Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, peynir,3 zeytin,domates-salatalık,şekersiz çay
ara:3 erik
ara:1 nescafe
öğle:4 kaşık kuskus,1 bardak tuzsuz ayran
ara:3 dilim kavun
akşam:1 tabak semiz otu,1 dilim ekmek,yoğurt,salata
halı yıkadım bugün spordan sayılır herhalde ter damladı her bi tarafımdan

Son düzenleme:

Melikemm harika bir menü olmuş tebrikler, ne diyosun halı yıkamak aerobic resmen

selam kızlarr menümü paylaşayım !

sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, domates salatalık biber az peynir ve şekersiz çay

ara : 4-5 kayısı ve yarım Nogger

öğlen : kızarmış balık ve domates balık kavurması yanında 1 dilim beyaz ekmek

ara : küçücük bir parça çikolata ve yarım bardak zero kola

akşam : 2 küçük parça fırında pişmiş soslu tavuk, az yağsız çoban salata ve 1 küçük kase yoğurt ekmek yok

2 lt su

2 saat kadar araba kullandım kızlarla sahile gezmeye gittik, valla cok kalori yakıyorum ben araç kullanırken dikkat kesilmekten mi trafiğin stresinden mi bilmem yanı sonuç olarak yeni geldim ve hiç spor yapacak halim kalmadı..

slm kızlar sabah klasik yedigim seylerdi.
öğlen 8 tane kayıı yedim hastanede yemek berbattı
aksamda 1 kase makarna salatası yedim..birazdanda eşimle yürüyüşe cıkıcaz...
3litre su içtim...

makarnadan sonra yürüyüşü iyi düşünmüşsün canım :)

sık ve az bir öğün olmuss canım

selammmmmm ben geldimmm :)

bişey sormak istiyorum neden 'ben yarın yediklerime çok dikkat edicem, kararlıyım.' dediğimizde hep tam tersi olur aç olmasakta yemek yeriz?

eminim bir tek bende olmuyordur bu durum yoksa irademden soğuyacağım valla

neyse yarın ramazana hazırlık hafif bir menü ile karşınızda olmayı planlıyorum ayrıca sporda yapıcam söz!

sağol canım istemesekte takılıyoruz işte..

evet ya kısa sürede süper oluyor valla..ama başka kızartmalarda yap güzel oluyor cidden

tamam ramazanda denicem inşallah :)

araba sürmek süper oluyo dimi bende yeni ögreniyorumda...işe gidip geliyorum yavastan ama senin kadar uzun mesafe degil 5 km

valla bende özgüven çok eşimde bu kadar güvenme kendine diyo :)) 5 km ne ki yaaaa ben uçuyorum

ama eğlenceli ve her bayan bilmeli bence..

menün çok güzel olmuş ama bence ağırlık gündüzde olmalı mesela akşam menün öğlen öğlen menün akşam olmalıymış gündüz yakabiliyoruz akşam metabolizma yavaşlıyo

Günaydın herkese Bugünkü menüm

8de nesfit 1 kase
10da soslu sosis 100 gr kadar yanında 1 dilim çavdar ekmeği
12:30 da sütlü kahve 1 küp şeker ile
4 de 1 tabak yeşil fasulye yemeği yanında 1 dilim çavdar ekmeği
6 da domates çorbası (kaşarsız) 1 kase

spora gelince gün içine serpiştirilmiş 30 dk lık 4 tur yürüyüş toplam 2 saat

aynısı banada oluyor canım ya bugun çok yedim yarın daha az yicem diyorum yarın oluyor bi bakmışım dündende çok yemişim

meyvede tüket bence yeşil çayda bide sanki sosis yerine domates salatalık peynir gibi bişiler olsaymış çok sağlıklı olacakmış ama genel olarak süper

meyvede tüket bence yeşil çayda bide sanki sosis yerine domates salatalık peynir gibi bişiler olsaymış çok sağlıklı olacakmış ama genel olarak süper

benim o huylarım çok kötü zaten o huylarım yüzünden belkide bu haldeyim hiç bir çay türünü içemiyorum ve muz hariç hiç bir meyveyi sevmiyorum muzda çok nişastalı olduğu için tüketmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…