Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ebruya takıma verdiği destek için tekrar teşekkürediyorum ellerine yüreğine sağlık. kaptancım gerçekten ya gofret falan :))

gofret değildi kornetti napıyım dayanamadım yedim yine olsa yine yaparım diyemeyeceğim akşam onu eritmek için ne sporlar yaptım nurgul emeğime acırım yemem
bu haftalık dondurma hakkım bitti

Günaydın herkese bugunkü menü planım

sabah 10 da uyandım 1 saat sporumu yaptım

11 gibi tonbalıklı makarna (kahvaltı için garip degilmi )

12:30 da nesfit 1 kase yicem

5 gibi mercimek çorbası ve 1 dilim çavdar ekmeği yiyecem

6 gibi sütlü kahve yapıcam 1 küp şeker ile

7 gibi içli köfte :):) az miktarda yicem ama

öğlenden sonra okula gitmem gerekiyor 4 bucuk saat mideme bişi girmicek inşallah metabolizmamı yavaşlatmaz

günaydın zazacım günde ne kadar su içiyosun sabah sporu yapman güzel keşke k fleskle makarnanın yerini değiştirseydin sanki yiyeceklerinin kalorisi yüksek gibi ama az yiyeceksen sıkıntılı görünmüyor. az az sık sık yemek en güzeli bende kahveyi 1 küp şekerle içiyorum ama cayı falan şekersiz içiyorum kahveye alışamadım bi türlü çavdar ekmeği sağlıklı tok tutar kullandığın süt ve yoğurtların yağsız yada yarım yağlı olması tercihin olsun

yarım yağlı kullanıyorum süt ürünlerini günde 4 litre su içiyorum o yönden sıkıntı yok hatta 5 litre bile içerim yani zorlanmadan ama fazla suda zararlıymış o yüzden 4 litre içiyorum. Yemeklerin miktarını kalorilerini hesaplıyorum ne kadar yiyeceğimi falan ortalama 1500 kalori civarında tutmaya çalışıyorum

4 lt çok değilmi sürekli wc ye gidiyorsundur bence onu bi araştır

4 lt çok değilmi sürekli wc ye gidiyorsundur bence onu bi araştır

araştırdım canım kilo başına x32 yani ben yani 100 kilo biri 100x32 = şeklinde 3.2 litre eğer spor yapılıyorsa ortalama yarım litre daha eklemek lazımmış ben 93 ün hesaplamadım tam ama ortalama 3 litre kadar ediyordur sporda yapıorm her gün 3.5 litre desek bide havaların çok sıcak olduğunu göz önünde bulundurunca normal bence 4 litre ki bana az geliyor yani su içmemek için caba gösteriyorum

bide ben yeşil çay vs hiç içmiyorum hiç bir çay türünü sevmiyorum

anaa o zaman ben az içiyomuşum 2 lt içiyodum bide spor yapıyorum 2,5 olması lazım km 60 dersek 60x32 1,92 lt yarım litrede spor yaptığım için koy ayy sağol güzel bi bilgiydi.

hava biraz serin ohh okuluma yürüyerek giderim 30 dk gelirkende yürürüm 30 dk 1 saat yürüyüş yapmış olurum. Hadi ben kaçtım herkese az kalorili günler =))

16 Temmuz Mesaj Sayımı
yilike 26
zazaa 21
pinibo 13
eloisee 10
papatya89 8
allmost :44:
sashafierce :44:

cimcime rahatsız olduğu için izinli
umutlayasasen tatile gittiği için izinli
yagmur3872 düğünleri olduğu için koşuşturmacada izinli

bugünkü mesaj sayılarınızı da buraya yazın kızlar ben sayacağım cumaya kadar böyle gitsin herkes bir toplansın o zaman liste hazırlayacağım​

Son düzenleme:

ben de bunu hiç bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu o zaman ben 76.5x32=2.5 lt su yapıyor spor da yaptığım için 3 lt içmem lazım

kahvaltın değişik olmuş güzel olmuş canım içli köfteyi fazla kaçırma zazaacım

nasıl gidiyor nurgulcüm

iyi yaa gayet iyi hemde insan yazdıkça yediklerini ne kadar yediğinin farkına varıyo yerken sanki az gibi geliyo ama yazdıkça bitmeyince ne kadar çok yediğini farkediyor. cuma gününü iple çekiyorum kendimi biraz hafiflemiş gibi hissediyorum. senin nasıl gidiyo

Düzenli öğünlerle yediğinizde metabolizmanız sürekli çalışır ve örneğin günde sadece 1 öğün yemeye göre çok daha fazla kalori yakarsınız. Üç saatten fazla zamanı bir şey yemeden geçirmeyin. Çünkü metabolik hızınız yemekten iki saat sonra düşer, onu olabildiğinde sık hızlandırmak mantıklı bir davranıştır.Kendinizi aç bırakarak kilo vermek diye bir şey yoktur. Bu tarz, uzun vadede metabolizmanızı bozmaktan başka bir işe yaramaz. Bilinçsizce yapılan diyetler sonucunda bazal metabolizma hızı yavaşlar ve bunun sonucunda bir günde harcadığınız enerji de azalır.Metabolizmanın hızlanması ve sağlıklı kilo vermek için yalnızca doğru besinlerin tüketilmesi yeterli değil, bunların diyetinize uygun bir şekilde pişirilmesi ve doğru miktarda porsiyonlanarak tüketilmesi de en az kadar o kadar önemlidir.Spor yaptıktan sonra 1-2 saat içinde yemek yenirse, metabolizma hızlanmış olduğu için yağ yakımı daha fazla olur. Yemekten sonra yapacağınız bir yürüyüş ise, vücut ısınız artığı için size daha çok kalori yaktırır.
yani az ve sık yiyin spor yapın aç kalmayın diyo :))

selamlar tekrar herkese ders iptalmiş 30 dk giderken yürüdüm hemen tekrar eve doğru yürümeye başladım 30 dk da orda etti aralıksız 1 saat yürüyüş etti havada serindi çok güzel oldu bu

ben de buraya üye olmadan önce o kadar yavaş veriyordum ki anlatamam birde sürekli yapamıyordum ikide bir bırakıyordum
şimdi tatilde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum :26: cuma gelmesin daha çok erken

selamlar tekrar herkese ders iptalmiş 30 dk giderken yürüdüm hemen tekrar eve doğru yürümeye başladım 30 dk da orda etti aralıksız 1 saat yürüyüş etti havada serindi çok güzel oldu bu

istanbulda mısın canım bugün burası bulutlu iyi yürüyüş olmuş sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…