Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yagmur3872 ile umutlayasasen kaldı
umutlayasasen bildirim yapacağını söylemişti yagmurda bugün gelmedi bekleyelim bari kızlar yoksa bildirim yapmadı yazmak zorunda kalacağım

nurgülcüm hoşgeldin kaç kilo vermişsin bu hafta
ben almışım ya

ayın onunda tartıldığımda yani geçen hafta salı günü 59,8 dim takıma daha alınıp alınmaığım belli olmadığı için ve arada 4 gün olduğu içincuma günü tartılmamıştım bugün 58 kg yum yani 1,8 vermiş görünüyorum. benim 2 yıldır bulunduğum kg hep 57 diydi iki aydır falan şeker hamuruyla süslemeli pasta böreğe sardığım için 60 a kadar çıktım hem yerleşik kilo olmadığı için hemde ilk başlarda daha kolay verildiği için diye düşünüyorum ama benim açımdan önemli olan 57 densonrası çünkü daha öncede o kilodayken diyet yapıyodum veremiyodum (

Son düzenleme:
Hahaha kızlar çok değişik bir duygu tattım bugün. Günlük sporumu iftardan 2 saat sonra yapmayı planlıyordum ama canım acayip spor yapmak istiyor.Alışkanlık haline gelmiş resmen akşamı beklemek çok zor geliyor.Çok değil 6 ay önce diyete ve spora başladığımda offluya puffluya yapıyordum ama şimdi fark ettimki hayatımın bir parçası olmuş spor. Çok mutlu oldum gerçekten bunu fark edince =)

whow tebrik ederim o kilodayken 10 günde 1.8 kilo çok güzel ya =)

buna kesinlikle katılıyorum gerçekten öyle oluyo insan alışınca kendini iyi hissettikçe spor yapmak istiyo. ama bugün oruçluysan iftara daha çok var sonradan açlık ve halsizlik çekmemek için ve yediklerini eritmen için iftardan sonra yapman daha mantıklı

Günaydın kızlar

hepinize hayırlı cumalar diliyorum, Ramazanınız mübarek olsun :)

Ben zaten regl dim oruç tutamıcaktım ama yine de sahura kalkmak istedim ama annemler de geç kalmışlar saati yanlış kurmuşlar..hemen bir şeyler hazırladık annemle babam acele acele bir şeyler yediler, ben de kahvaltı etmek istemediğim için sahurda bir şeyler yemeye karar verdim.çok az kızarmış tam buğday ekmeği, birkaç kahvaltılık ve çay ile geçirdim.Gün içinde de mecbur kalmadıkça bir şey yemek istemiyorum belki bir iki hurma falan, şu ana kadar ramazanlarda hep kilo aldım en azından kilomu koruyarak bu tabuyu yıkmak istiyorum inşallah bu yıl bayrama kilolu çıkmak istemiyorum..hatta 1 kilo bile verebilsem süper olur

ne güzel olmuş artık spor yapmadan duramazsın hayatımızda olmalı spor zaten
bencede iftardan sonra yap susuzluk artıp baş ağrısı bile yapabilir canım

besteden ses çıkmadı
kaptan yardımcısı olmak isteyen var mı? zor birşey değil görüyorsunuz allmost buradayken çok acil durumlar dışında bir görev düşmüyordu ona ben hep buradayım zaten
hani olur da aksi biri durumda ben gelemedim o zaman kaptan yardımcısı yerime geçer
ben öğreteceğim nasıl olacağını gönüllü olan çıkmazsa ben seçerim paylaşıma da yazarım ona göre :130:

***8. TAKIM 266. ETAP***
allmost56/56.5/-0.5/-%0.3)264.etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü/mezun olmak istiyor
cimcime81105.5///) izinli
elif_ay62///)diskalifiye
eloisee56/56/0/%0)
papatya55.8/55.8/0/%0) izne ayrılan üye geri döndü
pinibo55/55/0/%0)
umutlayasasen66///)
yagmur387267/66.5/0.5/%0.75)
yilike75.6/77.5/1.9/-%0.84) 263. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
zamantuneli65.2/62.3/2.9/%2.23)bildirimde bulunmayan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü

8. TAKIM ORTALAMASI:%

sude kaldı bir tek

okadar yoruldumki simdiden..allah sıcak sehirlerdekilere sabır versin en azından erzurumda tek zevkli şey oruc tutmak
sahurdada fazla birsey yemedim aksamdan kalan pilav ve fasulyeden 3-4 kasıkcık...

kaptancım isterdim ama benim için zor olur bu görev ben sık giremiyorum herzaman biliyorsun..

Sorumluluk almak istemiyor sanırım kimse

süper vallaa kuzum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…