ebruya takıma verdiği destek için tekrar teşekkürediyorum ellerine yüreğine sağlık. kaptancım gerçekten ya gofret falan :))
Günaydın herkese bugunkü menü planım
sabah 10 da uyandım 1 saat sporumu yaptım
11 gibi tonbalıklı makarna (kahvaltı için garip degilmi )
12:30 da nesfit 1 kase yicem
5 gibi mercimek çorbası ve 1 dilim çavdar ekmeği yiyecem
6 gibi sütlü kahve yapıcam 1 küp şeker ile
7 gibi içli köfte :):) az miktarda yicem ama
öğlenden sonra okula gitmem gerekiyor 4 bucuk saat mideme bişi girmicek inşallah metabolizmamı yavaşlatmaz
günaydın zazacım günde ne kadar su içiyosun sabah sporu yapman güzel keşke k fleskle makarnanın yerini değiştirseydin sanki yiyeceklerinin kalorisi yüksek gibi ama az yiyeceksen sıkıntılı görünmüyor. az az sık sık yemek en güzeli bende kahveyi 1 küp şekerle içiyorum ama cayı falan şekersiz içiyorum kahveye alışamadım bi türlü çavdar ekmeği sağlıklı tok tutar kullandığın süt ve yoğurtların yağsız yada yarım yağlı olması tercihin olsun
yarım yağlı kullanıyorum süt ürünlerini günde 4 litre su içiyorum o yönden sıkıntı yok hatta 5 litre bile içerim yani zorlanmadan ama fazla suda zararlıymış o yüzden 4 litre içiyorum. Yemeklerin miktarını kalorilerini hesaplıyorum ne kadar yiyeceğimi falan ortalama 1500 kalori civarında tutmaya çalışıyorum
4 lt çok değilmi sürekli wc ye gidiyorsundur bence onu bi araştır
araştırdım canım kilo başına x32 yani ben yani 100 kilo biri 100x32 = şeklinde 3.2 litre eğer spor yapılıyorsa ortalama yarım litre daha eklemek lazımmış ben 93 ün hesaplamadım tam ama ortalama 3 litre kadar ediyordur sporda yapıorm her gün 3.5 litre desek bide havaların çok sıcak olduğunu göz önünde bulundurunca normal bence 4 litre ki bana az geliyor yani su içmemek için caba gösteriyorum
bide ben yeşil çay vs hiç içmiyorum hiç bir çay türünü sevmiyorum
araştırdım canım kilo başına x32 yani ben yani 100 kilo biri 100x32 = şeklinde 3.2 litre eğer spor yapılıyorsa ortalama yarım litre daha eklemek lazımmış ben 93 ün hesaplamadım tam ama ortalama 3 litre kadar ediyordur sporda yapıorm her gün 3.5 litre desek bide havaların çok sıcak olduğunu göz önünde bulundurunca normal bence 4 litre ki bana az geliyor yani su içmemek için caba gösteriyorum
bide ben yeşil çay vs hiç içmiyorum hiç bir çay türünü sevmiyorum
Günaydın herkese bugunkü menü planım
sabah 10 da uyandım 1 saat sporumu yaptım
11 gibi tonbalıklı makarna (kahvaltı için garip degilmi )
12:30 da nesfit 1 kase yicem
5 gibi mercimek çorbası ve 1 dilim çavdar ekmeği yiyecem
6 gibi sütlü kahve yapıcam 1 küp şeker ile
7 gibi içli köfte :):) az miktarda yicem ama
öğlenden sonra okula gitmem gerekiyor 4 bucuk saat mideme bişi girmicek inşallah metabolizmamı yavaşlatmaz
nasıl gidiyor nurgulcüm
kahvaltın değişik olmuşgüzel olmuş canım içli köfteyi fazla kaçırma zazaacım
iyi yaa gayet iyi hemde insan yazdıkça yediklerini ne kadar yediğinin farkına varıyo yerken sanki az gibi geliyo ama yazdıkça bitmeyince ne kadar çok yediğini farkediyor. cuma gününü iple çekiyorum kendimi biraz hafiflemiş gibi hissediyorum. senin nasıl gidiyo
selamlar tekrar herkese ders iptalmiş 30 dk giderken yürüdüm hemen tekrar eve doğru yürümeye başladım 30 dk da orda etti aralıksız 1 saat yürüyüş etti havada serindi çok güzel oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?