slm herkese nasılsınız...bende yok birsey birazdan biseyler atıstıırp yatarım sabah mesai var tekrar kalkmak olmasın...sahurda en azı yemeye calıscam insallah..birde bu hafta benim kilom aynı kalsın kaptancım olurmu tartılmak istemiyorum..
Selam. Sahurda mutlaka kalsiyum içeren şeyler ye canım süt peynir vs. Çünkü iftarda ve sonrasında büyük olasılıkla tüketmeyeceksindir süt ürünlerini ve günde alman gereken kalsiyum miktarını almazsan metabolizman çok yavaşlar
aynısı banada oluyor canım ya bugun çok yedim yarın daha az yicem diyorum yarın oluyor bi bakmışım dündende çok yemişim
galiba çoğu insanda var bu sorun:)) iftar değil asıl korkutucu sahur yemekleri(
herkese yeniden merhaba kızlar zorladım ama olmuyor yine rahatsızlandım... sanırım devam edemeyeceğim mezun olmak istiyorum kaptancığım bu defa sağlığım elden gidecek ...
56.5 tum sanırım mezun olabiliyorum..
Merhaba arkadaşlar eski takımım
hepinize bir slm verip başarılar dilem istedim
kolay gelsin
bn mezun oldum dilerim hepiniz fazla kilolarınzdan kurtulur olursunuz
Günaydın
şimdiden açıktım Allah yardımcım olsun =)
tatilden önceki kilom 75.6
sonraki 77.5bu hafta kilo almışım
sabah tartıldım sahurda da tartıldım aynı
Tatilde alman normal canımya tatildede diyet yapılmazki sonuçta rahatlamak için gidiyorsun.Üzme kendini oruç tutuyormusun bilmiyorum ama tutuyorsan ramazanda çok kötü geçicek kendini hazırlamalısın, çok az besin bile tüketsen ramazanda kilo alman muhtemel 15 saatten daha fazla aç kalıcak metabolizma çökücekŞahsen benim hedefim 95 den daha fazla yukarı çıkmadan ramazanı geçmek.
nazcım ben senin paylaşımlarını çok beğendim sürekli buralardasın 5 gün diyet yaparak listeye alınmak istemem diyorsan haftaya alalım ama istersen seni bu haftada da alırım çünkü iyi bir üye olacaksın o belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?