Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba arkadaşlar eski takımım
hepinize bir slm verip başarılar dilem istedim
kolay gelsin
bn mezun oldum dilerim hepiniz fazla kilolarınzdan kurtulur olursunuz

selam ben nurgül hoşgeldin sefalar getirdin bize biraz ilham olması açısından başarını öykünü kısaca paylaşırmısın

aslında cnm bnmkissi hedefe ulaşmış başarının başarısızlığı

şimdi o nedemek oluyor onu söyleyim
8. takıma yaklaşık 2-3 sene önce girdim 117yle herşeyi yaptım olmadı veremedim
en son 130 ları gördüm

denizlide tam 1 sene önce tüp mide ameliyatı oldum
bu süreçte de 56 kilo vererek asıl hedefime ulaştım
çoğu kişi azim ve hırs olarak görse de
bn kendi öz eleştirmi yapıp o şekilde görmüyorum
sadece çok büyük bir cesaret olarak görüyorum

sağlık açısından bi zararını görmediysen oda bi başırıdır çünkü onunda zorlukları var evet büyük cesaret

tamam canım cuma bildirimini yap son kez mezun olmak istiyor diye yazarım ben sanırım %80i tamamlayabiliyorsun

Kazasız belasız atlatmışsın ameliyatı ve sonrasında bir problem çıkmamış ve sonuc 56 kg vermişsin gerçekten cesaretliymiş ben şahsen hayatta bıcak altına yatamam

menün ve sporun gayet güzel görünüyor canım :)

galiba çoğu insanda var bu sorun:)) iftar değil asıl korkutucu sahur yemekleri(

kesinlikle canım ya ben de sahurdan daha cok korkuyorum çünkü acıkmayalım diye deli gibi yiyoruz sonra yatak...iftardan sonra hareket edebiliyoruz en azından ve corba bile doyuruyo zaten

o yoğunlukta iyi idare etmişsin canım, Allah kolaylık versin alışveriş zaten başlıbaşına spor :)

geçmiş olsun Zeynepçim dikkat et kendine en önemlisi sağlığın canım...

Merhaba arkadaşlar eski takımım
hepinize bir slm verip başarılar dilem istedim
kolay gelsin
bn mezun oldum dilerim hepiniz fazla kilolarınzdan kurtulur olursunuz

çok teşekkürler canım inşallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize cok sağol iyi dileklerin için :)

kızlar gene bir akşam kaçamağı yaptım ya 160 grlık hoşbeşin yarısına yakınını yedim püff. 100 gr mı 500 kaloriymiş ben yaklaşık 80 gr yedim 400 kalori 5 dakikalık bir zevk için. Bu hafta benim için çok kötü geçiyor akşama kadar uyuyorum programıma akşam bir misafir geliyor abur cuburlar ortaya çıkıyor dayanamıyorum

en azından hatanı biliyosun bende kesinlikle öyleyim gündüz iş yerindeyken kahvaltı saatim yiyeceğim hatta yeşil çay saatim öğle yemeği yiyceğim herşey okey ama akşam eve geldimmi hele bide misafir varsa yada bi yere gittiysek offf ki ne off

menümü paylaşayım :

sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, domates salatalık ve biber, peynir , az tahin pekmez ve şekersiz çay
ara : 2 hurma 1 sade soda
öğlen : 1 tabak makarna yanına yoğurt ve 2 küçük parça fırında pişmiş tavuktan
ara : sütlü türk kahvesi ve badem
akşam : 1 kepçe semizotu ve 2 adet biber dolması yanında cacık

toplam 2.5 lt su ve tüm gün temizlik

Çok güzel ve sağlıklı bir menü canım.Badem tüketmende süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…