Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. TAKIM 266. ETAP***
allmost56/56.5/-0.5/-%0.3)264.etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü/mezun olmak istiyor
cimcime81105.5///) izinli
elif_ay62///)diskalifiye
eloisee56/56/0/%0)
papatya55.8/55.8/0/%0) izne ayrılan üye geri döndü
pinibo55/55/0/%0)
umutlayasasen66///) izinli
yagmur387267/66.5/0.5/%0.75)
yilike75.6/77.5/1.9/-%0.84) 263. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 3'e bölündü
zamantuneli65.2/62.3/2.9/%2.22)bildirimde bulunmayan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü

8. TAKIM ORTALAMASI:%0.18

durumumuz budur kızlar gördüğünüz gibi pek de iç açıcı gözükmüyoruz başta kendime olmak üzere bu hafta çok dikkat edeceğim menülere haberiniz olsun

takım klasmanında kaçıncı sıradayız melike sitede bulmaya çalıştımda bulamadım

tabi olurum kaptancıım senin gibi bi kaptanın yardımcısı olmak istemezmiyim hiç

tamam çok sevindim canım yüzde hesaplamayı tekrar anlatmamı istersen anlatayım hemen
merak ettiğin herşeyi sor ben yardımcı olurum çok acil bir durum olmadıkça ben buralardayım zaten ama bir kaptan yardımcımızın olması gerekli biliyorsundur

takım klasmanında kaçıncı sıradayız melike sitede bulmaya çalıştımda bulamadım

daha sonuç listeleri açıklanmadı canım 16.30'a kadar takımların bildirimleri bitmesi lazım
sonuç listesi de en geç 22.30'a kadar açıklanmalı diyet gruplarının olduğu sayfa var ya hani bütün takımlar alt alta yazıyor o sayfada ilk 4 konu sabittir. orada sonuç listesi var
bak linkini de vereyim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-64.html

slm kızlar iftarımı 1 kasecik corbayla yaptım ekmeksiz olarak..
yarım litre su içyim actııgımdan beridir...
4 mercimek köftesi...

Ohh dünya varmış orucumu açtım yediklerim

1 kase kıymalı tarhana çorbası
1 kase kadar pilav
200 gr kadar fırında tavuk (göğüs bölümü tavuğun domatesli patatesli bezelyeli bir karışım)
1 kase yoğurt
1 küçük kutu höşmerim

slm kızlar iftarımı 1 kasecik corbayla yaptım ekmeksiz olarak..
yarım litre su içyim actııgımdan beridir...
4 mercimek köftesi...

selam canım çok hafif geçirmişsin tebrikler.Ben gene abarttım galiba biraz en azından tatlıyı yemeseydim keşke

afiyet bal şeker olsun vallla....

hattaa dhada yiyesim var..tatlıyı biraz bekleyip yesen de olabilirdi sanki..yada sahurda :d

İftarda biraz kendimden geçiyorumda =) O an hiç aklıma gelmedi tatlıyı sonra yemek.Gözümü açtım tatlı var kapadım tekrar açtım gözümü tatlı yok olmuş hahaha.

spor yapmamız lazım ama nasıl dimi
bisiklete cıkarım birazdan sanırım...sendede vardı d,mi kondisyon bisikleti..sürekli olarak ne kadar sürüyorsun..ben 10dk süre ile günde 3-4 defa yapıyorum uzun süreli yapamıyorum biranda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…