Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ramazanı geçtikmi tam gaz tamam canım

tam okuyamamıştım şimdi okudum beste güzel şeyler var burada okuyun kızlar sağol beste
her ramazan kabızlık çekerim o yüzden meyve yemeliyim diye şimdi 1 şeftali yedim
ben yatıyorum kızlar mesaj sayılarınızı yazmayı unutmayın herkese iyi geceler
benim mesaj sayım 30

tatilden önceki kilom 75.6
sonraki 77.5 bu hafta kilo almışım
sabah tartıldım sahurda da tartıldım aynı

tatil eşittir verdiğin kiloları kabul etmektir ama tabiiiii biz onları geri göndermeye karar verene dek

bi ara bende öyleydım soğumadan devam et :)))

çok güzelllll

allmost cum nasıl oldun iyi misin şimdi aşağıda gördüm seni ilk mezunumuzsun arada bir uğra yine bize sağlığına dikkat et canım

ben iftardan sonra anca gidiyorum camiye eve bi geliyorum saat 12ye geliyo o yüzden spor falan yapmayı düşünmüyorum çünkü istesemde halim yok valla şu an bile gözlerim kapalı yazıyorum :))))

sahur menüsü:
1 kase çorba
1 börek
şekersiz çay

iftar menü:
1 tane hurma
1 kase çorba
2 kaşık pilav
3 tane köfte

2.5 lt su

ben iftardan sonra anca gidiyorum camiye eve bi geliyorum saat 12ye geliyo o yüzden spor falan yapmayı düşünmüyorum çünkü istesemde halim yok valla şu an bile gözlerim kapalı yazıyorum :))))

bende spor yapamayacağım sanırım 11 buçukta geldim yatıp uyumayı düşünüyorum şimdi

hemen menümü yazıp kaçıyorum :):):)

sahur:
1 bardak ballı süt

akşam:

zeytinyağlı kabak
keçi peyniri
1 dilim pide
1 bardak vişne kompostusu

2 litre su

herkesi kocaman öpüyorum geçmişi okudum birikmiş ben yokken:)

hepinize teşekkür ediyorum papatyacım ben buralardayım canımcım ara ara uğrayacağım mezun olmak istedim çünkü sağlık sorunlarımdan burayı aksatacağım eniyisi böyle olur dedim
ben yine dikkat etmeye çalışıyorum

inşallah 55 i görebilirim ramazan bitene kadar ...

kaptancığım daha iyiyim sağol.. sık sık uğrarım akşamları arada menüde paylaşırım bi mahsuru yoksa

herkese günaydınlar

Son 2 saat açlıktan klavyeyi kemirmeyi bile düşünüyorum :)

klavye yemek orucu bozmuyomuş

bende teravihye gidiyorum diğer arkadaşlar gibi bende tavsiye ederim tabi bazımızın vakti yok çocuklarından dolayı yada iftara gittiyse iftara gelen misafiri varsa ama bence bire bir hele bide bizim camimiz kalabalık ve sıcak olduğu üçüün bol bol ter atıyosun :) hemde manen rahatlıyosun

ben o kadar sinirli oldum ki annemler beni görünce kaçışmaya başladı bir ağzımdan alev çıkarmıyordum

evet ya o sinir olayı hakikaten çok kötü akşam eşim pideyi 5 dk geç getirdi diye demediğimi bırakmadım (( yemeği yiyince pişmanlık çöktü ama çok gözüm dönüyo biri selam dese hakaret gibi geliyo

sevap kazanacağız diye günaha giricez
neyse alışırız birkaç güne kadar oruca o zaman böyle olmayız inşşşaalllah

sevap kazanacağız diye günaha giricez
neyse alışırız birkaç güne kadar oruca o zaman böyle olmayız inşşşaalllah

Ben alışıcağımı sanmıyorum her ramazan birilerinin kalbini kırıyorum. Hep diyorum şu iftardan önce benimle diyaloğa bile girmeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…