bi de 40-45 dk da pişmiyor en fazla 25 dk da hazırrrrrrr patates kızartman 1 kaşık yağ ile :))))
iyi yaa gayet iyi hemde insan yazdıkça yediklerini ne kadar yediğinin farkına varıyo yerken sanki az gibi geliyo ama yazdıkça bitmeyince ne kadar çok yediğini farkediyor. cuma gününü iple çekiyorum kendimi biraz hafiflemiş gibi hissediyorum. senin nasıl gidiyo
iyi akşamlar!
bugün menüm kötüüüü yani ne yedim ne kadar yedim bilmiyorum. yarın toparlarım diye düşünüyorum en azından keyfim yerine geldi.
araba sürmeyi öğrendim daha ilk haftam ama işe gidip gelebiliyorum hemde toplam 80 km lik bir yol :)
dua edin inşallah kazasız belasız sürerim :))
ramazanda iftardan sonra spor yapabilir miyiz acaba?
istanbulda mısın canım bugün burası bulutlu iyi yürüyüş olmuş sana
iyi geceler herkese rüyamda revani yerim inşallah =)
aman aman vereceğin 2-3 kilo olsun benim gibi 30 40 kilo olmasın :):)
Günaydın herkese bugunkü menü planım
sabah 10 da uyandım 1 saat sporumu yaptım
11 gibi tonbalıklı makarna (kahvaltı için garip degilmi )
12:30 da nesfit 1 kase yicem
5 gibi mercimek çorbası ve 1 dilim çavdar ekmeği yiyecem
6 gibi sütlü kahve yapıcam 1 küp şeker ile
7 gibi içli köfte :):) az miktarda yicem ama
öğlenden sonra okula gitmem gerekiyor 4 bucuk saat mideme bişi girmicek inşallah metabolizmamı yavaşlatmaz
kızlar selam...gelemiyorum...önemli ve çook ızdırap verici bir sağlık sorunuyla uğraşıyorum...oğlana bakamadığım için ablama geldim...melikem cuma günu gelip bildirim yapmaya çalışıcam...yapamazsam beni izinli gösterir misin...öpüyorum hepinizi...
inşallah 30 kilon 3-5 gibi gidiverir caNIM AMA GERCEKTEN AZ KİLOYUVERMEK DAHA ZOR OLUYOR...BU ARADA HASTANEDEN SELAMLAR HERKESE :))
tonbalıklı makarnayı günün her öğününde yiyebilme gibi bi potansiyelim var =))
istanbulda mısın canım bugün burası bulutlu iyi yürüyüş olmuş sana
makarnaya her türlü bayılırım..ay ben bu yüzden kilo alıyorumya zaten..ona bayıl buna bayıl
erzuruma beklerim herkesi serinn serinnn ooohh
erzurumdan çok korkarım ben annemler bir müddet orda kalmış anlatırlar gece yatmışlar herşey düzgün hafif kar sabah kalkmışlar evin kapısı acılmıomuş kardan hahaha camlar felan kapanmış hep.Tabi yazın serin serindir ne güzel
ben sabah 1 dilim peynir
2 dilim ekmek 4 zeytin yedim
3 bardak cay içtim...
öğlen:6 kaşık yoğurtlu makarna
1 dilim karpuz
1,5 litre su içtim bu saate kadar...
akşamada ne yapsam diye düşünüyorumD öptüm sizi ben kacıyorum hastacıklarım bekler beni...
erzurumdan çok korkarım ben annemler bir müddet orda kalmış anlatırlar gece yatmışlar herşey düzgün hafif kar sabah kalkmışlar evin kapısı acılmıomuş kardan hahaha camlar felan kapanmış hep.Tabi yazın serin serindir ne güzel
ben sabah 1 dilim peynir
2 dilim ekmek 4 zeytin yedim
3 bardak cay içtim...
öğlen:6 kaşık yoğurtlu makarna
1 dilim karpuz
1,5 litre su içtim bu saate kadar...
akşamada ne yapsam diye düşünüyorumD öptüm sizi ben kacıyorum hastacıklarım bekler beni...
ne güzel kilonu öğrenmek için cumayı beklemen bende lanet bir huy var her sabah tartılıyorum engel olamıyorum mesela bu sabah 92.5 dim cumaya 92 olurum inşallah. Çok kötü bi huy biraz kilo verdiğini görünce biraz salıyorum kendimi haftada bir tatılabilsem keşke bende =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?