarım ben annemler bir müddet orda kalmış anlatırlar gece yatmışlar herşey düzgün hafif kar sabah kalkmışlar evin kapısı acılmıomuş kardan hahaha camlar felan kapanmış hep.Tabi yazın serin serindir ne güzel

ben sabah 1 dilim peynir
2 dilim ekmek 4 zeytin yedim
3 bardak cay içtim...
öğlen:6 kaşık yoğurtlu makarna
1 dilim karpuz
1,5 litre su içtim bu saate kadar...
akşamada ne yapsam diye düşünüyorum D öptüm sizi ben kacıyorum hastacıklarım bekler beni...

inan sevilerek yaşanacak şehir degil zaten...eşimin mecburi hizmetinden dolayı buradayım..sayılı gün cabuk gececek diye ümit ediyorum....

koley gelsin canım

korkunç kışı daha çok severim ben ya tam bana göre bir şehirmiş yazın sıcaktan yapış yapışım hep

makarnayı öğlen yemen iyi olmuş kolay gelsin canım akşama görüşürüz

o huy bende de var hatta abartıp tuvaletten çıktıktan sonra bile tartılıyordum
şimdi sakinledim sadece sabahları tartılıyorum

Melike bir şey sorucam ben bide bu 90 üstü kilolular grubundada yazışıyorum. Sorun olurmu ? Yani sadece tek bi grupta olmak gerekir gibi bi kural varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…