Son 2 saat açlıktan klavyeyi kemirmeyi bile düşünüyorum :)
spor yapmamız lazım ama nasıl dimi
bisiklete cıkarım birazdan sanırım...sendede vardı d,mi kondisyon bisikleti..sürekli olarak ne kadar sürüyorsun..ben 10dk süre ile günde 3-4 defa yapıyorum uzun süreli yapamıyorum biranda.
slm kızlar iftarımı 1 kasecik corbayla yaptım ekmeksiz olarak..
yarım litre su içyim actııgımdan beridir...
4 mercimek köftesi...
Ohh dünya varmış orucumu açtım yediklerim
1 kase kıymalı tarhana çorbası
1 kase kadar pilav
200 gr kadar fırında tavuk (göğüs bölümü tavuğun domatesli patatesli bezelyeli bir karışım)
1 kase yoğurt
1 küçük kutu höşmerim
ben o kadar sinirli oldum ki annemler beni görünce kaçışmaya başladı bir ağzımdan alev çıkarmıyordum
...........................
sahur: 2 dilim normal ekmek, 1haşlanmış yumurta,peynir,domates,salatalık,biraz ekşimikli biber,şekersiz çay
iftar:2 hurma 1.5 kepçe domates çorbası ekmek yok
10 dk sonra yağsız tavada tavuk ile 4 elma dilim patates, 2 kaşık pilav
4-5 çatal tel kadayıf
inşallah devam etmem yersem yazarım
spor yapamayacağım sanırım çünkü teravih namazına gideceğim inşallah
sahur: 2 dilim normal ekmek, 1haşlanmış yumurta,peynir,domates,salatalık,biraz ekşimikli biber,şekersiz çay
iftar:2 hurma 1.5 kepçe domates çorbası ekmek yok
10 dk sonra yağsız tavada tavuk ile 4 elma dilim patates, 2 kaşık pilav
4-5 çatal tel kadayıf
inşallah devam etmem yersem yazarım
spor yapamayacağım sanırım çünkü teravih namazına gideceğim inşallah
nazcım ben pınar...ben 28 yasındaym boyum 153
ben 1 senede falan aldım kiloyu..evlendim düzenli bir hayatın getirdigi fazla yemekler falan,eşim sagolsun aburcuburu cok seviyo bende yanımda yiyene asla hayır demem derken aldım kiloyu...48-49 kg civarındayken 57 görüm tartıdakıyafetlerimi giyemiyorum kıştan beri,ve bedenim artık rahatsız oluyor bu duurmdan herkesin kapasitesi var sanırım
kızlar bir şey sorucam ben hayatım boyunca hep kiloluydumHormonal bir sorunum yok fazla yemekten ve hareketsiz yaşamdan. Boyum 175 kaç kiloda ince gösteririm sizce ?
Memnun oldum pınar. Abla diye hitap etmiyorum hem malum sebebten hemde birisine dedikmi herkese demek lazım herkes büyük benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?