Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

BMI şeyinden fazla anlamıyorum ama 55 gayet iyi sanki boyun kaç acaba

boyum 163 şu an kilom normal ama ben mutlu değilim hemen kilo alıyorum :)

bir de ilerde hamile kalırsam amanınnnn düşünemiyorum kendimi

o yüzden ne kadar verirsem o kadar iyi diye düşünüyorum :))

boyum 163 şu an kilom normal ama ben mutlu değilim hemen kilo alıyorum :)

bir de ilerde hamile kalırsam amanınnnn düşünemiyorum kendimi

o yüzden ne kadar verirsem o kadar iyi diye düşünüyorum :))

aman aman vereceğin 2-3 kilo olsun benim gibi 30 40 kilo olmasın :):)

iyi günlerde kazasız belasız kullan canım :)
ben iftardan sonra yapmayı düşünüyorum ama bakalım halim kalırsa yapacağım inşallah
mesaj sayını da not aldım hadi iyi geceler yarın ki menülerimiz düzelcek inşallah

menün güzelmiş geçmiş olsun bu arada bestecim
hayırlı olsun tatlım, ilk haftadan maşallahın var aynı iyi dilekleri ben de istiyorum :)

gecen sene sahura kadar uyumuyordum gece yarısı yapıyodum ben spor
bende sahura kadar otururdum sonrada 12'de kalkardım geceleyin spor yapabiliriz inşallah

kaptan bu msj sayısına nereden bakıyoruz ben bilmiyorum

sağ üstte nickine tıkla canım ordan my activity diye bir kısım açılacak ordan kaç mesaj yazdığını sayabilirsin
ya da mesaj yazarken üstte başlık diye bir kısım var oraya mesaj sayını yazarsın unutmamak için her defasında öyle de sayabilirsin ben şimdi 1 yazdım bak

leslie ile 4 mil yaptım üstüne de 25 dk jillian yaptım 30 dk'yı tamamlayamadım çok yoruldum
şimdi banyoya koşuyorum herkese iyi geceler kızlar

Dilekçim ellerine sağlık ne güzel yazmışsın ! ben ergenlik dönemlerinden beri hep az da olsa kilo problemi yaşadım bu ana kadar ve bana o kadar kaybettirdiği şeyler oldu ki, birçok şeyin içimde kalmasına sebep oldu o yüzden artık dur demek istiyorum buna...

teşkür ettim 20 msj atmışım iyiki kayıt olmuşum siteye süpermiş buradaki atmosfer :)

menün güzelmiş geçmiş olsun bu arada bestecim

bende sahura kadar otururdum sonrada 12'de kalkardım geceleyin spor yapabiliriz inşallah

sağolasın canım psikolojik heralde tüm gün sürdü karın ağrım

sen 12 ye kadar uyuyorsan iyiymiş ben 2 ye kadar uyuduğumu bilirim gece yarısı iyi oluyo spor için çünkü yemekten sonra yapılmıyo

bugünkü menüm

sabah :
1 bardak süt
1 dilim peynir
domates,salatalık,bider

öğlen:
1 dilim karpuz
1 dilim ekmek

akşam:
bolonez soslu makarna(çok az yağda)

kızlar selam...gelemiyorum...önemli ve çook ızdırap verici bir sağlık sorunuyla uğraşıyorum...oğlana bakamadığım için ablama geldim...melikem cuma günu gelip bildirim yapmaya çalışıcam...yapamazsam beni izinli gösterir misin...öpüyorum hepinizi...

Allah acil şifalar versin canım gelemezsen izinli gösteririm seni inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…