Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

işte iftar yemeğim :

1 tabak tarhana çorbası içine az köy ekmeği doğradım yanına 1 zeytin 1 hurma ve sirkeli biber

2 adet biber dolması ve bolca cacık

birazdan 1 dilim bisküvili pasta ve yarım bardak zero kola içmeyi düşünüyorum

Benmi çok güçsüzüm sizmi çok güçlüsünüz anlamadım. O kadar saat aç kalıp bu kadar yemekle kalkmak gerçekten mükemmel bir şey. Tebrikler

Nazcıım pilavı fazla buldum en azından bunu yarıya indirebilirdin bir de tatlıya dikkat diyorum onuda azaltsan iyi olur :)

Nazcıım pilavı fazla buldum en azından bunu yarıya indirebilirdin bir de tatlıya dikkat diyorum onuda azaltsan iyi olur :)

Yarın akşam daha çok dikkat edicem.Ezan okunduğunda midemi suyla doldurucam direk belki daha az yiyerek kalkarım

Gün boyu beklediğim sporumu yapayım artık. İşin kötü yanı spor akşama kalınca su olayını ayarlıyamadım ben şimdiye kadar 3.5 litre su içtim, günlük 4 litre içiyorum yarım litre suyum var ve az gelicek normalde spor sırasında ben 1 litre su içiyordum

Sporumu yaptım rahatladım ohh.

4.5 litre su içtim bugün böbreklerim biraz daha fazla çalışıcak anlaşılan =)

okadar gec saatteki bu iftar yapacak birseyimiz yokki arkadaslar..az ve öz yemek yemeliyiz ama ilk günler dengesizlikler olacak mutlaka

bencede dengesizlikler mutlaka olacak 16 saat aç kalıyoruz vücudumuz hemen adapte olamaz zaten
bu hafta bir deneyelim bakalım sonuçlara göre bir dahaki hafta daha da bilinçleniriz

tebrik ederim canım çorbanı içtikten sonra beynin doyduğunu anlamasına zaman kazandırmak için 10 dakika bekleyebilmen süper çok iradelisin gerçekten kıskandım yani :)

o sırada annemler namaz kılmaya gitti biz de bekledik ablamla canım hem beklemek lazım diyorlar yalnız namaz olmasa ben de bekleyemem
su içip hurma,salata falan yiyerek 5-10 dk oyalanabilirsin nazcım

evet kaptancım haklısın...şimdilik hoscakalın ben artık gelemem sanırım..

sana da iyi geceler pınar mesajın 22 etti kaydettim
kızlar mesaj sayılarınızı buraya yazın ben not alacağım zaten sayımız çok değil ilerde liste yaparız

Son düzenleme:

afiyet olsun canım kola zero olması iyi olmuş

afiyet olsun canım kola zero olması iyi olmuş

O zero veya light kolalar çok garip ya 1 litresi 1 kalorimi ney nasıl oluyor o şekerli tadı nerden geliyor? Bence mümkün olduğunca içmemeye çalışın kimyasal dolu bir karışım

O zero veya light kolalar çok garip ya 1 litresi 1 kalorimi ney nasıl oluyor o şekerli tadı nerden geliyor? Bence mümkün olduğunca içmemeye çalışın kimyasal dolu bir karışım

aslında haklısın canım tatlandırıcı katılıyor içine ve sağlıklı olmadığını duymuştum kola yerine ayran,evde sıkılmış meyve suyu, soda vs. içmek daha iyi

kızlar bir şey sorucam ben hayatım boyunca hep kiloluydum Hormonal bir sorunum yok fazla yemekten ve hareketsiz yaşamdan. Boyum 175 kaç kiloda ince gösteririm sizce ?

benim boyum 1.73 ideal kilom 64 müş senin için de hesaplattım internette 64 çıktı

Bu kadar şişerken aklım neredeydi üff dünya kadar uzun yolum var önümde daha

Bu kadar şişerken aklım neredeydi üff dünya kadar uzun yolum var önümde daha

bence böyle düşünme canım bu seni diyetten bıktırır kendine küçük hedefler koy ne biliyim mesela önce 85 olcam de sonra 75 gibi
tickerını baktım da yolun yarısını geçmişsin zaten burada yavaş yavaş da olsa kurtulcaz kilolarımızdan çıtır olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…