inşallah kazasız belasız kullanırsın hayatın boyunca canım.Ramazanda ben çok kötü oluyorum napıcam bilmiyorum iftardan önce çok halsiz oluyorum iftardan sonra hareket edicek gücüm olmuyor ilk oturdugum yerde kalıyorum sporu ne zaman yapıcam bilmiyorum
BMI şeyinden fazla anlamıyorum ama 55 gayet iyi sanki boyun kaç acaba
boyum 163 şu an kilom normal ama ben mutlu değilim hemen kilo alıyorum :)
bir de ilerde hamile kalırsam amanınnnn düşünemiyorum kendimi
o yüzden ne kadar verirsem o kadar iyi diye düşünüyorum :))
aman aman vereceğin 2-3 kilo olsun benim gibi 30 40 kilo olmasın :):)
iyi geceler ben kaçar :))
msj sayım:8
iyi akşamlar!
bugün menüm kötüüüü yani ne yedim ne kadar yedim bilmiyorum. yarın toparlarım diye düşünüyorum en azından keyfim yerine geldi.
araba sürmeyi öğrendim daha ilk haftam ama işe gidip gelebiliyorum hemde toplam 80 km lik bir yol :)
dua edin inşallah kazasız belasız sürerim :))
ramazanda iftardan sonra spor yapabilir miyiz acaba?
selam kızlar menümü paylaşıyorum
sabah: 2 dilim peynirli pide şekersiz çay
arada 1 bardak ılık sütün içine 1-2 çay kaşığı sıcak çikolata tozu attım
öğlen : 6-7 tane yaprak sarma ve yoğurt
arada : 5-6 dilim karpuz
akşam : 1 tabak taze fasülye ekmek yok
arada 1 fincan türk kahvesi
fazla su içemedim karın ağrımdan
bende sahura kadar otururdum sonrada 12'de kalkardımhayırlı olsun tatlım, ilk haftadan maşallahın varaynı iyi dilekleri ben de istiyorum :)
gecen sene sahura kadar uyumuyordum gece yarısı yapıyodum ben spor
kaptan bu msj sayısına nereden bakıyoruz ben bilmiyorum
aminnn tatlım ya çok sağol :)
aynen ya ama artık hırs yapma vakti millet fıstık gibi geziyor ortalıkta fazla vaktimiz yok yaşamak için neden mutlu olmayalım ya da neden zayıf olmayalım? var mı önümüzde ciddi bir sorun?
bence YOK!
sağ üstte nickine tıkla canım ordan my activity diye bir kısım açılacak ordan kaç mesaj yazdığını sayabilirsin
ya da mesaj yazarken üstte başlık diye bir kısım var oraya mesaj sayını yazarsın unutmamak için her defasında öyle de sayabilirsin ben şimdi 1 yazdım bak
menün güzelmiş geçmiş olsun bu arada bestecim
bende sahura kadar otururdum sonrada 12'de kalkardımgeceleyin spor yapabiliriz inşallah
kızlar selam...gelemiyorum...önemli ve çook ızdırap verici bir sağlık sorunuyla uğraşıyorum...oğlana bakamadığım için ablama geldim...melikem cuma günu gelip bildirim yapmaya çalışıcam...yapamazsam beni izinli gösterir misin...öpüyorum hepinizi...
teşkür ettim 20 msj atmışım iyiki kayıt olmuşum siteye süpermiş buradaki atmosfer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?