işte iftar yemeğim :
1 tabak tarhana çorbası içine az köy ekmeği doğradım yanına 1 zeytin 1 hurma ve sirkeli biber
2 adet biber dolması ve bolca cacık
birazdan 1 dilim bisküvili pasta ve yarım bardak zero kola içmeyi düşünüyorum
slm kızlar iftarımı 1 kasecik corbayla yaptım ekmeksiz olarak..
yarım litre su içyim actııgımdan beridir...
4 mercimek köftesi...
Ohh dünya varmış orucumu açtım yediklerim
1 kase kıymalı tarhana çorbası
1 kase kadar pilav
200 gr kadar fırında tavuk (göğüs bölümü tavuğun domatesli patatesli bezelyeli bir karışım)
1 kase yoğurt
1 küçük kutu höşmerim
Nazcıım pilavı fazla buldum en azından bunu yarıya indirebilirdin bir de tatlıya dikkat diyorum onuda azaltsan iyi olur :)
okadar gec saatteki bu iftar yapacak birseyimiz yokki arkadaslar..az ve öz yemek yemeliyiz ama ilk günler dengesizlikler olacak mutlaka
tebrik ederim canım çorbanı içtikten sonra beynin doyduğunu anlamasına zaman kazandırmak için 10 dakika bekleyebilmen süper çok iradelisin gerçekten kıskandım yani :)
evet kaptancım haklısın...şimdilik hoscakalın ben artık gelemem sanırım..
işte iftar yemeğim :
1 tabak tarhana çorbası içine az köy ekmeği doğradım yanına 1 zeytin 1 hurma ve sirkeli biber
2 adet biber dolması ve bolca cacık
birazdan 1 dilim bisküvili pasta ve yarım bardak zero kola içmeyi düşünüyorum
afiyet olsun canım kola zero olması iyi olmuş
O zero veya light kolalar çok garip ya 1 litresi 1 kalorimi ney nasıl oluyor o şekerli tadı nerden geliyor? Bence mümkün olduğunca içmemeye çalışın kimyasal dolu bir karışım
kızlar bir şey sorucam ben hayatım boyunca hep kiloluydumHormonal bir sorunum yok fazla yemekten ve hareketsiz yaşamdan. Boyum 175 kaç kiloda ince gösteririm sizce ?
Bu kadar şişerken aklım neredeydi üff dünya kadar uzun yolum var önümde daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?