Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

takımlar en fazla 12-13 kişi olabiliyor birisi gelse hop diye kapıcam da kimse gelmiyor ki
ramazan diye diyeti erteliyorlar sanırım bayramdan sonra burası dolar canım

Ramazan gene aklıma geldi off kazasız belasız atlatırız inşallah ya

kızlar moralim bozuk neden derseniz bir sürü sebep sayabilirim ama aslında hiç biri de değil böyle ne biliyim gereksiz bir depresiflik
halbuki adetim de yeni bitti ağlamak geliyor içimden off gidiyim televizyon izleyeyim

bazen insanın başına zor bir problem geldiğinde insan normalde takmayacak şeylere bile kafayı takar oluyor. o zamanda herşey üst üste geldi diyoruz. ne kadar pozitif düşünürsen o kadar pozitif yaşarsın. neticede insanız tabiki her günümüz güllük gülistanlık olmuyo ama önemliolan en az hasarla atlatmak. farklı şeylere kafa yormaya çalış belki hafifletir. en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun inşallah.

nazz yiğenimin adı çok severim. çok çalış naz işi şimdiden sıkı tut yüksek yüksek puanlar al hadi görim seni iyi haberlerini bekliyoruz

Merhabalar

Bugunkü menü planım

9 da nesfit 1 kase
12 de 100 gr hazır pişmiş tavuk döner 1 kase yoğurt
2 de 1 saat sporumu yapıcam
3:30 da nesfit 1 kase
5:30 da 100 gr hazır pişmiş tavuk döner domates soslu yanında yarım dilim çavdar ekmeği
7 de 1 kase mercimek çorbası yarım dilim çavdar ekmeği

doğru söylüyorsun nurgül iyi dileklerin için sağol canımbende burayla kafamı dağıtıyorum yoksa evde kur kur kafayı yer insan

dünü telafi edebileceğin güzel bir menü olmuş inşallah uyarsın

paylaşım alanında 13. takımın kaptanı ebru şöyle bir şey paylaşmış siz ne dersiniz
perşembe sabahı tartılmak da iyi fikir fakat diyeti 1 gün eksik yapmış olacağız o yüzden isteyenler perşembe sabahı tartılsın isteyenler sahura kalktığında ben ikisini de kabul ederim
diğer haftalarda perşembe iftardan önce tartılmak mantıklı

Son düzenleme:
yilike 24
zazaa 23
pinibo 16
eloisee 3
papatya89 0
allmost 0
sashafierce 0
cimcime rahatsız olduğu için izinli
umutlayasasen tatile gittiği için izinli
yagmur3872 4

bol mesajlı günler:))

dünkü menümü yazacağım
sabah menemen ince bir dilim ekmek
öğle çorba salata
akşam sucuk ekmek (mangalda arkadaş zoru),
ara 2-3 parça çikolata
1 saatten fazla yürüyüş yoğun ev temizliği:))
2 litre su(

sabah ve öğleni beğendim canımdüğününüz vardı dimi canım yanlış hatırlamıyorum

Son düzenleme:

benim için çok kötü oldu benim tartı günüm pazardı şimdi perşembe 4 günlük diyet yapmış olucam

slm kızlar sabah klasik yedigim seylerdi.
öğlen 8 tane kayıı yedim hastanede yemek berbattı
aksamda 1 kase makarna salatası yedim..birazdanda eşimle yürüyüşe cıkıcaz...
3litre su içtim...

benim için çok kötü oldu benim tartı günüm pazardı şimdi perşembe 4 günlük diyet yapmış olucam

olsun canım üzülme seni haftaya listeye alıcaz yani aşağı yukarı 10 günde verdiğin kiloyu yazıcaz
2 hafta süreyi doldurmadığın için 2'ye bölünmeyecek yeni üyeler bu yüzden yüksek yüzdeyle listeye giriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…