niden ama kaptan....yardımcı olalım ama nedeni belirsiz diyorsun....
valla bir sürü sebep sayarım ama belki de evde oturmaktan canım sıkılıyor
babamın iş yeri kapandı ev sıkıntılı bende sıkıntılıyım çalışayım diyorum daha okulumun bitmesine 1 yıl var ancak part time olabilir babamın iş durumu da eylüle kadar belirsiz ne bileyim öyle işte
Zamanla düzelir durumlar inşallah melikecim takmamaya çalış kafana.Tartı kilo durumlarına gelince bu işin sırrı sabır biliyorsun zaten bu hafta olmazsa bidahaki hafta olurki bence bu haftada kilo vericeksin.
Ayrıca bir bilgi geçeyim stresli olduğumuzda vücudumuzda bi hormon salgılanıyor bu hormon tamamen yağ yakımını durdurabilen bi hormon bu yüzden moralini daima yüksek tutmaya çalış canım.
bugünkü menüm
sabah:
4 zeytin
1 küçük domates
1 dilim peynir
öğlen: (öğlen işyerinde atıştırmalık yedik)
3 dilim karpuz
2 dilim peynir
2 zeytin
domates
akşam:
3 küçük balık
1 tabak yağsız salata
3 lt su
sağol canım inşallah düzelir
bak bunu da bilmiyordum senden öğreneceğimiz çok şey var gibi
bu arada hiç kendini tanıtmadın zazaacım hiç sormadım tabi bende hata
ne iş yaparsın adın nedir mesela
ben öğrenciyim 23 yaşındayım istanbuldayım kimya mühendisliği okuyorum öyle işte
mesaj sayıları yağmura atılıyor kızlar ihmal etmeyelim dilekcim menün yok:26:
Adım naz 19 yaşındayım üniversiteye bu halde gitmek istemiyorum o yüzden zayıflamaya çalışıyorum aynı zamanda sınava hazırlanıcam seneye denicem. Canım kimya mühendisliğini keşke tercih etmeseydin çok zor iş buluyorlar diye biliyorum. İnşallah yanlış biliyorumdur
Yağmura mesaj şeklinde felanmı yolluyoruz yoksa dünkü gibi sayfadanmı belirticez ?
ne güzel hayata yeni adım atıyorsunevet kimya mühendisleri zor iş buluyor o yüzden yüksek lisans yapmaya karar verdim çünkü iş bulmak biraz daha kolaylaşıyor
hatta şu an ki danışman hocam işin hazır diyebilirim dedi tanıdıkları vasıtasıyla tabi
ama bu işler sözle olmuyor icraat lazım bakalım seneye görcez kısmetse
hangi bölüm istiyorsun?
Fizik tedavi denicem ama puanı çok yüksek ama önümde uzun zaman var denicem. Çünkü çok güzel bir bölüm ablam fizyoterapist ordan biliyorum. Özel hastaneler havada kapıyorlar vallahi parasıda gayet güzel oluyor
ben son 3-4 ayımda çalışmıştım sakın öyle yapma
çok güzel bir bölüm ben de tanıdıklarımdan biliyorum puanı yüksek olsun yeter ki iste sen
o bölüme girenler uzaydan mı geliyor canım senin benim gibi insanlar sonuçta hem vaktinde bolca var hadi inşallah olur
İnşallah melikeci
Buralar çok boş o hani takıma çağrılma şeyine uğrayıp çağırsana beğendiklerini tabii kişi sınırı falan varmı takımlarda bilmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?