Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm herkese nasılsınız...bende yok birsey birazdan biseyler atıstıırp yatarım sabah mesai var tekrar kalkmak olmasın...sahurda en azı yemeye calıscam insallah..birde bu hafta benim kilom aynı kalsın kaptancım olurmu tartılmak istemiyorum..

Selam. Sahurda mutlaka kalsiyum içeren şeyler ye canım süt peynir vs. Çünkü iftarda ve sonrasında büyük olasılıkla tüketmeyeceksindir süt ürünlerini ve günde alman gereken kalsiyum miktarını almazsan metabolizman çok yavaşlar

önerini dikkate alacagım..hastanede güce ihtiyacım olacak zaten...

iyi geceler mesaj sayım 8

mesaj sayım 10 kızlar, kime gönderileceğini bilmediğimden buraya yazıyorum, bir de regl olduğum için kilomun bu hafta yine sabit kalmasını istiyorum, herkese iyi geceler

aynısı banada oluyor canım ya bugun çok yedim yarın daha az yicem diyorum yarın oluyor bi bakmışım dündende çok yemişim

eveeeeeet ya sinir bozucu bir durum ...

galiba çoğu insanda var bu sorun:)) iftar değil asıl korkutucu sahur yemekleri(

hadi bakalım ben sadece ballı süt içmeyi planlıyorum.

peki suyu nasıl ayarlasak acaba?

canımmmm sen gerçekten çok çok güzel kilo verdin demek ki senin vücudun için bu kiloda kalman lazım sonuçta kilo herkeste aynı durmuyor bu yüzden tartıya değil çevrendekileri dinle

çok sevdim seni buraya uğramayı unutma

Merhaba arkadaşlar eski takımım
hepinize bir slm verip başarılar dilem istedim
kolay gelsin
bn mezun oldum dilerim hepiniz fazla kilolarınzdan kurtulur olursunuz

ayyy eski kaptanım süpersin ya demek mezun oldun çooook sevindim dilerim hayatın bundan sonra daha güzel olur

diğer günlere göre biraz frenledim kendimi :))

bugünkü menüm:

sabah
çay
tost

öğle
1.5 lahmacun
yarım bardak ayran

ara
1 kornet

akşam
tavuk sote
2 dilim ekmek

işten geldikten sonra ev temizliği :))

ayrıca bugün teravih namazı başlıyormuş onu unuttumuşum spor yapacaktım ama namaz daha önemli

benim için hepsi spor sayılır çünkü şimdi bayılıcam

iyi geceler

işe gitmeden erkenden yazayım dedim sonra yazamayabilirim diye.
geçen cuma kilom:63.20
bu cuma kilom: 62.30
giden kilo: 0.90

Günaydın
şimdiden açıktım Allah yardımcım olsun =)

bence kafanı oruca açlığa yormamaya çalış varsa oyalanabileceğin şeyler vakitgeçir vücut kahvaltı saatinde öğle yemeği saatinde normalinden daha fazla tepki verecek atlatınca rahatlanıyo ama biraz sabır allah kabul etsin

tatilden önceki kilom 75.6
sonraki 77.5 bu hafta kilo almışım
sabah tartıldım sahurda da tartıldım aynı

Tatilde alman normal canımya tatildede diyet yapılmazki sonuçta rahatlamak için gidiyorsun.Üzme kendini oruç tutuyormusun bilmiyorum ama tutuyorsan ramazanda çok kötü geçicek kendini hazırlamalısın, çok az besin bile tüketsen ramazanda kilo alman muhtemel 15 saatten daha fazla aç kalıcak metabolizma çökücek Şahsen benim hedefim 95 den daha fazla yukarı çıkmadan ramazanı geçmek.

***8. TAKIM 266. ETAP***
allmost56/56.5/-0.5/-%0.3)264.etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü/mezun olmak istiyor
cimcime81105.5///) izinli
elif_ay62///)diskalifiye
eloisee56/56/0/%0)
papatya55.8/55.8/0/%0) izne ayrılan üye geri döndü
pinibo55/55/0/%0)
umutlayasasen66///)
yagmur387267///)
yilike75.6/77.5/1.9/-%0.84) 263. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
zamantuneli65.2/62.3/2.9/%2.23)bildirimde bulunmayan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü

8. TAKIM ORTALAMASI:%

evet nazcım oruç tutuyorum Allah hepimize yardımcı olsun ben susuzluğa dayanamam inşallah kilo almayız haftada 300-400 gr vermek istiyorum bakalım nolcak

nazcım ben senin paylaşımlarını çok beğendim sürekli buralardasın 5 gün diyet yaparak listeye alınmak istemem diyorsan haftaya alalım ama istersen seni bu haftada da alırım çünkü iyi bir üye olacaksın o belli oldu

kaptan yardımcımız mezun olduğuna göre yeni birini seçmemiz lazım
beste sen olur musun burdasın aşağıda gördüm seni

haftaya katılayım canım bu hafta alma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…